Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni tüfeğim
tekel34
15.Nisan.2015, 10:56
arkadaşlar aranıza yeni katıldım yaklaşık 2 aydır araştırıyorum armsan phenomo argentum almaya karar verdim ve engeç 1 ay içinde de
kısmetse alacağım bacağımdaki rahatsızlıktan dolayı tüfeği avcılıktan ziyade daha çok atıcılık ta kullanmayı planlıyorum slut namlumu almalıyım acaba
bu tüfeği bilen arkadaşlarında yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.
ve bir ricam daha olacak fişekleride kendim doldurmayı düşünüyorum bunun için gerekli malzemelerin listesini verebilirmisiniz ona göre alayım tek kurşun ve saçma olarak
dediğim gibi avdan çok atıcı olarak kullnıcam (en azından şimdilik)
şimdiden teşekkürler hayırlı forumlar
Burhan KESKİN
15.Nisan.2015, 14:07
Hayırlı uğurlu olur inşallah Murat bey sadece atıcılıkta kullanacaksanız slut namlu kullanmanızı tavsiye ederim özellikle kurşun atışlarında yanlız fişekleri kendinizin yapması tüfekte sorun yaratabilir grmaj hatası yapmamalısınız tüfek yeterli gaz basıncını sağlamazsa atmayabilir sıkıştırır buna dikkat edin.. selamlar...
tekel34
16.Nisan.2015, 08:25
teşekkür ederim burhan bey tüfeği sadece atış değil av içinde kullanabilirim slug namlu alırsam saçma atamammı yada normal namluda tek kurşun
sonraki zamanlarda sadece isteğe göre slug yada normal namlu alabilirmiyim alınırsa bu ruhsatta sorun olurmu.
birde fişeği doldurma işini kendim yapabilirim arada fiyat olarak çok fark oluyor bunun için gerekli olan yani benim işimi görebilecek kapsul barut tapa saçma boyları yada gramajları nelerdir acaba
biraz uzun oldu kusuruma bakma heves ve merak işte
ibrahim uysal
16.Nisan.2015, 08:35
Sevgili Murat;66 namlu senin işini görür...5 Numaralı şok ile kurşunda da iyi sonuç alırsın,slug namluya ihtiyacın olmadan...Sonradan slug namlu alırsan ruhsata işlettirebilirsin...Sorun olmaz...Kendin fişeklerini doldurmaya gelince;inan daha fazla maliyete girer...Tüfek 28 veya 36 numara olsa anlarım çünkü 28 ve 36 numaralarımı kendim doldururum...İlla kendim dolduracağım dersen;sitemiz üyesi aynı zamanda av bayii olan Tayfun Yetiş kardeşimizden bilgi alabilirsin..Teli:0535 7687287
www.bugra-av.com (http://www.bugra-av.com)
tekel34
16.Nisan.2015, 09:04
teşekkürler kısa ve öz cevap 28 ve 36 dediğin kalibresi heralde benim alacağım 12 kalibre
ben sadece kendim değil çocuklarımada atış yaptıracağım o yüzden fişek maliyetli olur diye kendim doldurmayı istiyorum ve yapabileceğimide gözüm kesiyor ama tabiki bu emniyetli değilse hiç bulaşmam
ibrahim uysal
16.Nisan.2015, 09:14
teşekkürler kısa ve öz cevap 28 ve 36 dediğin kalibresi heralde benim alacağım 12 kalibre
ben sadece kendim değil çocuklarımada atış yaptıracağım o yüzden fişek maliyetli olur diye kendim doldurmayı istiyorum ve yapabileceğimide gözüm kesiyor ama tabiki bu emniyetli değilse hiç bulaşmam
Aynen öyle Murat bey...Kalibre demek biraz yanlış yivsiz av tüfekleri için ama biz alışmışız...Normal de yivsizlere numara demek gerekiyor...Boş kovanı,barutu,tapası,içine koyacağın saçmayı veya kurşunu hesaplarsan inan hazır almak daha mantıklı 12 numara için...Bir de ilk defa dolum yapacaksanız,çok dikkat edin derim...Ama çok zevklidir hani..:)
tekel34
16.Nisan.2015, 09:25
teşekkür ederim iyi günler iyi forumlar
gsahiner
27.Nisan.2015, 12:25
Slug namlu almanız iyi olur ancak kullanım alanı ilerde genişleyebilir derseniz tabiki mobil şoklu bir tüfek herzaman daha çok fonksiyoneldir
samet bereket
28.Nisan.2015, 10:47
Hayırlı uğurlu olsun murat bey kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah...
Mustafa SAYAR
17.Ekim.2015, 20:10
Murat bey tufegi almissinizdir sanirim.Tufek nasil memnunmusunuz bende Armsan phonemo almayi dusunuyorumda tavsiye edermisiniz.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.