Orijinalini görmek için tıklayınız : AVBİSTEN NASIL KOTA ALIRIM...! (Bilgilendirme)
Burhan KESKİN
20.Ağustos.2014, 20:33
avbis nedir, avbis nasıl kullanılır, avlak bilgi sistemi (http://www.youtube.com/watch?v=pyPpYeu_GRU#ws)
ibrahim uysal
21.Ağustos.2014, 05:41
Bilgilendirme için teşekkürler ustam...
Dün akşamdan beri giriyorum sistem açılmıyor ava 1 gün kaldı nasıl alacaz abi deli oldum ya
Burhan KESKİN
21.Ağustos.2014, 08:27
Ayhan kardeş pulu aldığınAvcılar kulubü girmemiştir sisteme ismini kulübü ara ;)
Yıldıray İNCE
21.Ağustos.2014, 09:14
Bilgilendirme için teşekkürler Usta.........
mehmet.
21.Ağustos.2014, 09:23
Bilgilendirme için teşekkürler sayın abiciğim..
Bunu silelim olmazsa.. avbisin ne menem bi muhabbet olduğunu erkenden anladı Türk Avcısı.
Burhan KESKİN
08.Mayıs.2015, 08:16
Bence kalsın Bilmeyen avcılar var durmasında bir sıkıntı yok...
samet bereket
08.Mayıs.2015, 17:12
Bana yakın bir avlak var onun kotası zaten bıldırcında doluyor sonra aynı avlağın ormanlık bölgesinde çulluk avı yapmamız lazım ee kota yok hadi hayırlı işler bu ne saçmalık..
al tüfeği çık ovasına ,dağına meradan meraya atla Sametim..denetleyenmi var..para gelsin nasıl gelirse gelsin..adamlar kağıt üzerinde yazıp çiziyor herşeyi..zaten verdikleri mesajda bu..7/24 takıl kafana göre diyor..belgen olsa yasal av gününde limitler dahilinde av yapsan dahi gene yazarlar cezayı..burası ava yasaktı,yok aynı kuştan 3 tane vurmuşsun her kuştan birer tane vurucan öyle toplamda 6 tane dediydik biz,meskun mahalde av yasak..efendim burası yayla kışın kimse olmuyor ovada dersin,olsun 3 kişi bi yerde piknik yapıyorsa orası meskun mahaldir derler..etrafta piknikçi göremiyorum göstersene dersin,şikayet var derler... falandı,filandı..yaşadığımız gördüğümüz şeyler devamlı bunlar..hiç gerek yok başını ağrıtmaya canını sıkmaya.
samet bereket
08.Mayıs.2015, 20:27
Adam cezayı yazmayı kafaya takmış şahin abi yazacak illaki bu yılda vergimizi yatırıp pulumuzu alacağız nasib olursa seneye bakalım ne olacak böyle devam ederse evrakları iptal ettirmek şart oldu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.