Orijinalini görmek için tıklayınız : Üveyikleri yanlış yerlerde mi arıyoruz ne? : ))
Yıllarca Mısır tarlalarında , susam tarlalarında koşturdum durdum..üveyik yok ..yarım saatte bi tane geçerse ne mutlu..
anladım ki yanlış yerlerde bekliyoruz..bi daha ki sefere çakıl ocaklarında avlanıcam.. : ))
Dove Hunting Pennsylvania 2013 Opening Day (http://www.youtube.com/watch?v=TsIvPazynAQ#ws)
ibrahim uysal
26.Ağustos.2014, 11:25
Bize yakın bir yerde çakıl ocağı var...Denemekte fayda var... ;) Adamlarda o kadar bol ki;seyrettik... :) Teşekkürler Şahin bey...
Bize yakın bir yerde çakıl ocağı var...Denemekte fayda var... ;) Adamlarda o kadar bol ki;seyrettik... :) Teşekkürler Şahin bey...
ben teşekkür ederim..burdada var bize yakın bi çakıl ocağı..faal durumda gerçi ama rica etsek bigün çalışmazlar heralde..kırk yılda bir av yapıcaz çakıl ocağında.. :)
ibrahim uysal
26.Ağustos.2014, 11:55
Çakıl ocağı mı olur,susam tarlası kenarı mı bilmem ama burada 30 Ağustos açılışımız,bakacağız bakalım durum nedir?..
"İsteyenin bir yüzü kara,vermeyen arap" olsun Şahin bey...Belki izin verirler... :D :D :D
İBRAHİM AKKAYA
26.Ağustos.2014, 11:56
Şahin Çevrede Su Yoksa Çakıl Yıkamayı Suyla yaptıklarından Geliyordur Kuş.
Bizde Çay Var Yazın Kururdu Kepçe İle Gölet Yapıp Orada Çok Av Yaptık Şimdi Su Kesilmiyor Devamlı Akıyor Kuş Dağıldı Kısmıyor .
Çakıl ocağı mı olur,susam tarlası kenarı mı bilmem ama burada 30 Ağustos açılışımız,bakacağız bakalım durum nedir?..
"İsteyenin bir yüzü kara,vermeyen arap" olsun Şahin bey...Belki izin verirler... :D :D :D
inşallah güzel avlar yaparsınız..bereketli olsun şimdiden :)
Şahin Çevrede Su Yoksa Çakıl Yıkamayı Suyla yaptıklarından Geliyordur Kuş.
Bizde Çay Var Yazın Kururdu Kepçe İle Gölet Yapıp Orada Çok Av Yaptık Şimdi Su Kesilmiyor Devamlı Akıyor Kuş Dağıldı Kısmıyor .
olabilir İbrahim Bey..benimde aklıma geldi o..ama adamların memleketinde de çok kuş var..bu yönden çok şanslılar...tüm göç Amerika üzerinden gelip geçiyor..kaz,ördek,üveyik,tahtalı..Kanada Güney Amerika arasında gidip gelip duruyor kuşlar..
mehmet.
26.Ağustos.2014, 12:44
Paylaşım için teşekkürler..Açılışımıza birkaç gün kala heveslendik :) Malum bizim buralar 30 ağustos açılıyor :)
Burhan KESKİN
26.Ağustos.2014, 12:46
Ay çiçeği tarlarında da olur varsa oralarda bakın şahin bey Paylaşım için teşekkürler.
Yıldıray İNCE
26.Ağustos.2014, 15:01
Paylaşım için teşekkürler Şahin bey.........
samet bereket
27.Ağustos.2014, 08:23
Paylaşım için teşekkürler şahin abi büyük gölet ve su kenarları saat 10 gibi işlemeye başlar rastgele...
Paylaşım için teşekkürler şahin abi büyük gölet ve su kenarları saat 10 gibi işlemeye başlar rastgele...
Ben teşekkür ederim Samet..burda sıcak çok saat 10 dedimi kuş uçmayı kesiyor..ağaca kondumu saat 4:30 ya da 5e kadar uçmuyor artık..çakıl ocağı işin esprisi buluyoruz iyi kötü gene kuş ama kalabalık sürüler halinde değil tabi..susamlar yolunsa ve mısırlar toplansa kuşlar saldırırda tek bir noktaya..ama daha susamlar yolunmadı..kuş dağınık geziyor..gezerekte yapılmıyor bunun avı aynı tahtalı gibi..yanaştırmıyor uzak kalkıyor..bi 15 , 20 gün daha idare edicez böyle..yağlanmamışta kuşlar bu sene..bahar yağmurlarının geç yağması nedeniyle herşey geç kaldı..kuşlarda yeteri kadar beslenemedi..anızlarda buğday kalıntıları bulursa yiyor kuş..şimdiye susam yemeye başlar sapsarı yağ olurdu eskiden.
samet bereket
28.Ağustos.2014, 07:20
Ben teşekkür ederim Samet..burda sıcak çok saat 10 dedimi kuş uçmayı kesiyor..ağaca kondumu saat 4:30 ya da 5e kadar uçmuyor artık..çakıl ocağı işin esprisi buluyoruz iyi kötü gene kuş ama kalabalık sürüler halinde değil tabi..susamlar yolunsa ve mısırlar toplansa kuşlar saldırırda tek bir noktaya..ama daha susamlar yolunmadı..kuş dağınık geziyor..gezerekte yapılmıyor bunun avı aynı tahtalı gibi..yanaştırmıyor uzak kalkıyor..bi 15 , 20 gün daha idare edicez böyle..yağlanmamışta kuşlar bu sene..bahar yağmurlarının geç yağması nedeniyle herşey geç kaldı..kuşlarda yeteri kadar beslenemedi..anızlarda buğday kalıntıları bulursa yiyor kuş..şimdiye susam yemeye başlar sapsarı yağ olurdu eskiden.
Bizim burada etrafı ağaçlık bir göl var ben ona istinaden söylemiştim şahin abi dediğin gibi kuşlar daha yağsız arazi hasat olmadığı için geniş haliyle kuş dağınık biraz daha zaman gerek avın tadını çıkarmak için...
Mesut BÜLBÜL
30.Ağustos.2014, 08:07
buralarda sizinki gibi olmayan kuş un avımı olur hayırlısı olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.