PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : köpek mamaları

vahdet kahraman
02.Ekim.2015, 19:00
arkadaşlar 4 ekim dünya hayvanlar günü nedeniyle tüm marketlerde köpek mamaları% 50 indirimli kaçırmayın derim herkese rasgele

ibrahim uysal
03.Ekim.2015, 05:20
Bilgilendirme için teşekkürler abi....

Yıldıray İNCE
03.Ekim.2015, 08:32
Bilgilendirme icin teşekürler usta..........

Burhan KESKİN
05.Ekim.2015, 21:24
Bilgilendirme icin teşekürler usta..........

10.Ekim.2015, 06:49
hepsi uyanık Büyük marketlerin..kaliteli orta segmentteki mamaları ayrı satıyorlar eski fiyattan.. indirimli reyona koymuyorlar..indirimli reyona koyduklarıda tek veya bir kaç çeşit goody , pegitre vs gibi 2şer kiloluk mamalar..22 liraymış 11 liraya veriyorlar.. 100 liraya sattıkları 13,15kg'lık yetişkin veya yavru köpek mamalarını koymuyorlar indirim reyonuna..2 klio mamayı indirimli alsan ne olur almasan ne..hadi 10 paket alayımda 220 yerine 110 liraya alırım desen onuda yapamazsın topu tüfeği 2 ,3 paket mama koymuşlar..gerisi paso kedi maması , ödül bisküvisi vs.. ne kadar market varsa dolaştım hemen hemen hepsinde aynı..kahrolsun kapitalizm..hayvanları filan düşündükleri yok ordakilerin.

veyselll
11.Ekim.2015, 18:11
Şahin abi durumu özetlemiş. Maksat markete müşteri çekmek. İndirim yaptıklarını duyurup sevimli görünmek. Allahtan yeni mamamın indirime ihtiyacı yok. 15 kilosu kargo kdv dahil 44 lira. Dayan kennel i yesin. Bayadır ekmeğe talim yapıyolardı benim köpekler. Proplan vermiş gibi oldu

11.Ekim.2015, 18:18
Şahin abi durumu özetlemiş. Maksat markete müşteri çekmek. İndirim yaptıklarını duyurup sevimli görünmek. Allahtan yeni mamamın indirime ihtiyacı yok. 15 kilosu kargo kdv dahil 44 lira. Dayan kennel i yesin. Bayadır ekmeğe talim yapıyolardı benim köpekler. Proplan vermiş gibi oldu

güzelmiş Veysel hangi marka o mama..bonacibonunmu oda..tam adını yazarsan bende alayım imanım gevredi en dandik mamaya bile 80,90 lira vermekten.

veyselll
11.Ekim.2015, 19:14
Abi temizmama nın sitesinde var. Bonachibo ile aynı fabrikanın malı. Proteini 20 ama idare eder. Ben yavruya bile veriyom. Pahalı mamalarda biz mamaya değil aracıya para veriyormuşuz gibi geliyor. Denemek istersen ücretsiz numune gönderiyolar

sametbereket9
13.Ekim.2015, 12:08
Şahin abi bu kennel mamadan bende kullandım köpeğinin tüyleri gayet parlaktı ve kilosu yerindeydi denemenin tavsiye ederim.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15.Ekim.2015, 19:42
Abi temizmama nın sitesinde var. Bonachibo ile aynı fabrikanın malı. Proteini 20 ama idare eder. Ben yavruya bile veriyom. Pahalı mamalarda biz mamaya değil aracıya para veriyormuşuz gibi geliyor. Denemek istersen ücretsiz numune gönderiyolar

Şahin abi bu kennel mamadan bende kullandım köpeğinin tüyleri gayet parlaktı ve kilosu yerindeydi denemenin tavsiye ederim.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elimde bi torba proline var , geçen mama bitti aciliyetten aldım 15kg 70lira..onu bitireym sipariş vericem dediğiniz mamadan.