PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üzümlü kasabası son dönemlerdeki üretimleri

Grade44
28.Haziran.2016, 00:31
Türkiye de av tüfeklerinin ana yeri bilindiği üzere huğlu ve üzümlü kasabalarıdır bu kasabalarda çokça firma vardır kooperatiflerde dahil ama huğluda çıkan ürünler belli bir ivmeyler sürekli yenilik ve kalite katmak isterken üzümlüde çıkan ürünler artık göz zevkimizi bozma noktasına geldi eskiden üzümlüyle huğlu arasında bi fark yoktu ve ikiside aynı kalite iyi tüfekler üretirdi kuşak farkındanmıdır nedir bu iki kasabada biraz parası olan ve tüfek kullanmayı bilen imalathane açmaya başladı ve cidden kalitesiz ürünler üretiyorlar 40 g fişek atabilen tüfeğe on numara tüfek diyor üreticiler bunu sadece bi videoda gösterio ama tüfeğin kalitesi 40-50 tane atmayla anlaşılmaz neyse dediğim gibi huğlu kasaba olarak bi kaç firma hariç iyi üretmeye devam ediyo fiyatlarıda yükseltiyorlar normal olarak ama üzümlüde 350 tl ye 300 tl ye tüfek üretiyorlar 2 yıldır ve ne taktik tüfeğe benziyor ne normal av tüfeğine o kadar uyumsuzki ki bu benim şahsi kanaatim ne yapıyorsunuz abicim diye soruyorum resimde attığım tüfekte bunlardan biri kasa geçirmeli bir tüfek bunu gibi 250 tl ye sattıkları 51 cm şarjörlü taktik görünümlü pompalıda var hepiniz bilirsiniz yani kaliteyi iyice düşürüp ele ayağa düşürdüler diye düşünüyorum geçen biri 300 tl ye tüfek otomatik tüfek tanıtırken işte ..... Arms o docka bir türk komandosu diyor kardeşim docka ne alaka komando ne alaka siz napıyorusunuz diyor insan belki bu işin içindeki abilerimiz bu insanları sineye çekiyor ama ben piyasanın kalitesini düşürüp kendini rezil olarak gösteriyorla diye düşünüyorum tabiki bu dediğim bütün üzümlü kasabası için geçerli değil işini
düzgün yapan insanlarda var ama 400 tl ye tüfek satıpta öve öve bitirememeleri beni benden alıyor
Adamın biri işte bi marka tanıtıyo yine ucuz biçimsiz tüfekler tanıtımın başında ateşli silahlar uzmanıyım diyor halbuki firmanın bi çalışanı ateşli silahlar uzmanıyım diye tanıtmasından dolayı tüfeği baya övüyor kardeşim sen ancak okumuş yada görmüş geçirmiş biri olsan bu kelimeyi kullanabilirsin gencecik adam bunu diyor zaten uzman olsan o tüfekle atış bişe yapmassın neyse biraz içimi döktüm abilerimiz daha iyi bilir ben kaliteyi mahvettiler diye söylüyorum her işin bi raconu var ya düzgün yapın yada yapmayın bu iş para kazanılmak için yapılmaz bi ciddiyeti vardır selametle http://i65.tinypic.com/2nhn7va.jpghttp://[IMG]http://i66.tinypic.com/2w7kgf5.jpghttp://i66.tinypic.com/2w7kgf5.jpg

veyselll
20.Temmuz.2016, 09:07
Ülkenin ucuza talebi, bilgisizlik ve günü kurtarma çabaları, tüfekte üzümlü yü tabancada ardeşen i bitirdi. Destek ve azim olsa baretta ayarında tüfek yaparlardı ki zamanında daha iyisini yaptılar. Ama halkımızın ucuz arayışı, her önüne grlenin tüfek alma eğilimi ve ar ge nin sıfır olması üzümlüyü ucuz tüfek ceneti yaptı. Ha bide ruhsatsız tüfek mekanı oldu

Yıldıray İNCE
20.Temmuz.2016, 09:45
Veysel sana katılıyorum ruhsatsız tüfek konusunda

Grade44
22.Temmuz.2016, 21:02
Abiler katılıyorum dediğine aynen ar ge konsundada yav eskiden okul okumayan ama bu işin piri olan insanlar fabrika kurarmış hatta şuanki çopu firma o eskilerin ekmeğini yiyiyo şimdikiler kendini komando sanan insanlar tüfeğide docka sana insanlar bilmem anlarabildimmi adamlar 300-400 liraya tüfek üretiyor adam daha konuşmasını bilmiyor ateşli silahlar uzmanıyım diyor daha öncede bu konuya değindim ve harbiden acı bi durum önüne gelen imalathane açar oldu kalıbı bulan üretiyor isim değiştirip gönderiyor ya bu adamlar iyi tüfek nedir onu bilmiyolar yada plastik aliminyum gibi malzemelerle ürettikleri tüfekleri iyi tüfek sanıyorlar

veyselll
22.Temmuz.2016, 21:55
Avrupa, farklı iç çapları, farklı tip şoklar, daha ergonomik kundak seçenekleri var vede her veçen gün hızlanıyorlar. Ama bizde yap sat olmadı maliyeti düşür sat.

2 3 sene önce bi arkadaşıma 66 namlu mobil şok çifte lazım. Araştırıyorum. Bi firmayı aradım. Bi bayan çıktı telefona. 66 namlu çifte sordum. Bizim urunler standart 71 cm. Siz alın istediğiniz gibi kestirin dedi. Kalan 5 cm yi sen mi kullanacan ben mi kullanacam deyince telefınu kapattı