PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün Çok Mutlu Ve Umutlu Oldum Dostlar.....

ibrahim uysal
01.Şubat.2015, 08:21
Sevgili dostlar,bugün;ben,biraderim ve büyük oğlum Kemal ile karatavuk avına gittik...Karatavuk avı Akdeniz bölgesinin vazgeçilmezindendir...Şu sıralar çok yağlı olmakla birlikte,ben kendim bıldırcına tercih ederim...
Daha önceden konuşmuştuk oğlanla;36 numara tek kırma Atüs marka tüfeiğimi o kullanacak...Tabiki,ben yanında...:) Öncelikle emniyet kuralları,daha sonra nasıl nişan alacağı falan filan...Önceki denemeleri süperpoze 12 numara,süperpoze 20 numara,süperpoze 28 numara ve yarı otomatik olduğundan tek kırmayı gösterdik keretaya...:) Daha önce hiç kendine tahsis edilmiş tüfek götürmemiştik...Bizimkilerden kullanıyordu...:)
Sabahın ilk saatlerinde ağaca gelen karatavuğu farkedemedi Kemal...Ben de o atsın,heveslensin diye tüfeği bile kaldırmıyorum...:) İkinci gelen karatavuk büyük bir dalın arkasına konunca,ben ;oğlum açığa çıkınca atarsın dememe kalmadı kuş havalandı...Yan geçen kuşa bakarken;Kemal bu da olmadı diyecektim ki;Kemal'in tüfek suratında ve tetiği kesdi...Karatavuk resmen havada çaput oldu...Allah'ım Yarabbim bu nasıl bir sevinçtir...Kemal'in sevinci değil,benimki... :) Bir Kemal'e baktım,bir de attığı mesafeye...(36 numara olunca)Helal olsun dedim ama içimden...Aynı babası...Gözü kara olacak ve iyi bir atıcı olacak inşallah...Bir hafta önce uçara atacağım baba diyen Kemal'im;dediğini yaptı ve ilk uçar atışında ilk uçar kuşunu vurdu...Gelecek için umut verdi bana...Darısı bundan sonraki avlarına inşallah...
Üveyikte,28 cal süperpozeyle devam edecek inşallah(Yanımda)...Tabiki,dersleri iyi olursa... ;)
Bugünkü sevincimi sizlerle paylaşmak istedim...Avcı adamdan zarar gelmez...Yeterki,ana kuralları ve etik kuralları bilsin...Avcı terbiyelidir...Avcı adamdır,adam...
Hepimize rastgele dostlar...

Yıldıray İNCE
01.Şubat.2015, 08:41
Kemal seni geçecek bu gidişle Halil İbrahim kara tavuklar iyice yağlanmıştır tam zamanı artık Muhabbetiniz bol olsun Rastgele.............

ibrahim uysal
01.Şubat.2015, 08:54
Kemal seni geçecek bu gidişle Halil İbrahim kara tavuklar iyice yağlanmıştır tam zamanı artık Muhabbetiniz bol olsun Rastgele.............

Az öyle olacak gibi ustam...Tam zamanı usta karatavukların zıbık gibi yağ hepsi..:) Sağol,varol ustam...

İBRAHİM AKKAYA
01.Şubat.2015, 10:32
Halil İbrahim şimdi Çok Zevk Veriyor ama Sonrası Allah Kerim . :D :D :D :D :D
Sercan la İlk Ava Götürdüğümde Hanım Çok Tepki Gösterdi yap bunu Bu çocuğa Senin Telaşın Ve Dağınıklığın yetiyor Bide Bu Başlamasın dedi . :D :D :D :D
Ddinliyen Kim Ben Zevkten Dört Köşe oluyorum Atıyor Vuruyor öğünüyorum.
Sonra Trap Başladı En İyisi olsun Diye Wincster Tüfek Alındı . :) :) :)
Aradan bir yıl Geçti Kısa Tüfek Laflarına 686 Beratta Alındı Yılda En az 3000 Fişek.
Sonra Av İçin Otamatik Kesmedi Av Arabası Bunlar Şimdilik Yeter Herhalde. :) :) :)
Ama Avcı İle Atıcın Çevresi iyi oluyor .
Hadi Hayırlısı.

ibrahim uysal
01.Şubat.2015, 11:18
İbrahim abi,biz de onların mutluluğu için çabalıyoruz zaten... ;) Fazla aşırı kaçmamak kaydıyla hepsine tamam... :) Sağol abim...

Burhan KESKİN
01.Şubat.2015, 16:28
Babasının Oğlu maşallah tebrikler Bu iyi bir avcı olacağını göstergesi devamı gelir inşallah rasgeleyin kardeşim yeğenime başarılar dilerim ;D ;D ;D ;D

ibrahim uysal
02.Şubat.2015, 04:32
Sağolasın Burhan abi,inşallah....:)

mehmet.
02.Şubat.2015, 04:58
Maşallah benim yeğenime ;D ;D ;D Tabiki babasının dediği gibi önce dersler ;) EEE bilader boynuz, kulağı geçecek inşallah ;D ;D ;D ;D ;D

ibrahim uysal
02.Şubat.2015, 05:10
Maşallah benim yeğenime ;D ;D ;D Tabiki babasının dediği gibi önce dersler ;) EEE bilader boynuz, kulağı geçecek inşallah ;D ;D ;D ;D ;D

İnşallah birader.... :)

Oktay AKÇAKMAK
02.Şubat.2015, 10:11
BOZLAKMI DEN,İYORDU ORDA ONLARA...BRAVO YEĞENİME DOĞACAK DANA POKUNDAN BELLİ OLMUŞ İŞTE...OKADARR

ibrahim uysal
02.Şubat.2015, 10:15
BOZLAKMI DEN,İYORDU ORDA ONLARA...BRAVO YEĞENİME DOĞACAK DANA POKUNDAN BELLİ OLMUŞ İŞTE...OKADARR

Aynen Oktay abi...Bozalak avı...:) Teşekkürler Abim...

samet bereket
03.Şubat.2015, 06:55
Hey maşallah kutlarım yeğenimi başka şeylerle uğraşmasınlarda ava gelsinler abim ortalığın durumu malum hem gözünün önünde olur hemde senden bişeyler öğrenir.Benim oğlanda şimdiden av videolarını görünce domm domm diyor silah sesi çıkarıyor güya rabbim inşallah senin gibi evladımızla avlanmayı bizlerede nasip eder...

ibrahim uysal
03.Şubat.2015, 07:11
Hey maşallah kutlarım yeğenimi başka şeylerle uğraşmasınlarda ava gelsinler abim ortalığın durumu malum hem gözünün önünde olur hemde senden bişeyler öğrenir.Benim oğlanda şimdiden av videolarını görünce domm domm diyor silah sesi çıkarıyor güya rabbim inşallah senin gibi evladımızla avlanmayı bizlerede nasip eder...

Eyvallah kardeşim,inşallah...Yeğenimi öpüyorum...:)

08.Şubat.2015, 21:06
Rasgeleyin kardeşim... Yeğenime başarılar dilerim Önce emniyet. sonra dersler, ondan sonra av ;D ;D ;D ;D

ibrahim uysal
09.Şubat.2015, 05:05
Rasgeleyin kardeşim... Yeğenime başarılar dilerim Önce emniyet. sonra dersler, ondan sonra av ;D ;D ;D ;D

Teşekkürler Mustafa abi,aynen öyle....