PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüfek seçimi ustalarim yardım?

mustafa121121
01.Temmuz.2015, 15:04
Sayın avcı abilerim kardeşlerim oncelikle ramazanizi kutlarım siz değerli ustalarinizin fikrini alacaktım bu sezon yeni bir tüfek alasim var ama arada kaldım benim alacağım ve gonlumun olduğu tüfek STOEGER genelde ördek ve kekliğe gideceğim bu tüfeği öneren varmı yada kullanan şimdiden tesekur ederim saygılar burdurdan slmlar herkeze

Yıldıray İNCE
01.Temmuz.2015, 18:06
Teşekkürler Mustafa Kardeşim Stoeger Kullanan Arkadaşlarımız Yardımcı Olacaklardır............

veyselll
01.Temmuz.2015, 19:00
Usta değilim ama stoger kullanan arkadaşlardan bi şikayet duymadım. Otomatik piyasasında fazla yaygara koparmadan agır agır giden bir firma. Benim tavsiyem, bir av bayiinde tüfeği omuzlamanız olacaktır. Öncelik kendi içinize yatması. Şimdiden hayırlı olsun

Burhan KESKİN
02.Temmuz.2015, 08:28
Uçar avında Tüfek seçimini iyi yapmak lazım öncelikle Veysel kardeşimin de dediği gibi Bir av bayiinde prova yapmalısın Bir çok marka tüfek var deneyerek aradığını bulmalısın seçeceğin tüfek şimdiden hayırlı olsun kardeşim..

02.Temmuz.2015, 18:44
ben kullanıyorum 3 yıldır..Camo Max4 MD2000 modeli..yazın iyidir randıman verir 28,30 gram fişeklerle ve 3 şokla..kışın hiçbir şok hiçbir fişekle bişey vuramazsın..3 şok ve titano gibi fişeklerle vurulur denk gelirse..istikrarsız bol bol fişek harcatır..alan bir sezon kullandıktan sonra başka tüfek arayışlarına girer..tavsiyem ahşap dipçikli 66 namlu gazlı bir otomatik..yüzünüze alın hangisi nişana daha hızlı oturuyor hızlı omuzlanıyor ve hemen yüzünüze geliyorsa o tüfeği alın..üzümlü yapısıydı ucuzdu vurmazdı şuydu buydu demeyin , en iyi vuran tüfek,ölçüleri size en uygun olan tüfektir..bende kral çelik kasa 71 cm namlu poze var 100 tane Beretta,Benelli,Browning verseler değişmem şu anda.. o kadar memnunum yani..nasip olursa 66 namlu bide otomatiğini alıcam escord veya mod606 filan daha arkama bakmam...stoegeri domuz bekinde kullanıyorum tarlamda..başka zamanda elime almam..kaba ve hantal..hele 71 namluysa asla dağda keklikte çullukta gezdirilecek bir tüfek değil..klasik kinetik tüfek itemi , bol bol fişek seçer batırır gider adamı... umarım yardımcı olabilmişimdir şimdiden hayırlı olsun alacağınız yeni silahınız.

mustafa121121
03.Temmuz.2015, 10:04
Abi çok tesekur ederim bnde zaten kralın escordu var o zaman gazlı modelleri bakayim

04.Temmuz.2015, 11:29
Rica ederim Mustafa kardeşim..Her zaman gazlı bir otomatik favorimdir.. İnşallah güzel bir silah alır , güzel ve bereketli avlar yaparsın.