Orijinalini görmek için tıklayınız : Av tüfeği yardımı
kayhansoylukan
10.Eylül.2014, 12:19
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum konuyu yanlış yere açmışsam kusura bakmayın.
http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=6120#.
linkteki tüfek nasıldır?
Daha çok tavşan,ördek,bıldırcın gibi şeyler için kullanacağım.
Bu olmaz ise ne tavsiye edersiniz.Sağlam fişek seçmeyen 1000 tl civarlarında bir tüfek bakıyorum.
ibrahim uysal
10.Eylül.2014, 12:46
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz..Linkteki tüfeklerin yapılma amaçları daha çok kurşun atışları için heralde...Gez ve arpacık takımları onu gösteriyor artı 28 kalibre,bir de 65 mm'lik fişekler için...Siz en iyisi en küçük 20 kalibre olmak üzere bir yarı otomatik bakın derim ben..
Tavsiye isterseniz;Huğlu Forever,Armsan,Ata Arms veya Sarsılmazın ürünlerini araştırın...Benim tercihim ise daima;çifte veya süperpozeden yanadır... ;)
hoşgeldiniz..linkteki tüfekle av yapılmaz..Halil İbrahim Beyin dediği silahlardan bakınız bence o paraya..kaliteli ve her avı yapabilen bir silah istiyorsanız,12 kalibre stoeger tavsiye edebilirim 1100 lira filan MD2000 Serisi..aldığınıza pişman olmazsınız..yıkımıda iyidir..onun haricinde akkar Altay'a da bir bakın..kullananlar bende dahil çok memnun bu silahları..Kral'ın Pozesi Veya otomatiğini de tavsiye ederim..fiyatına göre son derece sağlam ve yıkıcı tüfeklerdir. Benimde öncelikli tercihim çifte veya pozedir.. saygılarımla.
kayhansoylukan
10.Eylül.2014, 14:37
bu kadar çabuk cevap alabileceğimi sanmıyordum.
Öncelikle hoşbulduk.Tavsiyenizi dinleyerek direk bu silahı sildim o zaman.Huglu 901g ve 920g baktım şekil itibariyle çok hoş.920g modeli 20 kalibre namlu boyu kaç olmalı.Şöyle bir inanış var namlu boyu uzun olursa menzili uzar bu gerçekten doğru mu?Son olarak 4+1 920g modeli otomatikler 7+1 değil mi?avantaj mı dezavantaj mı?çok teşekkür ederim kusura bakmayın çok soru sordum
920g link:http://www.huglu.com.tr/otomatik-tufekler.i65.920-g#i
Yıldıray İNCE
10.Eylül.2014, 15:13
Aramıza hoş geldiniz kayhan bey benimde tercihim cifte ve poze olacaktır........
kayhansoylukan
10.Eylül.2014, 16:11
Ustam ara sıra hatunun memlekete antalyaya gidiyorum domuz avına çıkıyoruz ki bazen tehlikeli de olabiliyor.Pek sağlam bir atıcı da değilim o yüzden korkuyorum biraz süper poze ve çifteden.Ne gibi bi farkı var atış ve nişanda
kayhansoylukan
11.Eylül.2014, 12:22
ustalarım araştırma sonucu rus baikalın methini çok duydum yalnız 1700-1800 gibi fiyatadeğer mi sizce?
mehmet.
11.Eylül.2014, 13:44
Kayhan kardeşim,Rus baykallar agır özentisiz kısaca kaba ama bir o kadarda sağlam tüfeklerdir..Avlayacağın kuş türlerini dikkate alarak ağırlık yürüyüş gerektiren avlarda dezavantaj yaratabilir..
veyselll
11.Eylül.2014, 21:08
teker teker gidelim. rus baikal ile beşe on kalasın arasında pek bi fark yoktur ama namlusu ates kusar. yinede bizim iklimde biraz fişek seçer. sonuçta rus tüfeği.
tam olarak hangi avlarda kullanacaksınız bilmiyorum ama, şu andaki takoz olayını göz önünde tutarsak en mantıklısı süperpoze yada çifte gibi geliyor. hem tutukluk riski nerdeyse sıfır
namlu boyuna geliince. namlu içindeki fişek 63 cm de maksimum hıza ulaşıyor. yani geri kalan kısım hızlandırmaktan çok yavaşlatıyor. ama uzun namlu biraz daha toplu yolladığı iiçin hem uzak mesafelerde daha fazla saçma, hemde saçmalar toplu gittiği için havayı daha kolay yarıyor. ben kendim huğlu çifttetik poze kullanıyorum. 66 namlu mobil şok. 4 5 şokla domuz ve çulluk, 2 3 şokla da geçit avları yapıyorum ve memnun ediyor.
