Orijinalini görmek için tıklayınız : OT MÜCADELESİ TAM GAZ ''VİDEO"
veyselll
02.Mayıs.2015, 17:41
mevsim geregi bizim işler tam gaz. bugün, traktörle işlenmeyen bir zeytinliğimin otunu biçtim. şu konuyu açarken bile uyukluyorum. video çekmek için biçilmiş yerde çalıştım. arkadan dublaj yapan 2 yaşındaki kızım
www.youtube.com/watch?v=H2gZXL-Kbtc&feature=youtu.be (http://www.youtube.com/watch?v=H2gZXL-Kbtc#ws)
Kolay Gelsin Veysel Usta..Kızımızda pek şeker dublaja bakılırsa..Rabbim uzun Ömürler versin.. :)
ibrahim uysal
03.Mayıs.2015, 05:05
Kolay gelsin Veysel'im...Yeğenimin de gözlerinden öperim..Allah'ım ömrünü uzun bahtını açık eylesin inşallah...
Yıldıray İNCE
03.Mayıs.2015, 06:33
Kolay gelsin Veysel'im...Yeğenimin de gözlerinden öperim............
samet bereket
03.Mayıs.2015, 06:43
Veysel kardeşim kolay gelsin allah kolaylık versin maşallah yeğenlerime ikisinide yakından gördüm cin gibiler...
Burhan KESKİN
03.Mayıs.2015, 19:30
Kolay gelsin Kardeşim..
veyselll
03.Mayıs.2015, 21:05
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
ersin kasap
04.Mayıs.2015, 10:03
Yiğenimin öp benim için veysel allah yardımcınız olsun pazardan alıp bize yimesi kolay geliyor emeği çok hepsi sizin sırtınızda
veyselll
08.Mayıs.2015, 22:00
Yiğenimin öp benim için veysel allah yardımcınız olsun pazardan alıp bize yimesi kolay geliyor emeği çok hepsi sizin sırtınızda
sağlam bi öpücük kondurdum abi zevkle. işimiz zor ama hasat zamanı emeğinin karşılığını almak kadar huzur vereni yok abim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.