PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kurzhaar mı yoksa pointer mi ?

28.Eylül.2014, 11:53
arkadaşlar kurzhaar mı yoksa pointer mi ? bu sorunun cevabını bulmak için her iki ırkıda besliyorum
ben henüz karar vermiş değilim sizce ?

https://www.facebook.com/video.php?v=361659567332381&set=vb.100004650228206 &type=2&theater

https://www.facebook.com/video.php?v=361482497350088&set=vb.100004650228206 &type=2&theater

Yıldıray İNCE
28.Eylül.2014, 12:09
Bence Pointer Salih Ustam..........

ibrahim uysal
28.Eylül.2014, 12:11
Irkının özelliklerini taşıyan ikisi de size avda keyf verir abi...Ama bana kalsa pointer bir başka.. :)

Burhan KESKİN
28.Eylül.2014, 13:26
Avın tadını almak istiyorsan poınter derim...

samet bereket
29.Eylül.2014, 19:01
Yapacağınız ava göre değişir bence açık arazide avlanıyorsanız pointer sık çalılık arazide daha yakın gezen ve su aportu yapan bir köpek istiyorsanız kurzhaar...

29.Eylül.2014, 21:26
selam samet kardeşim siz hangi ırkla avlanıyorsunuz bilmiyorum ama bütün kurzhaarların yakın aradığınımı düşünüyorsunuz yukarıda videosunu gönderdiğim köpeğimin fermada yanına gitmek için ne kadar yürüdüğme videoyu seyretme imkanınız olursa lütfen dikkat edin köpeğimin avda yürüyerek dolaştığı bile nadirdir sizde haklı olabilirsiniz bu ırklarla ilgili genel geçer bir görüş var avda yakın veyavaş aradığı hakkında genel olarak doğruda olabilir benim bir tercübem olmadı su aportu konusunda kesinlikle haklısınız sülçü lisan etti isem afola hoşçakalın

samet bereket
01.Ekim.2014, 18:26
selam samet kardeşim siz hangi ırkla avlanıyorsunuz bilmiyorum ama bütün kurzhaarların yakın aradığınımı düşünüyorsunuz yukarıda videosunu gönderdiğim köpeğimin fermada yanına gitmek için ne kadar yürüdüğme videoyu seyretme imkanınız olursa lütfen dikkat edin köpeğimin avda yürüyerek dolaştığı bile nadirdir sizde haklı olabilirsiniz bu ırklarla ilgili genel geçer bir görüş var avda yakın veyavaş aradığı hakkında genel olarak doğruda olabilir benim bir tercübem olmadı su aportu konusunda kesinlikle haklısınız sülçü lisan etti isem afola hoşçakalın
Ben daha önce pointer besliyordum 4 ay önce trafik kazasında ölene kadar ve çulluk avı yapıyordum çok açık gezerdi fermaya yetişmek için yürümek yetmiyordu. kurzhaar dibinizden ayrılmaz demiyorum ama pointer kadar açılmaz sahibiyle irtibatı koparmaz şuanda drahthaar besliyorum orta mesafeli bir köpek beni tatmin ediyor kimin ne dediği çok ta önemli değil sizde böyle yapın bence hoşça kalın rasgele...

ismail aksu
01.Ekim.2014, 19:47
bir pointerci olarak dünyada av köpeği eğitim alma konusunda 1 ırk kurtzahaar seçilmiştir ama uzak ferma vs görsellik açısından pointerdir bir pointere eğitim çok zordur küçüklükten çok ilgili olmak ve güzel eğitimden geçiyor kurtzahaarda görsellikten ziyade yakın ferma larda aport larda su aport dahil ve gezme yorulma konusunda pointere göre deligibi koşmadığı için koku alma olayı daha fazla pointer öğlen bitiyorsa kurzaharla daha fazla gezebilirsiniz sağlam aportlar yaptıra bilirsiniz poiterde birazdaha zordur çünki onun işi pointer yani gösteren dir slm lar

veyselll
01.Ekim.2014, 23:03
allah ömür verirse, yetişebildiğim yaşa kadar pointer. ne zaman tüfeğin askı kayışını takar da yanına bide baston alırsam o zaman kurtzaar bakarım