PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AVBİSTEN NASIL KOTA ALIRIM...! (Bilgilendirme)

Burhan KESKİN
20.Ağustos.2014, 20:33
avbis nedir, avbis nasıl kullanılır, avlak bilgi sistemi (http://www.youtube.com/watch?v=pyPpYeu_GRU#ws)

ibrahim uysal
21.Ağustos.2014, 05:41
Bilgilendirme için teşekkürler ustam...

21.Ağustos.2014, 06:21
Dün akşamdan beri giriyorum sistem açılmıyor ava 1 gün kaldı nasıl alacaz abi deli oldum ya

Burhan KESKİN
21.Ağustos.2014, 08:27
Ayhan kardeş pulu aldığınAvcılar kulubü girmemiştir sisteme ismini kulübü ara ;)

Yıldıray İNCE
21.Ağustos.2014, 09:14
Bilgilendirme için teşekkürler Usta.........

mehmet.
21.Ağustos.2014, 09:23
Bilgilendirme için teşekkürler sayın abiciğim..

07.Mayıs.2015, 23:16
Bunu silelim olmazsa.. avbisin ne menem bi muhabbet olduğunu erkenden anladı Türk Avcısı.

Burhan KESKİN
08.Mayıs.2015, 08:16
Bence kalsın Bilmeyen avcılar var durmasında bir sıkıntı yok...

samet bereket
08.Mayıs.2015, 17:12
Bana yakın bir avlak var onun kotası zaten bıldırcında doluyor sonra aynı avlağın ormanlık bölgesinde çulluk avı yapmamız lazım ee kota yok hadi hayırlı işler bu ne saçmalık..

08.Mayıs.2015, 19:33
al tüfeği çık ovasına ,dağına meradan meraya atla Sametim..denetleyenmi var..para gelsin nasıl gelirse gelsin..adamlar kağıt üzerinde yazıp çiziyor herşeyi..zaten verdikleri mesajda bu..7/24 takıl kafana göre diyor..belgen olsa yasal av gününde limitler dahilinde av yapsan dahi gene yazarlar cezayı..burası ava yasaktı,yok aynı kuştan 3 tane vurmuşsun her kuştan birer tane vurucan öyle toplamda 6 tane dediydik biz,meskun mahalde av yasak..efendim burası yayla kışın kimse olmuyor ovada dersin,olsun 3 kişi bi yerde piknik yapıyorsa orası meskun mahaldir derler..etrafta piknikçi göremiyorum göstersene dersin,şikayet var derler... falandı,filandı..yaşadığımız gördüğümüz şeyler devamlı bunlar..hiç gerek yok başını ağrıtmaya canını sıkmaya.

samet bereket
08.Mayıs.2015, 20:27
Adam cezayı yazmayı kafaya takmış şahin abi yazacak illaki bu yılda vergimizi yatırıp pulumuzu alacağız nasib olursa seneye bakalım ne olacak böyle devam ederse evrakları iptal ettirmek şart oldu.