PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Av yardımı

ahmylc
03.Eylül.2014, 10:00
Merhabalar,

Öncelikle herkese bol ve hayırlı avlar dilerim.Hayatımda hiç fişek atmamış biri olarak hevesten dolayı yaklaşık 5 yıldır aklımda olan avcılık için avcılık ruhsatı ve tüfek satın alma belgesi için başvuruda bulundum,bu belgeler yaklaşık iki haftaya kadar çıkacakmış.Kısmetse bu ayın 14'ünde de avcılık belgesini alacağım.Bundan sonra öğrenerek avlanmak istiyorum,İstanbul Sarıyer'de oturuyorum maalesef av köpeğim yok,şimdilik İstanbul yakınında avlanan arkadaşlardan veya abilerden yardım istiyorum.Gittiğiniz avlakları paylaşabilirseniz veya beni de davet ederseniz çok sevinirim.

Herkese bol ve hayırlı avlar....

ibrahim uysal
03.Eylül.2014, 10:38
Merhabalar Ahmet bey...Tanışma konunuza da yazdığım gibi;inşallah gönlünüze göre bir av ekibi oluşturur ve avlarınızın keyfini yaşar,dostlukların hazını alırsınız...Tekrardan hoşgeldiniz..

İBRAHİM AKKAYA
03.Eylül.2014, 10:51
Kardeşim Aramız Hoş geldin İnşallah Kafana uygun Ekip Bulur Doya Doya Avlar Yapar Bizle Paylaşırsın.
Manisa Gölmarmara dan Selamlar.

samet bereket
03.Eylül.2014, 13:53
Aramıza hoş geldiniz ahmet bey umarım istediğiniz gibi av arkadaşları bulursunuz ve güzel avlar yaparsınız...

Yıldıray İNCE
03.Eylül.2014, 15:03
Ahmet bey aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim............

ahmylc
03.Eylül.2014, 15:59
İyi dileklerinden dolayı herkese çok teşekkürler.

Burhan KESKİN
03.Eylül.2014, 16:29
Aramıza hoş geldin Ahmet kardeşim avcılağa başlamanız doğru bir karar olmuş doğayla tanışmak bir nevzi de spor yapmakta insana huzur veriyor hayırlı olsun İstanbul da yaşayan avcı arkadaşlarımız var sitemizde mutlak size yardımcı olacaklardır keyifli paylaşımlar dilerim rasgeleyin..