PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EĞER BİZ VIDEO CEKMEYE KALKSAK ?

Niyazi UYANIK
17.Ağustos.2014, 10:10
BEN BU VIDEO CEKIMLERINE KARSIYIM CEKILEBILIR TABI AMA TEŞIR ETMEK IYI DEYIL BENCE ISTE BU YUZDEN AVCININ BASINA GELMEYEN KALMIYOR BUNU SEYREDEN ZANNEDIYOKI; HEPSI BIR GUNDE VURULUYOR VE AVCIYA KARSI BI KIN DUYGUSU KAPLIYOR INSANLARI BU YABANDA OLDUĞU GIBI UC BEŞ ZENGIN YURT DISINA ÇIKIP GEYIK VURUYOR BUNU DA HER GUN INSANLARA SEYRETTIRIYORLAR HALBUKI YEREL AVCI HAFTADA BIR GUN ANCA GIDE BILIYOR ZATEN ODA ÇOĞU BOŞ DÖNUYOR BUNU NIYE GOSTERMIYOR VE HER SEYREDEN O ADAMLAR KATLIYAM YAPIYOR DEYIP BIZ YEREL AVCININ USTUNE GELIYORLAR AV YABANDA BUNU BIR FIRSATA CEVIRIYOR BUDA BIZLERE MADDI MANEVI DÖNUYOR BENIM FIKRIM BU SIZLER NE DUSUNUYORSUNUZ BU KONUDA?

ibrahim uysal
17.Ağustos.2014, 10:19
Sana katılmamak ne mümkün usta...Ondan sonra adımız çıkıyor katliyamcıya...Av benim için;dostlarımla beraber olduğum ve hoş muhabbetlerin yapıldığı muhteşem bir ortam..Tabiki av da olacak ama inan daha sonraki planlarda kalıyor avı vurmak...Teşekkürler abim...

Niyazi UYANIK
17.Ağustos.2014, 10:32
BIzim ardımız bu muhabet işte

Niyazi UYANIK
17.Ağustos.2014, 10:44
http://oi60.tinypic.com/25usg2s.jpg

ibrahim uysal
17.Ağustos.2014, 10:47
Olayın özetini fotolamışsın Niyazi abim..İşte amaç bu... ;)

Burhan KESKİN
17.Ağustos.2014, 10:50
Usta sonuna kadar haklısın lakin biz avcılar reklamı çok seviyoruz bu yüzden başımıza gelmeyen kalmıyor bire bin katan fırsatçılara rant sağlıyoruz avcılık bizim için bir tutku olduğunu unutmamalıyız o çektiğimiz,video ve resimlerin bizler için bir hatıra olduğunu ileride bizden sonra gelecek nesillere örnek olacağını hiç bir zaman unutmamamız lazım paylaşımları ona göre yapmalıyız öyle değilmi? benim görüşüm bu selamlar...

Niyazi UYANIK
17.Ağustos.2014, 11:00
aynen arkadasım resım bundan cekıyoruz zaten aleykum selam

İBRAHİM AKKAYA
17.Ağustos.2014, 11:51
[b]Niyazi kardeşim Biz Vurmaya av bulamıyoruz Video yu Nerde çekeceğiz. :D :D :D :D :D
Adamlar Paralı Avlaklara Gidiyor Orda Av Bol Biri atıyor Biri Çekiyor Köpeklreri Güzel Pazarlıyor.
Ben Okadar Meşhur Sanaladaki Köpeklerle Ava Gittim Daha Ferma Veren Düşeni Bulan Köpeklerini Görmedim ama Sanalda Hepsi Çanavar. :D :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
17.Ağustos.2014, 12:11
Dayım gerekeni yazmış Niyazi Ustam avlaklarda biri atıyor biri çekiyor biz av bulamıyoruzki videoya çekelim............

samet bereket
18.Ağustos.2014, 09:18
Aynen dediğin gibi niyazi abi eline sağlık ama gelde bunu millete anlat tüfek atmadan geri döndüğümüz günler o kadar çokki...