PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mühimmatlar Hazır mı Beyler?....

ibrahim uysal
07.Ağustos.2014, 08:10
Av sezonumuzun açılışına az bir süre kaldı...Tüfek değişikliği yapan veya kolleksiyona yeni tüfek katan var mı?Av fişeklerinizin stok durumları nasıl?Hangi avlar için ne fişekler aldınız veya almayı düşünüyorsunuz? Hadiyin biraz muhabbet.... ;)
Önce ben yazayım:
Vazgeçilmezim keklik...Onun için yine keklikte vazgeçilmezim Federaller hazır(32 gr 7,5 numara)...Alternatif olarak B&P 32 gr 6 numara ve RC 32 gr 7 numara hazırladım kınalılara...
Üveyiğe kaçasımız var M.Tevfik ustayla bu sezon...Onlar için de;Remington Peters'in 24 gr 7,5 numaraları hazırlandı...
Bu avlarda kullanacağım tüfek;Beretta 687 silver pigon 3...
Herkese sezonda,kazasız belasız,bol fermalı ve doyumsuz avlar diliyorum...Tabiki,limitler dahilinde.... 8)

Burhan KESKİN
07.Ağustos.2014, 09:04
Fişek konusunda daha karar veremedim ama bıldırcın avında ucuz fişek tercihim Üveyik rc 30 gr 8 numara kullanacam tüfeğim otomatik Altobelli

mehmet.
07.Ağustos.2014, 09:56
Herşey hazır bilader..Bıldırcın ve üveyikte huğlu 20 kal.süperpozemi kullanacağım fişekler mirage ve rc 9 ve 10 numara 25 gr...Dağlara kekliğe çıkınca winchester chasse 32 ve 34 gr 6 no lar hazır kıta yanına rc 32 gr 7 no aldık bakalım..Herkese kazasız belasız ve bereketli avlar dilerim.. :)

samet bereket
07.Ağustos.2014, 14:40
Üveyik için 28 gr bior tapa 8 no zuber bıldırcın için 10 no zuber gene çulluk için daha fişek almadım ithal diye aldığım armusa fişekler meğer yaf doldurmasıymış saçmalar yamuk yumuk allah 'tan yerli fişek fiyatına almıştım.Ördeğe atmam ben bu çakma armusaları onun yerine lambro ve zuber düşünüyorum armusaları tahtalıya sallayacam gidecek... Tüfek olarak wizard arms otomatik ve üzümlü çifte ile yola devam..

ibrahim uysal
07.Ağustos.2014, 15:00
Üveyik için 28 gr bior tapa 8 no zuber bıldırcın için 10 no zuber gene çulluk için daha fişek almadım ithal diye aldığım armusa fişekler meğer yaf doldurmasıymış saçmalar yamuk yumuk allah 'tan yerli fişek fiyatına almıştım.Ördeğe atmam ben bu çakma armusaları onun yerine lambro ve zuber düşünüyorum armusaları tahtalıya sallayacam gidecek... Tüfek olarak wizard arms otomatik ve üzümlü çifte ile yola devam..

Samet'im Zuber'in müdürü Mehmet bey geçen hafta otelimizde misafirimizdi..Anlattıklarına göre çok güzel fişek üretiyorlar...Ben de denemeyi düşünüyorum işin açığı...Gel, fabrikayı bir gez abi,deneme atışlarımızı gör,fişeklerimiz hakkında daha geniş bilgi sahibi olursun,zuberden başka av fişeği kullanmazsın dedi... :)

Yıldıray İNCE
07.Ağustos.2014, 15:18
Bende hazırlık yapmadım ama ucuz fişek tercihim olucak büyük ihtimal........

samet bereket
07.Ağustos.2014, 17:37
Samet'im Zuber'in müdürü Mehmet bey geçen hafta otelimizde misafirimizdi..Anlattıklarına göre çok güzel fişek üretiyorlar...Ben de denemeyi düşünüyorum işin açığı...Gel, fabrikayı bir gez abi,deneme atışlarımızı gör,fişeklerimiz hakkında daha geniş bilgi sahibi olursun,zuberden başka av fişeği kullanmazsın dedi... :)
İbrahim abi bende 2 yıl önce keşfettim zuberi özellikle otomatikte çok randımanlı tek eksi yanı keçe tapa üretimi yok power tapa üretimi 32 gr dan başlıyor aşağı yukarı her avda kullanıyorum memnunum denemenizi tavsiye ederim...

samet bereket
07.Ağustos.2014, 17:39
Bende hazırlık yapmadım ama ucuz fişek tercihim olucak büyük ihtimal........
Ucuz olsun iş görsün dersen zuber derim yıldıray abi helede otomatik kullanıyorsan muhakkak dene...İmza kısmında resimde bulunan ördekler zuber le devrildi...

ibrahim uysal
07.Ağustos.2014, 18:04
İbrahim abi bende 2 yıl önce keşfettim zuberi özellikle otomatikte çok randımanlı tek eksi yanı keçe tapa üretimi yok power tapa üretimi 32 gr dan başlıyor aşağı yukarı her avda kullanıyorum memnunum denemenizi tavsiye ederim...

