PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Birşey itiraf etmem lazım

Grade44
17.Haziran.2016, 23:40
ilk tüfek atmaya başladığımız zamanlarda bir av bayisi bizimle dalga geçti sanırım biz tüfek numarası saçmanın açılma mesafesi zannederdik arkadaşlarla 16-17 yaşlarında av bayisi böyledeşti sanırım ama şakasına demiş belli biz hedef dikerdik 3 numara ile vururduk 4. Numara ile vuramayana körmüsün felan derdik :) bizim köye av berketi bi nebze yüksek yerdir o yüzden dışarıdaki avcılar hep gelirdi hem balık hem dier ürünler domuz keklik tavşan vs bigün adamla sohbet ederken yine ozamanlar '' abi sen bıldırcın da kaç numara kullanıyorsun dedim 7 dedi bende içten içe körmüsün be dayı 7 numara kaç metre açıllır nası onla avlaniyosun bide usta avcısın demiştim iyikide dememişim adam bana gülerdi cahil ama güzel zamanlardı biz 500 liralık tüfekle avlanırken o kör avcı dediğimiz 7 binliralık özel yapım hatsan tüfekle attırırdı iyikide o zaman azımdan kaçırmamışım o an tüfektende olurduk. Saygılar

ibrahim uysal
18.Haziran.2016, 06:05
Güzel anınızı paylaştığınız için teşekkürler...Hepimizin acemilikte böyle anılarımız vardır...Hep tebessümle hatırlamak dileğiyle...Keyfli paylaşımlar...

samet bereket
18.Haziran.2016, 23:25
Bende av bayisinden tane ile fişek alırdım abi çulluk fişeği ver derdim 7 No power.tapa verirdi dan dun bak çulluğun arkasından zaman herşeyin ilacı.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıldıray İNCE
19.Haziran.2016, 16:50
Bu güzel anılarınız için teşekkürler

Burhan KESKİN
19.Haziran.2016, 21:29
Paylaşım için teşekkürler kardeşim..,

veyselll
20.Temmuz.2016, 20:13
Eskiden bende şu fişeği bu fişeği diye çok fişek aldım bayiden. Ama sonradan sitelerde araştırma yapınca anladık olayı. Şimdi kendim dolduruyorum

ibrahim ozel
21.Temmuz.2016, 16:13
Seninki yine iyi paşam. Ben 3-5 yıl önce İbrahim Akkaya ile Uşak ta keklik avında son anda gördüğüm kuşa ateş ettim düştü. Dayım bağırıyor lan yandan adanalı ne vurdun? ( Bu arada vurduğumu görmesede attığımı vurduğumu çok zaman kanıtladığımdan bilir ;) ) Besbelli çulluk ama nedense o an götündeki kırmızılık için kalbimden geçen ağzımdan çıktı heralde çil keklik dedim. Hala dalgasını geçer git hayvan pazarına bak senin yasında eşşek kalmadı hala çulluk ile çil kekliği ayıramıyosun diye :)

veyselll
21.Temmuz.2016, 16:15
İbrahim abi bide senin farklı kalibre fişek muhabbeti vardı 😃😃😃

ibrahim ozel
21.Temmuz.2016, 17:10
Sorma yav sen 12 calibre tüfeği al 20 calibre fişeği al koca kızılırmağı geç suriye sınırına gel olayı farket. Oktay başçavuş yarım saat sövdü bana ama o fişekler bana geldi :)

Grade44
22.Temmuz.2016, 20:57
İbrahim abi olayı tam anlatırmısın merak ettim