PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpeğim Hastalandı

26.Ağustos.2014, 07:20
Değerli arkadaşlarım ,

Hepinizin av sezonu hayırlı olsun ,allah kazasız belasız avlar nasip etsin.
Bu sene yeni bir av arkadaşım oldu puanter seter kırması çok iyi bir köpek ,açılışta hepimizi sevindirdi. Pazar günü idrar yaptığı sırada kanlı idrar yaptığına şahit oldum ,Pazartesi günü kırmızı olan idrar rengi koyu sarıya döndü, veteriner geldi durgun sularda üreyen bakterilerden olabileceğini söyledi ve iğne yaptı, bu sabah idrarındaki koyu sarı renk devam ediyor . Köpeğin ateşi yok yeme içmesi yerinde.
Konu ile ilgili bilgisi olan var ise paylaşırsanız sevinirim.

ibrahim uysal
26.Ağustos.2014, 07:57
Cengiz bey,öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler...Hepberaber güzel bir av sezonuna inşallah...Öte taraftan köpeğinize üzüldüm...İnşallah eski sağlığına kavuşur...Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır...Geçmiş olsun...

Burhan KESKİN
26.Ağustos.2014, 13:07
Cengiz dostum İdrarını yapıyorsa sorun yok eğer yapmazsa o sıkıntı idrar torbası içeride sıkışmadan dolayı patlayabilir uzun süredir yattığı için ava başlaması ve koşması nedeniyle böbreklerde biriken toz ve maddeler harekete geçer %90 (KRISTALİM) kum döküyordur idrardan pis koku geliyorsa rahatsızlık budur köpeğin önünden suyu eksik etme geçer selamlar..

Yıldıray İNCE
26.Ağustos.2014, 15:03
Cengiz bey köpeğinize üzüldüm bilgisi olan arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır...............

veyselll
26.Ağustos.2014, 20:05
Bol antıbiyotik ve bol su ile geçecek bir durum. İdrar yollarındaki iltihap gibi geliyor bana anlattıklatınız ama en iyisini veteriner bilir. Geçmiş olsun

27.Ağustos.2014, 06:49
Geçmiş olsun suya filan girdiyse üşütmüş olabilir

samet bereket
27.Ağustos.2014, 08:27
Geçmiş olsun idrar yolları rahatsızlıklarının bir numaralı ilacı bol su içmektir köpeğinizin önünden suyu eksik etmeyin...