PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rusların Ördek Avı

16.Eylül.2014, 20:59
Adamlar Özgürlüğü sınırsız yaşıyor..Gerçek avcılık bu olsa gerek..zaman mekan kavramı yok.herşey doğal..zaman durmuş sanki orda....insanın videonun içine girip avlanası geliyor..bizler tüfek beğenmeyiz millet nelerle avlanıyor YARABBİM.kuş bol olunca neyle avlandığının bir önemide kalmıyor..ister tek kırma olsun ister dolma tüfek..sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. film gibi video.

Утиные зори в Баргузинской долине.avi (http://www.youtube.com/watch?v=ZNVCDV7QEtQ#)

Not : Avcılığın sadece vurmak , öldürmek olmadığını bir kez daha anladım bu videoda.. gerçekten şahane bir çekim olmuş.. iyi seyirler..

ibrahim uysal
17.Eylül.2014, 04:47
Harika bir video...Emeğinize sağlık Şahin bey....

Burhan KESKİN
17.Eylül.2014, 09:16

İBRAHİM AKKAYA
17.Eylül.2014, 09:39
Şahin Kardeşim Gençliğim Aklıma Geldi Kendimiz Fişek Yapar Ava Çıkardık Kuş boldu Harika Avlar Yaptık.
Paylaşım için sağol .

Yıldıray İNCE
17.Eylül.2014, 09:53

17.Eylül.2014, 13:27
Ben teşekkür ederim cümleten.beğenmenize sevindim .

bende 40'a merdiven dayadım artık İbrahim abi yaşlanıyoruz yavaş yavaş.
eski avlar olsa , genç olmasakta olurda eski avlar yok işde.......
tek kırmayla avlanmaya bile razıyım şimdiki tecrübelerim ve eski avlar olsa .

''atmasını öğrendik kuş bitti'' :D

ismail aksu
17.Eylül.2014, 14:05
çok güzelbir video ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş abi adamlar ne sıkıyor bilmem 80 gr var üstünü bilmemnamlu 1metre sıçrıyor :))

samet bereket
17.Eylül.2014, 18:18
Eline sağlık şahin abi güzel video gerçekten adamlar mesafe tanımıyor yalnız çifte ile avlanan adamın fişeği kendi doldurması galiba arkası düz kıvırma ve yüksek gram atıyor iyi omuz varmış...

18.Eylül.2014, 07:30
çok güzelbir video ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş abi adamlar ne sıkıyor bilmem 80 gr var üstünü bilmemnamlu 1metre sıçrıyor :))

18.Eylül.2014, 09:52
Eline sağlık şahin abi güzel video gerçekten adamlar mesafe tanımıyor yalnız çifte ile avlanan adamın fişeği kendi doldurması galiba arkası düz kıvırma ve yüksek gram atıyor iyi omuz varmış...