Orijinalini görmek için tıklayınız : Y. Otomatik Av Tüfeği Sol Alt Vurma Sorunu
ccene
16.Kasım.2016, 15:32
Arkadaşlar merhaba. Markayı karalamamak adına marka model ismi yazmıyorum. Yarım otomatik tüfeğim tek kurşunda ve saçmada kısma mesafede de uzun mesafede de sol alt vuruyor. Açı ayar pullarının hepsini denedim. ama nafile. Sonuç alamadım. Şuan itibariyle tüfeğin bantını üstten görüyorum. ve bu şekilde görerek atış yaparsam nispeten alt vurma sorunu düzeliyor ama yinede tatminkar değilim. çifte tüfeğimde arıza yaptı. sezonda tüfeksiz kaldım.. yardımcı olursanız sevinirim.
veyselll
16.Kasım.2016, 18:01
Aldığınız bayiyle yada fabrikayla irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Sorun kundakta gibi. Başkası atış yapınca da varmı aynı sorun.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ccene
16.Kasım.2016, 20:11
sentetik dipçik. fabrikaya gönderdim. namlu balannsı alındı diye işlem sonucu bildirdiler ve açı ayar pulu gönderdiler. çok az iyileşme oldu ama tatminkar olmadım
samet bereket
17.Kasım.2016, 21:57
Aynı sorun benim tüfeğimde de vardı açı ayar pulu taktım şimdide üst vuruyor ortasını bulamadım gitti.Alt vuruyorsa açı ayar pulunun üst tarafı ince alt tarafı kalın olan pulu takmalısınız.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba. Armsan phenoma ya bak derim.
taktiktufek
12.Şubat.2017, 03:00
Otomatiklerde kasanın fişek atan bölümünden dolayı ve mekanizmanın ağılık merkezinin namlu ekseninde olmaması şöyle ki;
tasarımı 3 boyutlu programda bitmiş tüfeğin ağırlık merkezi namlu ekseninde değilse tüfek diğer tarafa doğru çeker.
bu tasarım aşamasında açıkladığım nedenden kaynaklanır.
Diğer yöne doğru moment oluşturur.
Sizin tüfeğin ağırlık merkezi tüfek ekseninin solunda kalmış.
Başka bir tüfek markası seçmenizi tavsiye edebilirim bu aşamada.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.