PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : s.a herkese

fatih aykaya
13.Ocak.2016, 12:15
Herkese slm ben İstanbul dan fatih ustalarından yardim bekliyorum beş yildir avciyim domuz bıldırcın çulluk avı yaptım fakat bu sene açılış bile yapamadim sebebi yeni havalimani yapılması ekibin dağılması yüzünden tek basıma kaldım tek basıma yapabileceğimiz ördek avı gözüküyor başka avlar için cevrem yok kısacası ördek avını yapabileceğim mera ve ufakta olsa tiyo verebilir misiniz ustalar

Yıldıray İNCE
13.Ocak.2016, 15:18
Fatih bey aramıza hoş geldiniz İstanbul civarında olan arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır keyifli paylaşımlar dilerim........

ibrahim uysal
13.Ocak.2016, 16:27
Aleyküm selam...Ailemize hoşgeldiniz...

fatih aykaya
13.Ocak.2016, 20:36
Tsklr hosbulduk inşallah yardımcı olurlar hep beraber güzel paylasimlarimiz olur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sametbereket9
14.Ocak.2016, 15:20
Aleyküm selam fatih bey ailemize hoş geldiniz İstanbul civarı ördek avı için habibler barajını duymuştum yada trakya bölgesine geçmeniz lazım Çatalca civarındaki göletlerde ördek avı yapabilirsiniz.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih aykaya
14.Ocak.2016, 17:25
Tsk ederim samet bey önerimiz icin

fatih aykaya
14.Ocak.2016, 20:10
Açıkçası hic ördek avı yapmadım evraklarim hepsi tamam Ustanin yanina çırak lazımsa iyi çıraklık yaparim

15.Ocak.2016, 08:43
Herkese slm ben İstanbul dan fatih ustalarından yardim bekliyorum beş yildir avciyim domuz bıldırcın çulluk avı yaptım fakat bu sene açılış bile yapamadim sebebi yeni havalimani yapılması ekibin dağılması yüzünden tek basıma kaldım tek basıma yapabileceğimiz ördek avı gözüküyor başka avlar için cevrem yok kısacası ördek avını yapabileceğim mera ve ufakta olsa tiyo verebilir misiniz ustalar

Merhaba Fatih bey,

Ben av konusunda usta değilim fakat size verebileceğim en iyi tavsiye bir avcı kulübüne üye olun. Ve bu aktif bir kulüp olsun. Aktif kulüpler beraber topluca ava, trap organizasyonlarına, şehir dışı avlarına vs vs gidiyorlar. Böylelikle hem keyif almış, hem de avcılardan oluşan bir arkadaş çevresi edinmiş olursunuz.

Güzel paylaşımlar dileği ile.

fatih aykaya
15.Ocak.2016, 12:00
Tskederim burak bey kulübe uyeyim fakat kulübün pek aktivitesi yok kısmet artik kendi capimizda birşeyler yapicaz artik

16.Ocak.2016, 08:12
Tskederim burak bey kulübe uyeyim fakat kulübün pek aktivitesi yok kısmet artik kendi capimizda birşeyler yapicaz artik

Ben olsam internetten aktif bir kulüp bulup aralarına katılırdım. Tek başına av benim için çok zevkli bir durum değil o yüzden söyledim :)

fatih aykaya
16.Ocak.2016, 09:58
Burak kardes bence de tek başına av zevkli geçmez ama ne yapalım kopegimizde yok bu sene açılış yapmadık daha arkadaştan bulamadık kendi yagimizda kavrulalim diyoz

21.Ocak.2016, 05:47
Ve AleykümSelam hoşgeldiniz.