PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selamun aleyküm dostlar

27.Temmuz.2015, 12:10
Dostlar uzun bir süredir gerek iş gerek aş vede gerekse kendi bbölgemizde aavcılık adına aldığımız sorumluluklar gereği mecburen istemeden de olsa yetişemez olduk bazı şeylere...bu demek değildir ki buradaki dostlukları arkadaşlıkları unuttuk...belki bizi tanımayan yeni arkadaşlar buda kim diyebilirler,haklılarda...
Bu sitede çok şeyler yaşadık, çok dost kazandık... Hiçbir zaman site hakkında hiçbir yerde olumsuz konuşmadık,konusturtmadik..
Nacizane yeni katilan arkadaslara tavsiyem şudur;samimi olun...bizler bayrağı bir yere kadar ggücümüz yettiği kadar taşıdık... Şimdi sıra sizlerde... Şimdi siz bu siteyi omuzlayacaksiniz bizde izleyeceğiz...
Neyse uzun lafın kısası bir selam vereyim dedim...
Bu siteden en büyük kazanimim dediğim gibi dostluklar kaldı..
Herşey için bu siteye bu konuda müteşekkirim...
Allaha ematsiniz...

ibrahim uysal
27.Temmuz.2015, 12:24
Aleyküm selam Çetin kardeşim...İşlerden vakit buldukça paylaşımlarınla bizlerle birlikte olman sevindirici...Kolaylıklar diliyorum kardeşim...

Burhan KESKİN
27.Temmuz.2015, 12:27
Kardeşim Aramıza tekrardan hoş geldin Sizler yoruldunuz bayrağı bizler teslim aldık bundan sonra da bizler teslim edeceğiz emeğinizden dolayı hepinize teşekkür ederiz.. Her şey Avcılık ve dostluklar adına olsun Erzurum'a sevgiler saygılar...

27.Temmuz.2015, 13:12
Çetin abi ayrı kalınsada bu camiada unutmak olmaz abi hoşgeldik tekrardan.

Yıldıray İNCE
27.Temmuz.2015, 18:11
Cetin Kardeşim Hoş geldin............

27.Temmuz.2015, 21:26
Eyvallah çok sagolun...
Gerçekten çok güzel günlerimiz oldu...

ersin kasap
28.Temmuz.2015, 10:07
Seviyorum seni güzel abim

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veyselll
28.Temmuz.2015, 18:39
Özletme kendini abim. Seni ve bana gönderdiğin tahnitleri seviyorum

29.Temmuz.2015, 08:11
Bende sizi seviyorum dostlar...veysel sana tahnit göndermedim mi...vallahi ben gönderdim biliyorum...göndermedimse sıkıntı yok kardeşim bu sezon hallederiz...

veyselll
29.Temmuz.2015, 16:38
İtina ile keklik ve ördeği hem vururum hem doldururum diyorsun yani.

11.Ocak.2016, 18:22
hoş geldiniz

12.Ocak.2016, 06:12
hoş geldiniz.