PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KÖPEĞİM AVI YİYOR YARDIM...(S.BEREKET)

samet bereket
01.Eylül.2014, 14:04
Hafta sonu 11 aylık drahthaar cinsi köpeğimle ava çıktım bir bıldırcın kalktı vurdum kanat kırığı olmuş köpek yakalasın öğrensin diye köpeği çağırdım bıldırcını kaptığı gibi kaçtı sonra üç hamlede yuttu bıldırcını.Bütün hevesimi kaçırdı ne yapmam lazım yememesi için yardımlarınızı bekliyorum...

İBRAHİM AKKAYA
02.Eylül.2014, 10:15
Samet Hırstan Yapmış Olabilir Açele etme Birde ASlmak İçin Arkasından Koşturma .
Bende YAŞADIM Zamanla Bıraktı .

Burhan KESKİN
02.Eylül.2014, 11:16
Ohhh afiyet olsun Drathaarmı kapıdan içeri sokmam :D :D Neyse Samet kardeşim işimiz şaka 11 aylık olmuş köpeğe av yememesini öğretmek epey zor bir iş yapacağın tek şey avı vurduğunda onunla birlikte koşup ağzından alman olacak çünkü köpeğin alıp kaçtığına göre aportta zayıf bundan sonra ava tek gitmeye çalış yada arkadaşlarından ayrıl kalabalık hobisinden dolayı kıskançlıktan da yemiş olabilir sana kolay gelsin... bir poınter bulalım sana bırak şu keçi sakallı itleri ;)

samet bereket
02.Eylül.2014, 16:51
Samet Hırstan Yapmış Olabilir Açele etme Birde ASlmak İçin Arkasından Koşturma .
Bende YAŞADIM Zamanla Bıraktı .
Sağol dayı biraz daha uğraşalım bakalım ne olucak...

Ohhh afiyet olsun Drathaarmı kapıdan içeri sokmam :D :D Neyse Samet kardeşim işimiz şaka 11 aylık olmuş köpeğe av yememesini öğretmek epey zor bir iş yapacağın tek şey avı vurduğunda onunla birlikte koşup ağzından alman olacak çünkü köpeğin alıp kaçtığına göre aportta zayıf bundan sonra ava tek gitmeye çalış yada arkadaşlarından ayrıl kalabalık hobisinden dolayı kıskançlıktan da yemiş olabilir sana kolay gelsin... bir poınter bulalım sana bırak şu keçi sakallı itleri ;)
Burhan abi bende sevmezdim bu itleri ama denize düşünce buna sarıldık lakin kokusu araması güzel fermasında kuş vurduk hoşuma gitmeye başladı bu sezon adam oldu oldu yoksa yolcu zaten tavsiyen için teşekkür ederim abi sağol...

veyselll
02.Eylül.2014, 20:06
samet yaz kardeşim receteyi yazıyorum. sezon sonuna kadar idare ediyorsun, sonra seneye benden gelecek olan köpekle bildircına cıkıyorsun. tabi önce benim itin kızana gelmesi lazım

samet bereket
03.Eylül.2014, 14:04
samet yaz kardeşim receteyi yazıyorum. sezon sonuna kadar idare ediyorsun, sonra seneye benden gelecek olan köpekle bildircına cıkıyorsun. tabi önce benim itin kızana gelmesi lazım
Tamam doktor dediğiniz gibi yaparım...

ismail aksu
05.Eylül.2014, 17:32
kuş postuna tel fırça sarıp bi yere köpek bakmadan ateş edip aport yaptırmıştık sıkınca ağzına batar sıkmaz ve yiyemez

samet bereket
08.Eylül.2014, 06:56
kuş postuna tel fırça sarıp bi yere köpek bakmadan ateş edip aport yaptırmıştık sıkınca ağzına batar sıkmaz ve yiyemez
Şu an ödül mamasıyla bir parça çözdük gibi ismail ama gene aynı sorun olursa dediğinide denerim yardımın için teşekkür ederim rasgele...

10.Eylül.2014, 07:48
Samet abi bıldırcına 4-5 tane kürdanı geçir. Sonra ateş edip bıldırcını vurmuş gibi yapıp aport yaptırmasını sağla hem ezmez hemde yiyemez. benimkine yavruyken öyle alıştırmıştım. Geçen avda 6 bıldırcını getirdi 7. yi hep sen mi yicen bide ben yiyim der gibi götürdü yuttu bıldırcını yanıma gelince 2 tane burnuna şamarı yiyince öbür bıldırcını tıpış tıpış getirdi.

samet bereket
10.Eylül.2014, 09:37
Samet abi bıldırcına 4-5 tane kürdanı geçir. Sonra ateş edip bıldırcını vurmuş gibi yapıp aport yaptırmasını sağla hem ezmez hemde yiyemez. benimkine yavruyken öyle alıştırmıştım. Geçen avda 6 bıldırcını getirdi 7. yi hep sen mi yicen bide ben yiyim der gibi götürdü yuttu bıldırcını yanıma gelince 2 tane burnuna şamarı yiyince öbür bıldırcını tıpış tıpış getirdi.
Sağol burak teşekkür ederim kardeşim ilk avda yemişti ,daha sonra değişik günlerde 4 bıldırcın daha aport etti kanat kırığı düşen bıldırcını canlı getirdi ödül mamasını görünce koşarak getirip elime bırakıyor hemen şimdilik sıkıntı yok gibi...

veyselll
11.Eylül.2014, 21:11
çare drogba.

yok pardon çare ingilizzzzz

o köpeklerin ağzında tavşan kayboluyo. bıldırcın ne yapsun

samet bereket
12.Eylül.2014, 07:51
çare drogba.

yok pardon çare ingilizzzzz

o köpeklerin ağzında tavşan kayboluyo. bıldırcın ne yapsun
Aynen veysel ağacın kabuğunu soyup yiyen köpek kürdanlı kuşuda yer yutar...

12.Eylül.2014, 11:16
Yeleğin arkasına bir litrelik bir pet şişe su koyuyorsun. İçerisine bir avuç tuz koyup güzelce karıştırıyorsun. Köpek kuşu yediği anda aç ağzını şişeyi daya, yanaklarından da sıkı tut ki su dışarıya akmasın. Köpek yarım saat içerinde midesi bulanıp kusacaktır. Köpek kustuğu şeyi bir daha yemez.Buna rağmen hala yerse acil yol ver, rahvan gitsin...

Burhan KESKİN
12.Eylül.2014, 11:19
Yeleğin arkasına bir litrelik bir pet şişe su koyuyorsun. İçerisine bir avuç tuz koyup güzelce karıştırıyorsun. Köpek kuşu yediği anda aç ağzını şişeyi daya, yanaklarından da sıkı tut ki su dışarıya akmasın. Köpek yarım saat içerinde midesi bulanıp kusacaktır. Köpek kustuğu şeyi bir daha yemez.Buna rağmen hala yerse acil yol ver, rahvan gitsin...

olay bu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

samet bereket
13.Eylül.2014, 09:56
Sağol oğuz hocam tavsiyen için teşekkür ederim ilk avında yedi üzerinede benden iki avuç toprak yedi şimdi ağzının ucuyla kuşu canlı aport yapıyor tabi dayak cennetten çıkma bunu unutmamak lazım...