Orijinalini görmek için tıklayınız : kral mı torun mu
ahmet kaymaz
27.Eylül.2014, 21:06
poze almak istesem hangisini tavsiye edersiniz ustalar..
Burhan KESKİN
27.Eylül.2014, 21:19
Kral....
ibrahim uysal
28.Eylül.2014, 04:36
Kral derim ben de...
Yıldıray İNCE
28.Eylül.2014, 08:35
Bende Kral derim........
samet bereket
29.Eylül.2014, 18:58
Hiçbiri derim bu tüfeklerin sıfırına vereceğim parayla temiz ikinci el bir huğlu yada sarsılmaz poze alırım daha iyi hayırlısı olsun...
ismail aksu
01.Ekim.2014, 19:51
Hiçbiri derim bu tüfeklerin sıfırına vereceğim parayla temiz ikinci el bir huğlu yada sarsılmaz poze alırım daha iyi hayırlısı olsun...
aynen katılıyorum kardeşim o markalardan hele bide tek tetik alırsan fabrikayla kanki olursun
kral torundan 10 gömlek üstündür..enjektör arızası ve çift patlatma yapmaz..bende vardı alaşım kasa kral..2 yıl oldu işde..32gr , 30 gr bi kaç değişik fişek attım randıman alamadım sattım yeğene..o hep 34 gr atıyor ucuz ne bulursa..attığı kuş çaput..en ufak bir arıza yapmadı daha..hafif kasa olduguna bakmayın 34 gr fişeklerle tepme çırpma yapmaz..konforlu bir silahtır..34gramı çok sever özellikle kışın..laçka ve benzeri arızalar yapmaz..torun alıpta enjektör arızası ve çift patlatmadan dolayı silahı sürekli fabrikaya gönderen çok avcı gördüm..yakın çevremde kendi arkadaşlarımdanda var aynı silahtan kullanan ve aldığına pişman olan.
taktiktufek
07.Şubat.2017, 00:31
Harika bir soru.
Üzümlüden süperpoze almak nasıl bir örnekle açıklanır bulamadım da
alırsınızda sonrasında başınıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez.
800 tl ye süperpoze olmaz. Süperpoze hassas bir tüfek. Alıştırması çok.
4140 kullanması lazım. Çok iyi ustaların yapması lazım. Kundakcıların profesyonel olması lazım.
Süperpoze uzun yıllar kullanılacak bir tüfek. Paranızı çöpe atmayın.
Link teki süperpoze çok özel bir süperpoze.
İşcilik ne kadar fazlaysa tüfek o kadar iyi olur.
İnceleme sansınız olursa elinize aldığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
http://taktiktufek.com/urun/akdas-312-se-kunt-super-poze-av-tufegi
fatih tutkun
20.Mart.2017, 12:16
Merhaba,
Bahsi geçen firmaların birine çok ama çok özel bir tüfek yaptırdım. Korkudan ava çıkamıyorum... Keşke beni uyaran yapma diyen biri çıksaydı.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.