Orijinalini görmek için tıklayınız : Doldurma fişek satış
Grade44
04.Eylül.2016, 12:45
Saygıdeğer abilerim bi konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum şimdi yerli fişeklerin tutarsızlığı ve ithal fişeklerin pahalılığı sebebi ile profesyonel bir makina almak fişek doldurma işine girmek istiyorum bu işi ticarete döksem alıcı bulurmuyum ?
samet bereket
04.Eylül.2016, 16:10
Saygıdeğer abilerim bi konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum şimdi yerli fişeklerin tutarsızlığı ve ithal fişeklerin pahalılığı sebebi ile profesyonel bir makina almak fişek doldurma işine girmek istiyorum bu işi ticarete döksem alıcı bulurmuyum ?
Şimdi bu doldurma işini bende bir zamanlar yapmak istedim maksat ucuza kakiteli fişek imaletmek ama hesaplayınca avrupa fişek ten ucuz ama yerli fişekle aynı fiyata geliyor neredeyse uğraşması cabası müşteri konusuna bişey diyemiyorum.
veyselll
10.Eylül.2016, 06:55
Fatih kardeşim ben elde olan basit düz kıvırma makinası ile fişek dolduruyorum. Yaklaşık 1.20 ila 1.40 kuruşa mal oluyor. Ama kurşunda 80 85 kuruşa mal oluyor ve harika bir vuruşu var. 2 liralık kurşunlardan daha kaliteli
Yıldıray İNCE
11.Eylül.2016, 15:00
Fatih kardeşim eskiden bende fişekleri kendim hazırlıyordum ama şu anda hazır fişekler daha kolayımıza geliyor kendi yaptığın fişek daha randımanlı olur bence ama tercih senin tabiki işin ticaretine gelince pek rağbet göreceğini düşünmüyorum bu benim düşüncem tabi
sefayildiz46
30.Aralık.2016, 11:26
Doldurma fişek kalitesi hiç bir fabrikasyon üretim ile kıyaslanmaz en kaliteli malzemeleri özenle seçip kendiniz özen ile doldurduğunuz fişekle gözünüzün kestiği her şeye sıkabilrsiniz özellikle çifte ve sp kullanıyorsanız
Fiyat olarak yıldız kapama kullanırsanız maliyeti yüksek gün şartlarında en kaliteli barut kapsül ve kovan seçimi size kalmış 1,35 ile 1,60 tl ye geliyor doldurma fişek kalite bakımından benim gözümde en kalitelisi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.