Orijinalini görmek için tıklayınız : CANIMI ÇOK SIKTILAR..
Burhan KESKİN
27.Ağustos.2014, 13:19
kendini bilmez bir kaç dalkavuk gittiğim avda beslediğim köpekte bir taraflarına batmış olacakki dedikodu yapmışlar gereken dersi verdim... ama tüfeğide köpeğide malzemeleride hafta sonu Bilecike götürüyorum bir daha davosta av yapmam bundan sonra merkez Bilecik nereye gideceksem oradan gidecem Allahlarından bulsunlar bakalım ne mazeret bulacaklar... Ulan vurduğun avları soyar temizlersin yedirsin içirirsin senden iyisi yok içimizde hain beslemişiz haberimiz yok öğrendiğim iyi oldu dostu düşmanı... canımı çok sıktılar...Dostlar.. >:( >:( >:(
ibrahim uysal
27.Ağustos.2014, 13:45
Canını sıkmayacaksın Burhan abi...Milletin ağzı torba değil büzesin...Bir dahakine sen de onları takmazsın olur biter...Herkese ederi kadar abim... ;)
Canını sıkmayacaksın Burhan abi...Milletin ağzı torba değil büzesin...Bir dahakine sen de onları takmazsın olur biter...Herkese ederi kadar abim... ;)
Sıkmayın Canınızı Üstad..hayatın her anında her zaman heryerde çıkar böyle tipler..bi daha muhatab olmamak en güzeli..
Yıldıray İNCE
27.Ağustos.2014, 14:57
Aynen Usta herkes ederi kadar canını sıkmayacaksın........
İBRAHİM AKKAYA
27.Ağustos.2014, 20:08
Başka Canını sıkacak Konumu Kalmadı Burhan İt Ürür Kervan Yörür Sallah Gitsin.
Kralın Bile Arkasından Konuşurlarmış. :( :( :( :(
Burhan KESKİN
27.Ağustos.2014, 21:14
Haklısınız arkadaşlar boş verdim gitti Bilecikt'e ava devam bundan sonra
samet bereket
28.Ağustos.2014, 07:11
Millet böyle işte burhan abi iyilikten maraz doğarmış atalarımız böyle demiş boşver bak keyfine...
Mesut BÜLBÜL
30.Ağustos.2014, 08:14
böyle şeylere besle kargayı oysun gözünü derler hata sende kardeşim olur böyle bazen sıkma canını
ismail aksu
30.Ağustos.2014, 11:28
senin gibi adamı nah bulurlar burhan abi adamın dibisin varol anlarlar ama iş işten geçmiştir sür eşşeği niğde ye :)
Usta sıkma canını biz buralardayız her zaman yanlış bir şey oldumu haber vermen yeter.. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.