PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Huğlu Forever....

ibrahim uysal
03.Kasım.2014, 09:22
Değerli arkadaşlar,dünkü avımızda Huğlu Forever'in sahibi Hamdi Tekin kardeşimin hediyesi olan tüfeği deneme fırsatım oldu...Kinetiks sistem,oldukça seri ve etkili bir tüfek görüntüsü verdi Huğlu Forever...Birkaç defa deneme atışı yaptım ve grupman olarak 3 nolu şok ile tatminkar...Diğer şokları deneme imkanım olunca paylaşacağım...Fiyat-Performans ilişkisi içinde, benden oldukça yüksek not aldı Huğlu Forever...Tavsiye edilir...
Gittiğimiz bölgede maalesef çok avcı vardı ve kekliği bulmak zor oldu...Ustalar benden daha yükseklerde bir alay keklik bulup,bunlardan 4 tanesini çantaya koymuşlar...Dönerken denk gelen tavşan da bonusu olmuş...Fotoğraf çekmek için telefonu davrandım ama telefonun şarjını akşam takmayı unutunca olanlar oldu...Ne yapalım bu sefer de böyle olsun dedik.. :)

İBRAHİM AKKAYA
03.Kasım.2014, 10:20
Kardeşim Sende Şarsız Gidiysen Diyecek Bir şey Yok Uyuma Admin Diyorum :D :D :D :D
Huğlu Koperetifinmi Yoksa Özelmi ?
Niçe Avlara RASTGELE.

ibrahim uysal
03.Kasım.2014, 10:26
Kardeşim Sende Şarsız Gidiysen Diyecek Bir şey Yok Uyuma Admin Diyorum :D :D :D :D
Huğlu Koperetifinmi Yoksa Özelmi ?
Niçe Avlara RASTGELE.

İbrahim abi bu defa dediğin gibi uyuduk, hayırlısı...Huğlu Forever abi...Kooperatifin değil ama daha önce kooperatifte çalışan arkadaşların üretimi..Birkaç yıldır piyasada..Hem görselliği güzel,hem de performansı...
Teşekkürler abim...

Yıldıray İNCE
03.Kasım.2014, 12:18
Güle güle kullan Ustam Rastgele............

ibrahim uysal
03.Kasım.2014, 12:23
Güle güle kullan Ustam Rastgele............

Sağol ustam....

feridun berin
03.Kasım.2014, 20:00
Güle güle kullan kazasız belasız.

ibrahim uysal
04.Kasım.2014, 04:13
Güle güle kullan kazasız belasız.

Teşekkürler Feridun Abi...

Burhan KESKİN
05.Kasım.2014, 16:41
Hayırlı olsun Kardeşim Allah kaza bela vermesin..

ibrahim uysal
07.Kasım.2014, 06:29
Hayırlı olsun Kardeşim Allah kaza bela vermesin..

Amin abim,sağolasın...

mehmet.
07.Kasım.2014, 07:54
Hayırlı olsun bilader avları kanlı olsun :)

07.Kasım.2014, 07:58
hayırlı olsun..Güle Güle kullanın..

ibrahim uysal
07.Kasım.2014, 08:03
hayırlı olsun..Güle Güle kullanın..

Teşekkürler Şahin bey....

samet bereket
08.Kasım.2014, 06:43
Hayırlı uğurlu olsun ibrahim abi allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin...

ibrahim uysal
08.Kasım.2014, 08:42
Hayırlı uğurlu olsun ibrahim abi allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin...

Amin...Teşekkürler kardeşim...