PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sezonda kim nereye gidiyor?

Burhan KESKİN
06.Ağustos.2014, 11:59
http://i62.tinypic.com/2i11dh5.jpghttp://i60.tinypic.com/ddgmxd.jpg

Evet arkadaşlar sezonun açılmasına sayılı saatler kaldı Mak kararları neticesinde yeni uygulamaya konulan ve genişletilen Avbis Kotalı avcılık yüzünden bu yıl av biraz sıkıntılı geçecek gibi..! hem görüş almak hemde kimin ne yapacağını bilmek adına böyle bir konu açmayı düşündüm kimler ava gidiyor kimler belge pul aldı kimler av gitmiyor kim hangi köpek ile avlanacak; görüşleri alalım herkese bol fermalı günler dileğiyle rasgeleyin.

Kendi adıma görüşüm şöyle ben Marmara bölgesi ve İç Anadolu bölgesinde avlanacam lakin bizim geçen sene güzel av yaptığımız bölgelerde bu sene kotalı avcılık uygulaması var bakalım sıra alabilecekmiyiz o tartışılır belgemizi pulumuzu aldık köpeğim her zamanki gibi poınter ana kız bakalım bu sene yapacaklar..

ibrahim uysal
06.Ağustos.2014, 12:01
Usta biz yine kendi avlaklarımızda olacağız...Avbis'e gelince;"Bi biskrem versem"..Anladın galiba... 8)

Burhan KESKİN
06.Ağustos.2014, 12:21
Usta biz yine kendi avlaklarımızda olacağız...Avbis'e gelince;"Bi biskrem versem"..Anladın galiba... 8)

:D :D :D anladım ;)

samet bereket
06.Ağustos.2014, 13:07
Bu sene üveyik ve ördek avı yapacağımız bölge seberst avlak filan değil ama çulluk avı yapacağımız bölge genel avlak bu senede aldık pulumuzu.Böyle giderse seneye evrakları iptal ederim avbise girmeyi hiç düşünmüyorum kafama göre takılıcam köpek drahthaar birazda bununla uğraşalım bakalım...

İBRAHİM AKKAYA
06.Ağustos.2014, 15:55
Biz Çakır Usta İbrahim ÖZEL Afrikaya Gidiyoruz Komutan Vizeleri Haletmiş. :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
06.Ağustos.2014, 19:54
Usta bizde buralardayız başka gidecek yerimiz yok zaten bu sezon bıldırcın ve keklik yapacağız durum onu gösteriyor.........

mehmet.
14.Ağustos.2014, 07:11
Usta biz yine kendi avlaklarımızda olacağız :)

Burhan KESKİN
18.Ağustos.2014, 13:22
evet arkadaşlar kim nereye gidiyor yoksa kimse bir yere gitmiyormu avı bıraktımı :)

18.Ağustos.2014, 16:41
ben belgelerimi iptal ettirdim gitmiyorum.

Burhan KESKİN
20.Ağustos.2014, 06:59
ben belgelerimi iptal ettirdim gitmiyorum.

Hayırlısı Sefa kardeşim..

Mesut BÜLBÜL
25.Ağustos.2014, 07:38
:D

Usta bizde buralardayız başka gidecek yerimiz yok zaten bu sezon bıldırcın ve keklik yapacağız durum onu gösteriyor.........

Dayı banada yatırın bede gideyim sizle allah aşkına :D :D :D :o