Orijinalini görmek için tıklayınız : Kınalımla Hasret Giderdik...Soranlara Selamı Var...:))
ibrahim uysal
19.Ekim.2014, 15:00
Sevgili dostlar,gecenin 3:30'unda düştük yollara...Hava muhteşem,avlağımız belli..Avlağa varış saatimiz 5:58...Aman Allah'ım bir rüzgar var bir rüzgar,öyle böyle değil...Karın içinde bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum...Kulaklarımı hissedemez oldum...Kayanın tepesinden insanı atacak neredeyse...:( Durum böyle olunca mırığımız biraz kırıldı ama kınalımdan vazgeçmek olmaz...Devam...:) Fotoların çekiminden sonra tarafımdan vurulan kınalıyı çıkarıp tekrardan foto çekmek işimize gelmedi...Yorgunluk hatsafhada tabii olarak..:)
Herkese rastgele....
http://i.imgur.com/oaTQA4V.jpg
http://i.imgur.com/wF5Istm.jpg
http://i.imgur.com/XVULXrH.jpg
http://i.imgur.com/wwb0RSc.jpg
http://i.imgur.com/jB28Ung.jpg
Yıldıray İNCE
19.Ekim.2014, 15:21
Rastgele Ustam Rastgele muhabbetiniz bol dostluklarınız daim olsun kurban olurum kınalarına ben bu haftada boş geçtim hesapta olmayan iş cıktı artık haftaya kaldı bizim açılış............. :)
Niyazi UYANIK
19.Ekim.2014, 21:41
yeni keklik avcısı yetisiyo galiba
mehmet.
20.Ekim.2014, 04:51
Aşkına kavuşmussun bilader daim olsun..Valla dün bizide fırtına kayadan atacaktı..O kötü havaya rağmen nasiplerimizi bizde aldık Şükür...Bu arada yorgancının yavru çok güzel,İnşallah avlarıda bol fermalı olur..
ibrahim uysal
20.Ekim.2014, 06:17
Rastgele Ustam Rastgele muhabbetiniz bol dostluklarınız daim olsun kurban olurum kınalarına ben bu haftada boş geçtim hesapta olmayan iş cıktı artık haftaya kaldı bizim açılış............. :)
Teşekkürler usta...Hayırlısı diyelim,haftaya bol şanslar ustam..
yeni keklik avcısı yetisiyo galiba
Aynen öyle abim... ;)
Aşkına kavuşmussun bilader daim olsun..Valla dün bizide fırtına kayadan atacaktı..O kötü havaya rağmen nasiplerimizi bizde aldık Şükür...Bu arada yorgancının yavru çok güzel,İnşallah avlarıda bol fermalı olur..
Sağol biraderim,size de rastgele..Yorgancının enik süper olacak inşallah... ;)
Burhan KESKİN
20.Ekim.2014, 07:37
Tabiii senin avın başladı dökülürsün gali :D :D :D Rasgelyin kardeşim daim olsun ;D ;D ;D ;D Tefik usta bıyıkları kesince değişmiş tanıyamadım :) selamlar....
ibrahim uysal
20.Ekim.2014, 07:40
Tabiii senin avın başladı dökülürsün gali :D :D :D Rasgelyin kardeşim daim olsun ;D ;D ;D ;D Tefik usta bıyıkları kesince değişmiş tanıyamadım :) selamlar....
Aynen öyle usta,teşekkürler...Tevfik usta gençleşti abim... ;) Aleyküm selam...
Mesut BÜLBÜL
20.Ekim.2014, 09:11
hay maşallah maşallah gözünüz şenlendi ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürlerk avınız bol olsun selamlar hepinize
ibrahim uysal
20.Ekim.2014, 09:14
hay maşallah maşallah gözünüz şenlendi ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürlerk avınız bol olsun selamlar hepinize
Mesut abim sağolasın...
samet bereket
20.Ekim.2014, 10:48
Maşallah avınız bereketli ve daim olsun ibrahim abi güzel av olmuş landrover da yakışmış devamına rasgele...
ibrahim uysal
20.Ekim.2014, 10:50
Maşallah avınız bereketli ve daim olsun ibrahim abi güzel av olmuş landrover da yakışmış devamına rasgele...
Teşekkürler Samet'im...
Oktay AKÇAKMAK
20.Ekim.2014, 13:18
halilim eline sağlık gardaş..budur işte
ibrahim uysal
20.Ekim.2014, 13:23
halilim eline sağlık gardaş..budur işte
Sağol Komutanım... :)
İBRAHİM AKKAYA
20.Ekim.2014, 16:11
Yörük Beyi Toroslarda Yazsaydın ya Kardeşim. :) :) :) :) :)
Daha Güzel av Ve Muhbetlere Rasgele Kardeşim.
Benim İt Kaybolunça Ben Hafta sonunu onu aramakla Geçirdim İnşallah Hafta içi Buluşuruz
ibrahim uysal
20.Ekim.2014, 16:18
Yörük Beyi Toroslarda Yazsaydın ya Kardeşim. :) :) :) :) :)
Daha Güzel av Ve Muhbetlere Rasgele Kardeşim.
Benim İt Kaybolunça Ben Hafta sonunu onu aramakla Geçirdim İnşallah Hafta içi Buluşuruz
Teşekkürler abim... :) Haydutun bulunmasına sevindim...İnşallah haftaya bereketli avınız olur abi,rastgele size de...
Bir insanı 5.58'de merada bulunduran sevda nasıl bir şeydir? Anlamak mümkün değil. Genci yaşlısı yatamaz işte o yatak pazar sabahı batar adama. Gitmesen de aklın oradadır, acaba ne yaptılar ne ettiler, diye. Sezon boyu böyle verimli avlar görmeniz dileğiyle devamında rastgele...
ibrahim uysal
21.Ekim.2014, 06:30
Bir insanı 5.58'de merada bulunduran sevda nasıl bir şeydir? Anlamak mümkün değil. Genci yaşlısı yatamaz işte o yatak pazar sabahı batar adama. Gitmesen de aklın oradadır, acaba ne yaptılar ne ettiler, diye. Sezon boyu böyle verimli avlar görmeniz dileğiyle devamında rastgele...
Tarifsiz ayrı bir aşk Hocam... :) Çok teşekkürler...Hepimize rastgele inşallah...
Nihat BALTACI
23.Ekim.2014, 15:56
Maşallahınız var sadıcım.rastgele..
ibrahim uysal
23.Ekim.2014, 16:05
Maşallahınız var sadıcım.rastgele..
Sağol Sadıcım...Yeni başladık...Size de rastgele... ;)
feridun berin
24.Ekim.2014, 11:19
Avınız bol muhabetiniz daim olsun güzel kareler elinize sağlık.
ibrahim uysal
24.Ekim.2014, 11:50
Avınız bol muhabetiniz daim olsun güzel kareler elinize sağlık.
Teşekkürler Feridun abi...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.