baska kafanıza takılan birşey varsa cevaplamaya hazırız...
kayhansoylukan
12.Eylül.2014, 05:43
Veysel ustam daha çok tavşan bıldırcın ve domuz için kullanacağım.Sağlam ve fişek seçmeyen teklemeyen bir tüfek istiyorum.Şu an aklımda en cok olan gidip gelip baktığım huğlu 920g var hem 20 kalibre hemde çok memnun kullanıcıları var.
buyrun:http://www.huglu.com.tr/otomatik-tufekler.i65.920-g#i
bu tüfek için sağlamdır al derseniz alacağım
Burhan KESKİN
12.Eylül.2014, 06:11
Kayhan kardeşim ava yeni başlayacaksan bence ucuz yollu bir yarı otomatik tüfek almanı öneririm daha sonra ustalaşınca bir poze alırsın selamlar
kayhansoylukan
12.Eylül.2014, 09:00
Burhan abi o zaman forumda çok kişi de wizartarmy var bende ondan alayım hem okuduğum kadarıyla arıza gibi durumlarda çok ilgililer fiyatıda gayet hesaplı
Burhan KESKİN
12.Eylül.2014, 11:14
Burhan abi o zaman forumda çok kişi de wizartarmy var bende ondan alayım hem okuduğum kadarıyla arıza gibi durumlarda çok ilgililer fiyatıda gayet hesaplı
Bence tam isabet hem domuza filan gidersen boş geçmezsin avı Winzart iyi tüfek bende onu kullanıyorum...
kayhansoylukan
12.Eylül.2014, 12:58
çok teşekkür ederim abi sağolasın
İBRAHİM AKKAYA
13.Eylül.2014, 08:13
Wizardarms Süpervizyonunu Al çift Namlu 24*66 gram arası fişek atıyor.Servis Hızlı 4 yıl Garenti Harika Çalışıyor.
Gölmarmara da Bayisi Biziz Takıldığın Konu Olursa Ara Yardımçı olurum 3 yıldır Satıyorum Kendim Kulanıyorum Hata yok .
Tavsiye Ederim .
kayhansoylukan
13.Eylül.2014, 08:24
İbrahim abi tüfeğe baktım fiyatı falan çok hesaplı burada av bayisine gittim huglu 920g vardı 20 kalibre adam çok met etti tüfeği.Fiyatı da tasarımı da çok hoşuma gitti aslında asla fişek seçmez dedi.3 yılda garanti veriyor
http://www.huglu.com.tr/otomatik-tufekler.i65.920-g tüfek bu
İBRAHİM AKKAYA
13.Eylül.2014, 13:01
Kayhan Kardeşim 12 kalibreden Şaşma 20 kalipre ile zor Av Yaparsın Az Kulanılan Bir Kalipre Biz de Rabet Görmez Bizim Oğlanla 6 Adet Tüfek Hepsi 12 Kalipredir.
Yinede Taktir Senin .
kayhansoylukan
13.Eylül.2014, 15:34
İbrahim abi o zaman alacağım tüfek bu
http://www.huglu.com.tr/otomatik-tufekler.i47.901-g#i
Huğlu çok hoşuma gidiyor bizzat konyaya gidip yerinde deneyip alacağım.Bi sıkıntı çıkarsa yolumun üstü tekrar bırakırım.Bir kaç defa deneme fırsatım oldu ve çok hoşuma gitti.Sana sorum şu abi namlu boyu kaç olsun domuz,tavşan,bıldırcın için yani bu tüfeği her avda kullanacağım.
