Grade44
22.Ağustos.2016, 15:11
Dün 21.08.2016 tarihinde yaf marka fişek almak için av bayine gittim bayinin sahibinden fişekleri aldım bundan sonra yaf gelmeyebilir dedi neden diye sordum pkk ya kablomu ne satıyomuş dedi ( tam birşey demedi ) şuan soruşturma var dedi bekle arıyayım birini dedi durum için bende o an çıktım gittim ne alaka dedim adamlar kablomu üsretiyor sanki dedim kimseyi zan altında bırakmak istemedim bu bi karalamadır dedim ama 15 ağustos Sabah gazetesi haberi şöyle. "SABAH, 22 Temmuz 2015'te Şanlıurfa'da 2 polisin şehit edilmesiyle başlatılan ve 15 Temmuz'da FETÖ'cü darbe ile sonuçlandırılmak istenen iç işgal planında, FETÖ ve PKK'nın mühimmat alışverişinin belgelerini açıklıyor. FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen, hatta firari işadamı Akın İpek tarafından desteklenen Ya***alar A.Ş.'nin Lübnan ve Suriye'ye ihraç ettiği patlayıcıların, PKK'nın eline geçtiği ve güvenlik güçlerine karşı kullanıldığı anlaşıldı. Söz konusu firmanın, Hindistan'dan ithal edip Lübnan ve Suriye'ye gönderdiği infilaklı fitillerin bir kısmı, Cizre, Sur, Nusaybin gibi kent kalkışmalarında kullanıldı. Bu fitillerin, el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirilen tuzaklı saldırılarda kullandığı belirtildi. SABAH Özel İstihbarat Bölümü'nün ulaştığı belgelere göre, Balıkesir'deki fabrikasında patlayıcı üreten şirketin Lübnan, Suriye ve Libya'ya yönelik ihracatı, 'ulusal güvenlik' gerekçesiyle devlet tarafından zaman zaman engellense de şirket faaliyetlerine devam etti. Yorum sizin