PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akşam Suyunda At-Çek Yaptım...

ibrahim uysal
03.Haziran.2016, 05:02
Değerli arkadaşlar;dün akşam üzeri at-çek yapmak için iskeleye gittim...Birkaç boş at-çekin ardından;kamışa binen yükü anlatamam...Makina cayır cayır ötüyor resmen...Makinada ince misina var ve balık bir sağa,bir sola,bir aşşağıya uğraştırdı beni...Kalamayı iyi ayarlamamış olsam gitti balık... ;) O kadar zevkliydi ki;anlatamam...Büyük bir uğraşın ardından kavuştuk Akya ile... :)
Ardından boyu kadar sahteye atlayan Lagozu denize bırakmamla avı sonlandırdım...
Herkese rastgele dostlar...

http://i66.tinypic.com/313rss5.jpg

samet bereket
03.Haziran.2016, 07:39
Maşallah İbrahim abi daim ve bereketli olsun güzel av olmuş devamına rastgele.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibrahim uysal
03.Haziran.2016, 07:55
Sağol Samet'im...Kara avı açılana kadar denize devam... ;)

Yıldıray İNCE
03.Haziran.2016, 11:02
Usta rastgele yaşadığın ğüzelliği tahmin edebiliyorum Akyaka baya iyiymiş

ibrahim uysal
03.Haziran.2016, 11:39
Sağolasın Ustam...

OmrDemirel
06.Haziran.2016, 08:50
Abi Tebrik ederim, çok güzel görünüyor.. Bi at-çek ile balık alamadım ya kısmet olmadı. Bugün dükkanda olursan geliyimde bana biraz işin püf noktalarını anlat abi ya :)

ibrahim uysal
06.Haziran.2016, 09:40
Abi Tebrik ederim, çok güzel görünüyor.. Bi at-çek ile balık alamadım ya kısmet olmadı. Bugün dükkanda olursan geliyimde bana biraz işin püf noktalarını anlat abi ya :)

Oteldeyim buyur gel Ömer'im...Bildiğimiz ne varsa paylaşırız... ;) Akman Beach Apart otel;Otogarın oradaki migros ile kapıları karşılıklı... :)

OmrDemirel
06.Haziran.2016, 11:16
Oteldeyim buyur gel Ömer'im...Bildiğimiz ne varsa paylaşırız... ;) Akman Beach Apart otel;Otogarın oradaki migros ile kapıları karşılıklı... :)

Abi; hatam varsa düzelt de Akman Av Malzemelerinde kardeşin mi duruyor ? Yoksa ben karıştırdım mı? ???

ibrahim uysal
06.Haziran.2016, 12:00
Abi; hatam varsa düzelt de Akman Av Malzemelerinde kardeşin mi duruyor ? Yoksa ben karıştırdım mı? ???

İkizim o benim Ömer'im... :)

OmrDemirel
06.Haziran.2016, 12:37
İkizim o benim Ömer'im... :)

Hahaha, geçen hafta dükkanda muhabbet ettiğimiz Veysel Abiydi o zaman ya ikiz olunca karıştı kafamda :D Abi o zaman iskelenin hangi bölümünde at çek yaptın, Büyük fenerin oradan bi denemek istiyorum favori veya önerebileceğin bi yerin var mı bugün tekrar bi denemek istiyorum bide bana rapala önerebilir misin?

At-çek ile balık yakalamanın verdiği o hissi bi kısmet olup tadamadım abi ya, inşallah alırım bitane :) :-[

ibrahim uysal
06.Haziran.2016, 13:28
Hahaha, geçen hafta dükkanda muhabbet ettiğimiz Veysel Abiydi o zaman ya ikiz olunca karıştı kafamda :D Abi o zaman iskelenin hangi bölümünde at çek yaptın, Büyük fenerin oradan bi denemek istiyorum favori veya önerebileceğin bi yerin var mı bugün tekrar bi denemek istiyorum bide bana rapala önerebilir misin?

At-çek ile balık yakalamanın verdiği o hissi bi kısmet olup tadamadım abi ya, inşallah alırım bitane :) :-[

Mehmet abin daha pro bu işlerde ama ben genelde silikon kullanıyorum...Büyük fenerden eski iskeleye doğru ve Gazipaşa tarafına doğru atışlarını yap kardeşim...Ya nasip... :)

Burhan KESKİN
08.Haziran.2016, 17:31
Rasgele kardeşim bizde sazan açılışını bekliyoruz bakalım..

ibrahim uysal
09.Haziran.2016, 06:58
Rasgele kardeşim bizde sazan açılışını bekliyoruz bakalım..

Sana da rastgele usta...