Orijinalini görmek için tıklayınız : Mama Tavsiyesi
selamlar Cümleten yavru pointerim için mama tavsiyesine ihtiyacım var arkadaşlar..boylandıracak çabuk geliştirecek bir mama varmı yavru köpeklerinizde kullandığınız memnun kaldığınız...profesyonel mama tavsiyesine uymalımıyım veterinerlerin yoksa normal sıradan bir kuzu etli pirinçli yavru köpek mamasımı vermem lazım..profesyonel mamalar çok pahalı özellikle acana,orijen gibi..3 kg profine aldım veterinerden 60 lira..15kg'lık petline küçük ve orta ırklar için kuzu etli pirinçli yavru köpek maması almıştım daha önce 75 lira duruyor kullanmadım..onu vericem ama küçük ve orta ırklar yazısı beynimi kemiriyor..pointer cinsi köpekler orta ırkmı yoksa iri ırk diyemi geçiyor..bi kaç yerde orta ırk diye okudum hatta mama paketlerinin üstünde de orta ırk diye geçiyor..yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
samet bereket
24.Nisan.2015, 19:21
Pointer orta ırk sayılır şahin abi bonacibonun yüksek enerjili yavru mamasında tavsiye ederim yanında süt takviyesi yardımcı olur diye düşünüyorum..
Pointer orta ırk sayılır şahin abi bonacibonun yüksek enerjili yavru mamasında tavsiye ederim yanında süt takviyesi yardımcı olur diye düşünüyorum..
anladım Samet..sütü kesmiştim ben 50 günlük yavru..süt vermelimiyim sence.
veyselll
24.Nisan.2015, 21:03
bonachibo yüksek enerjili yavru maması. 15 kilosu 72 tl falan. köpekler sseverek yiyo vede faydası oluyo. 15 kiloda kargo da yok. da bazı ilçelerde yurtiçi kargo sorun yapıyo. aras kargoyla pazar verilen spariş salı adreste
Veterinerden 3 kg hassas yavrular için somonlu pirinçli pro plan aldım..onuda bitirsin temiz mama denicem..teşekkürler tavsiyeleriniz için arkadaşlar.
samet bereket
25.Nisan.2015, 20:00
anladım Samet..sütü kesmiştim ben 50 günlük yavru..süt vermelimiyim sence.
Şahin abi benim yakın bir arkadaşımda karakafa bir pointer var çorbalık tavuk haşlaması ve süt veriyor sadece köpek deve gibi erkek köpek gören damızlık için istiyor..
Şahin abi benim yakın bir arkadaşımda karakafa bir pointer var çorbalık tavuk haşlaması ve süt veriyor sadece köpek deve gibi erkek köpek gören damızlık için istiyor..
bendede karakafa var yavru..çorbalık tavuk , kemik aldım 3 poşet aldım bir dünya oldu..arada bir haşlayıp veriyorum..sadece mamayla beslemem bende zaten hiçbir zaman köpeklerimi..haftada 3 gün birer tane yumurta veriyorum bazen kabuklu bazen kabuğunu soyarak..akşamda tavuk ciğerinin suyuyla ekmeği ısladım..sabah az bi mama yedirip öğlen ve akşam yemek vericem..aşıları bitene kadar içim rahat etmeyecek..aşıları bittimi problem yok.
gsahiner
27.Nisan.2015, 12:22
Samet kardeşime katılıyorum bonacibo yüksel performanslı bir mama tabi takviyede yapacağım dersen yağsız bir pirinç lapası yapıp ara öğün olarak verebilirsin abicim
Samet kardeşime katılıyorum bonacibo yüksel performanslı bir mama tabi takviyede yapacağım dersen yağsız bir pirinç lapası yapıp ara öğün olarak verebilirsin abicim
Bonacibo Profesyonel yabancı marka mamalar ayarında bir mama takip ettiğim kadarıyla..fiyatıda uygun , yavru 3,4 aylık olduktan sonra alıp kullanmayı düşünüyorum..o zamana kadar elimdeki profesyonel mamalarda bitmiş olur zaten.teşekkürler .
gsahiner
28.Nisan.2015, 08:45
Rica ederim şahin bey ne demek ama dediğim gibi eniğe yağsız pirinç lapası ver mutlaka et suyuyla yaparsan kemikleri daha kuvvetli olur
Rica ederim şahin bey ne demek ama dediğim gibi eniğe yağsız pirinç lapası ver mutlaka et suyuyla yaparsan kemikleri daha kuvvetli olur
çorbalık tavuk kemiği kaynatıp suyunu veriyorum etleride kemikten ayıklayıp veriyorum , pirinç lapasınıda deneyeyim bundan sonra.
yavru köpeğim Rex son 3 gündür mama yemeyi bıraktı..ev yemekleride veriyordum arada bir..haşlanmış yumurta et suyu gibi..kemik suyu,süt,yumurta beyaz peynire deliriyor ama mamayı sevmez oldu bu seferde..somonlu pro plan'a bayılırdı onuda bıraktı , etsuyu ve kemiklerdeki etleri mamanın üstüne döktüm..mamayla harmanladım suyunu içip mamayı bırakmasın diye alt üst ettim..tek tek etlerini seçmiş suyunu içmiş mamayı bırakmış :D yardım..?
samet bereket
02.Mayıs.2015, 12:25
Bendeki yavruda öyle şahin abi ev yemeği verdim biraz mamanın yüzüne bile bakmıyor ama ac kalınca mecbur yer merak etme..
2 köpeğimde yemez oldu mamayı....bi tanede 1.5 yaşında kopoy kırması var..bugün tavuk kemiği kaynatıp mama kaplarına doldurduğum mamaları güzelce ısladım tavuk suyuyla..bol kepçe koydum suyundan..iyice şişti mamalar suyunu çekti..sonra 2,3 kepçe daha ilave ettim tavuk suyundan..koydum önlerine..sildiler süpürdüler..birazda ev yemeklerinin rahatlığına alışıp sert mamayla uğraşmak istemiyorlar gibi geldi bana..mama yumuşayıp et suyunun tadıyla karışınca çok güzel yiyorlar.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.