Orijinalini görmek için tıklayınız : süperpoze alacağım ne önerirsiniz? 1,500 - 2,000 tl arası
muturk
28.Aralık.2015, 20:50
sevgili avcı dostlar 1.500 2.000 tl arası bir süperpoze almak istiyorum. bu sitede bu konuda yeni bilgi ve deneyimlere raslamadım malesef. bana marka ve model önerir misiniz kafam baya bi karıştı :) bu arada 66 lık ve hafif bişey istiyorum. her turlu ava katılan biriyim lakin en çok kuş avlarına gidiyorum.
samet bereket
29.Aralık.2015, 08:20
Aramıza hoş geldin hemşerim akdaş ve aküs pozeleri çok iyi diyorlar hafif olsun dersen yıldız pozelere bir bak yerli malı şans işi hakkında hayırlısı olsun..
muturk
29.Aralık.2015, 13:06
bende akdaş düşünüyorum ama hiç akdaş süperpoze kullanan arkadaşım yok , sarsılmaz ve huğlular da aklımı çelmiyo değil :) akdaşın en ucuz süperpozesi diğerlerinin orta sınıfı olmuş gibi geldi bana. acaba akdaşın en ucuzu yerine başka markanın daha iyi dediği tüfeğe mi yönelsem kararsız kaldım
veyselll
30.Aralık.2015, 10:58
Yıldız, huğlu, akdaş sırasıyla. Yıldız bildiğin ince işçilik yapmış. Satış ve servis meşhur usta abdullah kara da. Huğlu zaten ölümsüz. 50 yıllık huğluyu fabrikaya yolla, bakım yapıp geri yollasınlar. Akdaşın kullanıcı yorumları güzel. Tercih senin
muturk
30.Aralık.2015, 14:24
kafalar karışmayacak gibi değil. 2 hafta sonra netleşecek inşallah
veyselll
30.Aralık.2015, 21:29
Karışacak bişi yok. Hangi tüfek kafana yatarsa onu al
muturk
30.Aralık.2015, 21:32
15 gün daha var almama o zamana kadar herkesin sözünü kaale alacağım veysel , şimdilik en önce akdaşın süperpozeleri yer alıyor :)
taktiktufek
07.Şubat.2017, 00:18
Akdaş ve Akus bu konuda kaliteden hiç taviz vermiyorlar.
Akus firmasını tüfek üretimine başlatan çiftesini tasarlayan ve üretim hattını kuran sadık akdaştır.
Akdaş bir adım önde gibi. Süperpoze ekibi çok iyi diyorlar. En iyi ustaları toplamışlar Huğlunun.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.