PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tek olsun bizim olsun...

Burhan KESKİN
22.Kasım.2014, 09:13
Çarşamba sabahı fabrika etrafında gezintiye çıktık Önümden bir uzun kulak fırladı attım 1 manke 2 oda manke dedim bu işte bir şey var fişeklikte 34 gram 6 numara eskilerden kalan winchester marka fişek vardı Cafer babanın hediyesi sürdüm tüfeğe Milly ve bor soyalarken milly fermada dedim aynı uzun kulağı bulduk yine bir elimde cep telefonu bir elimde silah resmi çekemeden tavşan fırladı telefonu elimden attım bastım tetiğe şöyle bir geriye doğru hafif sendelledim eski fişek olması gramajı fazla olması nedeniyle bizi bi titretti top gibi patladı tavşan olduğu yerde kaldı milly ve bor aportlamak için bir birlerini yedi ama maçın galibi milly oldu bırakımırmı Bor'a :) böylelikle çarşamba avını tek tavşanla bitirmiş olduk herkese saygılar sevgiler...
http://i60.tinypic.com/24mvo0h.jpg

İBRAHİM AKKAYA
22.Kasım.2014, 09:31
Burhan Tüfeğin Ardından İyi Bakmıyan Hep Fişeğe Bahane Buluyor :D :D :D :D
Daha Güzel Avlara Rastgele ;D ;D ;D ;D

Burhan KESKİN
22.Kasım.2014, 10:03
Dayı gramaj düşük geldi herhalde yaw yoksa o mesafeden af etmem bilirsin :D :D :D

ibrahim uysal
22.Kasım.2014, 15:41
Rastgele sayın yöneticim rastgele...:) Avınız daim ve bereketli olsun abim... ;D ;D ;D

Yıldıray İNCE
23.Kasım.2014, 07:18
Rastgele Usta Avın kanlı olsun...............

samet bereket
24.Kasım.2014, 07:54
Rastgele Usta Avın kanlı olsun...............

mehmet.
25.Kasım.2014, 13:59
Rastgele sayın yöneticim rastgele...:) Avınız daim ve bereketli olsun abim... ;D ;D ;D

Burhan KESKİN
27.Kasım.2014, 10:15
Teşekkürler arkadaşlar..