Orijinalini görmek için tıklayınız : Görev Tanımı....
ibrahim uysal
02.Mayıs.2015, 06:20
Değerli dostlar;avcılıkları,kişilikleri ve duyarlılıkları göz önüne alınarak,sitemize ve siz değerli üyelerimize büyük katkılar sağlayacağını düşündüğümüz,sevgili Ersin Kasap Yönetici olarak,yine çok değerli dostumuz Şahin Biten de Genel Moderatör olarak atanmıştır...
Kendilerine ve sitemize hayırlı olmasını temenni eder,arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz...
mehmet.
02.Mayıs.2015, 07:10
Hayırlı olsun..Allah kolaylık versin arkadaşlar ;D ;D ;D ;D ;D
veyselll
02.Mayıs.2015, 07:58
ersin abinin klasiklerini özlemiştik. hayırlı uğurlu olsun ikisinede. allah utandırmasın
Yıldıray İNCE
02.Mayıs.2015, 08:01
Hayırlı olsun Allah kolaylık versin.............
ersin kasap
02.Mayıs.2015, 11:44
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim dostlar şahin abim hayırlı olsun evet tekrardan aileme geri dönmenin sevincini yaşıyorum eskisi gibi güzellikleri hep beraber yaşamaya devam edicez yaz geldi şenlenelim biraz değilmi tüm aileye selamlar saygılar geçen yıllarda kabaatim olduysa kırdığım abilerim kardeşlerim olduysa her birinden özür diler bu saat itibariyle görevimi en iyi şekilde yapacağıma sizlerin huzurda tüm yönetici ekibime söz veririm hadi bismiilah
samet bereket
02.Mayıs.2015, 12:09
Cümleten hayırlı uğurlu olsun sizleri yönetimde görmekten mutluluk duydum inşallah hep birlikte daha güzel günler göreceğiz allah kolaylık versin..
ersin kasap
02.Mayıs.2015, 12:13
eyvallah sametim
Burhan KESKİN
03.Mayıs.2015, 19:34
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın..
gsahiner
06.Mayıs.2015, 10:21
Hayırlı uğurlu olsun inş
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.