Orijinalini görmek için tıklayınız : Üveyik Ve Alakarga'ya Yaptığım Atışlar.
Üveyike attığım fişek Bp Easy Shot 8 no trap fişeği..çok yakın oldu 71 namlu ve 3 şokta olunca 2ci kuşa tutturamadık..Alakargaya attığım fişek 28gr sterling 9 no power tapa.
Gönül isterdi ki sürekli kuş geçsin ve bol vuruşlu 1,2 saatlik videolar yapalım.. ama yok işde , olmuyor bizim memlekette bu zevat.. İyi Seyirler Dostlar.
! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=tE7k1pNbBGg#)
! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=JSDLTg2BjCE#)
ibrahim uysal
03.Eylül.2015, 05:14
Güzel çekimler olmuş Şahin bey...Kullandığınız kamera hakkında biraz bilgi verir misiniz?...Kamera düşünen arkadaşlarımız var ise yardımcı olur....
Teşekkür ederim İbrahim Bey , Kuş bulursak daha iyilerini yapıcaz inşallah videoların..kullandığım kamera GoPro Hero3 Silver Edition Fiyatı hemen hemen heryerde aynı 1.092 lira gibi , kafa bandıyla beraber 1.175 liraya maloldu bana..
özelliklerine gelecek olursak 40metre derinliğe kadar su geçirmez kapak var ki ben sevmiyorum bu özelliğini mikrofon sesleri az çıkıyordu , kapakta mikrofona denk gelen kısmı ince uçlu matkapla deldik Tv Tamircisi bir arkadaşın dükkanında..şimdi sesleri daha net alıyor..önceden tüfeğin sesi boncuk tabancası gibi çıkıyordu videoda :D gerek yok su geçirmezliğe filan dalgıç olsak neyse su altı çekim yapmayacağımıza göre..
1080p 60 fps , 720p 120fps gibi video kayıt çeşitleri var..12mgpixel resim çekme özelliği,seri fotoğraf çekimi vs,içeriğinde uzaktan kumandada yazıyordu ama kutuda çıkmıyor ayrıca satın almak gerek..pek çok aparatı var kendi sitesinde..avda gereksiz çoğu..kamera ve kafa bandı yeterli.
Üstündeki lens baya hoşuma gitti Sony'nin lensini kullanıyorlar büyük ihtimal..ben öyle biliyorum .. GoPro Hero4'ten tek eksiği 4K çekim yapmaması gerekte yok zaten.. 1dakikalık 4k çekim yapsak 10gbyt tutar heralde :D onu oynatacak sistemde yok , o çözünürlükte izleyecek ekranda yok henüz hemen hemen hiçkimsede..4 k çeksen yine 1080p veya 720p çözünürlükte izleyeck insanlar..aradaki 750lira farka değmez... Güzel kamera , aksiyon kamerası dedikleri kadar var..tavsiye ederim almak isteyen dostlara.. normal kamera gibi tüfeğe bağlamakla uğraşmıyorsunuz..konsantreniz bozulmuyor..zoom sorunu yok..atış mesafesi içinde yapılan her atışı çok net görüyor izleyici.. şimdilik bunlar söyleyebileceklerim.. :)
ibrahim uysal
03.Eylül.2015, 06:44
Bu güzel ve detaylı açıklamadan ötürü teşekkürler Şahin bey....
Yıldıray İNCE
03.Eylül.2015, 06:47
Güzel çekimler olmuş Şahin kardeşim eline sağlık...........
Burhan KESKİN
10.Eylül.2015, 20:05
Eline sağlık güzel çekim olmuş tebrikler rasgele kardeşim
Teşekkürler Cümleten Kuş Buldukça bol bol çekim yapmaya çalışacağım..
samet bereket
11.Eylül.2015, 17:24
Eline sağlık şahin abi avın daim ve bereketli olsun rastgele...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.