Samet'im keçe tapa olayını sordum Mehmet'e...Cevabı;"abi,bior tapanın barutun üzerine oturuşunu iyi analiz et" oldu...Kullandıkları bior tapaların barutun yanlarına gelen yanak kısımlarının yumuşaklığından,barutun üzerine oturuşundan ve yanlardan barut gazı kaçağının olmadığından ve sonuç randımanının çok daha isabetli olduğundan bahsetti...Pozede nasıl olacak göreceğiz bakalım... ;)

samet bereket
07.Ağustos.2014, 20:10
Samet'im keçe tapa olayını sordum Mehmet'e...Cevabı;"abi,bior tapanın barutun üzerine oturuşunu iyi analiz et" oldu...Kullandıkları bior tapaların barutun yanlarına gelen yanak kısımlarının yumuşaklığından,barutun üzerine oturuşundan ve yanlardan barut gazı kaçağının olmadığından ve sonuç randımanının çok daha isabetli olduğundan bahsetti...Pozede nasıl olacak göreceğiz bakalım... ;)
Doğru söylemiş ibrahim abi millet üveyiğe power tapa kullanıyor ben bior tapa zuber kullanıyorum fark yok denecek kadar az aynı mesafeye atıyoruz...Üveyikte 28 gr bior zuberle güzel randıman alacağına inanıyorum ibrahim abi ama yanına muhakkak kulak tıkacı almanı tavsiye ederim...

ibrahim uysal
07.Ağustos.2014, 20:26
Göreceğiz fişeklerini övdükleri kadar var mı Samet'im..

İBRAHİM AKKAYA
08.Ağustos.2014, 14:42
Benim için Sıkıntı yok Her Marka Var Dükkanda Sercan a Çaktırmadan Doldururum yeleğimi Ateş :D :D :D :D
Marka Saplantım yok Ama Keklik Ördek Çulukta Favarim RUS KLOVPATROV 32 Gram. :) :) :) :)
Bıldırçın Üvekte MKE 28 Gram
Herkese RASTGELE .

Burhan KESKİN
09.Ağustos.2014, 08:33
Dayı bu nedir ya Rus klovpatrov :D :D :D

samet bereket
09.Ağustos.2014, 09:31
Benim için Sıkıntı yok Her Marka Var Dükkanda Sercan a Çaktırmadan Doldururum yeleğimi Ateş :D :D :D :D
Marka Saplantım yok Ama Keklik Ördek Çulukta Favarim RUS KLOVPATROV 32 Gram. :) :) :) :)
Bıldırçın Üvekte MKE 28 Gram
Herkese RASTGELE .
Dayı çulluğa mke keçe tapa yaz sen rus klovpatrov sert gelir, ördek avında çok met ediyorlar bu fişeği denemek lazım...

İBRAHİM AKKAYA
10.Ağustos.2014, 14:21
Dayı bu nedir ya Rus klovpatrov :D :D :D

Baltacını Torunlarının Fişeği :D :D :D :D

Dayı çulluğa mke keçe tapa yaz sen rus klovpatrov sert gelir, ördek avında çok met ediyorlar bu fişeği denemek lazım...

Samet Gölmarmara Bayiliği Bende Geçen Yıl Çok sattım Bu Yıl 10000 Fişek Aldım Randıman Süper.

samet bereket
10.Ağustos.2014, 18:04
Baltacını Torunlarının Fişeği :D :D :D :DSamet Gölmarmara Bayiliği Bende Geçen Yıl Çok sattım Bu Yıl 10000 Fişek Aldım Randıman Süper.
Dayı kutusu kaç lira bu rusklavpatrovların madem bayilik sende senden alalım para yabancıya gitmesin...

12.Ağustos.2014, 06:09
Köpek her zamanki gibi poınter bıldırcında genelikle 30 gr 9 numara züber kullanırım üveyikte 7 numara 32gr numara bornaghi kulllanırım tüfek otomatik ata Venza 61 namlu rasgeleyin