Orijinalini görmek için tıklayınız : tüfek seçimi yardımı..
ahmet kaymaz
26.Eylül.2014, 11:12
selamlar ben avcılığa yeni başlayacağım tüfek almak istiyorum yarı oto sıfır.. bütçem max 850 tl marka model için yardım istiyorum genelde kuş ve tavşan avında kullanacağım..
ibrahim uysal
26.Eylül.2014, 13:58
Ahmet bey,öncelikle ailemize hoşgeldiniz..Eğer bütçenizi biraz daha zorlarsanız;1000TL gibi Huğlu Forever'i tavsiye ederim...Kinetiks sistemli ve şikayet olmayan güzel bir yarı otomatik...
Yıldıray İNCE
26.Eylül.2014, 15:00
Ahmet bey aramıza hoş geldiniz .........
İBRAHİM AKKAYA
26.Eylül.2014, 15:41
Ahmet Kardeşim Aramız Hoş geldin Keyifli Paylaşımlar .
Tüfek Seçimi Terçih Sizin Ama Fedral .Walter Wizart Uçuz Ve Kaliteli Tüfek Yapıyor Ben 3 yıldır Satıyorum Sıkıntı yok Servisleri Çok Güzel Bütçene Uygun Tavsiye Ederim
ahmet kaymaz
26.Eylül.2014, 17:53
hoşbulduk teşekkür ederim:) aslında akkar altay silver sentetik düşünüyorum tam bütçeme göre kullanan bilen var mı acaba.?.
ismail aksu
26.Eylül.2014, 18:54
hangi avlarda kullanacaksın bıldırcın ve çulluk sa oto ideal keklik tavşan ördek daha çok gidiyorsan süper pozeden şaşma yanılmazssın
veyselll
27.Eylül.2014, 19:26
Tüfek Seçimi Terçih Sizin Ama Fedral .Walter Wizart Uçuz Ve Kaliteli Tüfek Yapıyor Ben 3 yıldır Satıyorum Sıkıntı yok Servisleri Çok Güzel Bütçene Uygun Tavsiye Ederim
+1
ahmet kaymaz
27.Eylül.2014, 21:00
tavşan bıldırcın keklik ve de nadiren domuz ve keklik avlarında kullanacağım..
Burhan KESKİN
27.Eylül.2014, 21:20
Dayı gerekeni söylemiş... Ahmet kardeşim sen büyük sözü dinle.. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.