Orijinalini görmek için tıklayınız : işine aşk katmak bu olsa gerek (holland&holland yapım videosu)
veyselll
03.Mayıs.2015, 21:39
www.youtube.com/watch?v=qUXoNUzAyvk&feature=youtu.be (http://www.youtube.com/watch?v=qUXoNUzAyvk#ws)
sizce tüfekleri pahalı olduğu için mi bu kadar titiz çalışıyorlar yoksa bu kadar titiz çalıştıkları için mi tüfekleri pahalı. yorumlarınızı merakla bekliyorum
ibrahim uysal
04.Mayıs.2015, 04:34
Yaramaz yaramaz...Merdiven altı üretim yapıyor bunlar baksana Veysel... :) İşin şakası bir yana,bu adamlar bu işin en iyileri.. ;D ;D ;D
mehmet.
04.Mayıs.2015, 05:31
Mükemmel tüfekler..Teşekkürler Veysel'im...
kayhansoylukan
04.Mayıs.2015, 06:44
En iyisi olmak bu kadar zor demek ki paylaşım için teşekkürler hiç sıkılmadan izledim
Yıldıray İNCE
04.Mayıs.2015, 07:12
Eline Emeğine Sağlık Veysel Kardeşim...........
ibrahim uysal
04.Mayıs.2015, 08:26
Veysel'in bak bunlar da güzellerden... ;)
James Purdey & Sons
www.youtube.com/watch?v=BjPAAXP9yrY (http://www.youtube.com/watch?v=BjPAAXP9yrY#)
ersin kasap
04.Mayıs.2015, 10:00
Severek yapılmayan her iş yanlış yapılır adamlar hakkını veriyor
el emeği göz nuru olan herşey pahalıdır...kusursuz işçilik ve kaliteli malzemede girince işin içine o fiyatları buluyor..adamlar para kazanma derdinde değil zaten..ister al ister alma modundalar..keşke alan olmasada bu şahaserler fabrikada kalsa diye uğraşıyorlar gibi..insanın emek verdiği özendiği herşey öyledir..değeri 100 lira olsa bile yaptığın birşeyin,1000 lira verseler satmaya kıyamazsın satasın gelmez..değerinin çok çok üstünde bir fiyat vermelidirler ki satıp aynı üründen 10 tane daha yapasın..buda öyle bişey işde..adamlar işine hayran..her bir silahı ilk kez protatip yapıyorlarmış gibi özenle , hevesle,tutkuyla yapıyorlar.
Burhan KESKİN
06.Mayıs.2015, 08:46
Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler.
gsahiner
06.Mayıs.2015, 10:17
Zamanında bizim dede varmış bu markadan geçen fiyatını gösterdim kalp krizi geçirecekti :) :) adamlar hakkını veriyor bize helal olsun demekten başka bişey düşmez eline sağlık veysel
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.