Nitro Beast'ler sorun yumağı..bunu alın bayide bizzat inceledim saz gibi tüfek..yüze gelimide şahane.. el kundağı dipçiği herşeyiyle 10 numara zarif bir tüfek artı kinetic sistem.
namluda tavsiyem 71cm her ava gelir..
http://www.huglu.com.tr/otomatik-tufekler.i46.401-kinetic-yeni-model#i
http://i.imgur.com/EYASxN2.jpg
birde şöyle bir tavsiye de bulunayım Kayhan kardeşim..tavsiyeyle fişekte alma tüfekte.. ;) birisi beretta der,öteki browning der ben stoeger derim gider alırsın pişman olursun 3 gün sonra parana yazık olur..herkes kendi malını över..kötü olsa bile..en güzeli bayiye git omuzla bir tüfeği hangisi yüzüne daha iyi geliyorsa hangisinin ölçüleri sana uyuyorsa al gitsin..forumlarda yazılıp çizilenlere bakarsan aldanırsın..bi arkadaş bir forumda kendisinde de olan bir tüfekten bahsetmiş. şu marka tüfeği alırsın gidersin ördek avına içine de şu fişeği koyarsın takır takır ördek vurursun demiş...ben mesaj attım ciddimisin dedim..''yok yahu alakası bile yok..5 para etmez fişek ve tüfek , ördek vurmak mucize zaten..60 fişek attım bi tane ördek vuramadım'' demiş..o yazıyı okuyupta o tüfekten ve fişekten alanlar yandı.. yani kısacası her duyduğuna inanma..benim yaş 40a geliyor bugüne kadar 10 tane tüfek değiştirdim..bunların en az 4 tanesi forumlarda yazıp çizilenlere kanıp alınmış tüfektir.....en randıman aldığım tüfekse hiç kimseden tavsiye almadan bayide kendi başıma gidip omuzlayıp beğendiğim ve 14 yıldır kullandığım S.Poze tüfeğimdir..
tecrübe ve zaman gerekiyor illa neyin daha iyi neyin daha kötü olduğunu öğrenmek için..birazda masraf tabii.fişekte de böyle..alıp kullanmadıkça çeşitli markaları hangisi iyi hangisi kötü bilemessin..benim tüfeğe uyan fişek senin tüfeğe uymaz..senin beğendiğinde benim tüfeğe.
ha her tavsiye kötüdür demiyorum ama en son kararı verecek olan kendinsin.. Saygılarımla..
kayhansoylukan
16.Eylül.2014, 20:21
birde şöyle bir tavsiye de bulunayım Kayhan kardeşim..tavsiyeyle fişekte alma tüfekte.. ;) birisi beretta der,öteki browning der ben stoeger derim gider alırsın pişman olursun 3 gün sonra parana yazık olur..herkes kendi malını över..kötü olsa bile..en güzeli bayiye git omuzla bir tüfeği hangisi yüzüne daha iyi geliyorsa hangisinin ölçüleri sana uyuyorsa al gitsin..forumlarda yazılıp çizilenlere bakarsan aldanırsın..bi arkadaş bir forumda kendisinde de olan bir tüfekten bahsetmiş. şu marka tüfeği alırsın gidersin ördek avına içine de şu fişeği koyarsın takır takır ördek vurursun demiş...ben mesaj attım ciddimisin dedim..''yok yahu alakası bile yok..5 para etmez fişek ve tüfek , ördek vurmak mucize zaten..60 fişek attım bi tane ördek vuramadım'' demiş..o yazıyı okuyupta o tüfekten ve fişekten alanlar yandı.. yani kısacası her duyduğuna inanma..benim yaş 40a geliyor bugüne kadar 10 tane tüfek değiştirdim..bunların en az 4 tanesi forumlarda yazıp çizilenlere kanıp alınmış tüfektir.....en randıman aldığım tüfekse hiç kimseden tavsiye almadan bayide kendi başıma gidip omuzlayıp beğendiğim ve 14 yıldır kullandığım S.Poze tüfeğimdir..
tecrübe ve zaman gerekiyor illa neyin daha iyi neyin daha kötü olduğunu öğrenmek için..birazda masraf tabii.fişekte de böyle..alıp kullanmadıkça çeşitli markaları hangisi iyi hangisi kötü bilemessin..benim tüfeğe uyan fişek senin tüfeğe uymaz..senin beğendiğinde benim tüfeğe.
ha her tavsiye kötüdür demiyorum ama en son kararı verecek olan kendinsin.. Saygılarımla..
Şahin abi sözünü dinleyeceğim mutlaka en azından yazılanlar bir fikir edindim baktım bayide inceledim hiç aklımda olmayan hatsan tüfeği beğendim.Onu ve ata neoyu alıp biraz atış yapıp deneyeceğim bakalım.Çok teşekkür ederim abi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.