PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mekanizmayı kullanmadan, şarjörden fişek boşaltmak

16.Eylül.2014, 18:45
selamlar cümleten..video kendi çekimimdir..bazı otomatik kullanıcısı arkadaşlar,en çokta yeni otomatik silah alan arkadaşlarımız mekanizmayı kullanarak şarjörü boşaltmaya çalışıyor buda zaman alıyor..bazende elle çalıştırmaya kalkınca mekanizmayı şarjörden fişek almıyabiliyor..

şarjörü hızlı boşaltma yöntemlerinden birini göstermek istedim videoda..önceleri bende mekanizmayı lkullanarak boşaltıyordum bazen takılıyor şarjörden almıyordu fişeği..ne yaparım ne yaparım diye düşünürken bu yöntemi buldum ve hep bu şekilde boşaltıyorum umarım faydası olur..iyi seyirler.

video baş aşağı oldu telefon nasıl bir telefonsa..döndüremedimde videoyu kusura bakmayın artık..böylede son derece anlaşılır..asıl konumuza bir engeli yok.

Not : Sadece stoeger için değil hemen hemen tüm otomatikler için geçerli..ben Beretta A300'üde böyle boşaltıyordum , Franchi Black magici'de.

Stoeger tüfeğin Şarjör borusunu boşaltma (dolu fişekleri geri alma) (http://www.youtube.com/watch?v=C4ciqlVXZ_o#)

tırnaga yandan bastırınca şarjördeki fişeği bırakacaktır..tırnağa basılı tutun her fişeği geri alışınızda kaşığı serbest bırakın tırnağa bastırmayıda bırakın yerine gelsin geri.sonra tekrar kaşığa ve tırnağa basın..alıştınızmı çok daha hızlı yapmaya başlayacaksınız..

ibrahim uysal
17.Eylül.2014, 04:43
Şahin bey teşekkürler...Yarı otomatik kullanan arkadaşlarımız için çok faydalı olacaktır...

Burhan KESKİN
17.Eylül.2014, 09:18
Bilgilendirme için teşekkürler Şahin kardeşim eline sağlık..

İBRAHİM AKKAYA
17.Eylül.2014, 09:33
Şahin Kardeşim Yeni Modellerde Makinizmayı Tam Çkip İndirme Düğmesine Basınça Hepsi Hepsi Düşer. :) :) :)
WİZARDARMS SÜPEVİZYONDA Bülent UZUN Tanıtırken Başlatmıştı.
Bilgiler için sağol ;D ;D ;D ;D

Yıldıray İNCE
17.Eylül.2014, 09:53
Bilgilendirme için teşekkürler............

17.Eylül.2014, 13:35
Şahin Kardeşim Yeni Modellerde Makinizmayı Tam Çkip İndirme Düğmesine Basınça Hepsi Hepsi Düşer. :) :) :)
WİZARDARMS SÜPEVİZYONDA Bülent UZUN Tanıtırken Başlatmıştı.
Bilgiler için sağol ;D ;D ;D ;D

o zaman Stoegerlerde diye düzeltelim İbrahim abi..eski modellerde ve stoegerin tüm modellerinde böyle maalesef..MD2000de aynı MD3000de..birde stoegerlerde gazlılar gibi değil kaşığın çalışma sistemi..mekanizmayı geri çekince kaşık hareket etmiyor , mekanizma kapanırken kaşık yukarı kalkıyor..tüm kinetiklerde özellikle yerlilerde aynıdır belki..stoegerden başkasını detaylı incelemedim..ancak stoeger kullanan yeni alan bir abimiz böyle bir sorun yaşamış avda..yine yaşayan olursa faydası olur bir nebze inşallah.