Orijinalini görmek için tıklayınız : kral arms azarax
Değerli Avcı dostlarım ben yaklaşık 9 yıldır huğlu 601 g kullanıcısıyım. Av esnasında talihsiz bir kaza sonucu düştüm ve tüfeğim kırıldı. Yeni tüfek almayı düşünüyorum. Azarax ı inceledim hoşuma gitti. Kullanan arkadaşlar varsa nasıl bir tüfektir ? Grupmanı ve yakılıcığı nasıldır ? Şimdididenteşekkürler.
samet bereket
03.Şubat.2017, 07:12
Çetin bey aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim kral azarax tüfeğini bayide inceledim hafif dengesi güzel bir tüfek eski modellerine göre daha kaliteli ama yakmasını yıkmasını bilmem bana göre tüfek çalışsın yeter hayvan uygun mesafede olduğunda iyi fişek atılınca yakıyor da yıkıyor da sağlıcakla kalın hayırlısı olsun inşallah.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşbulduk Samet bey. Görüşleriniz için teşekkürler.
Yıldıray İNCE
03.Şubat.2017, 09:50
Cetin bey öncelikle aramıza hoş geldiniz tüfek hakkında bir bilgim yok ama samet kardeşime katılıyorum hayırlısı olsun
taktiktufek
12.Şubat.2017, 03:26
Tüfeğe görüntü olarak bakarsak aslında hepsi aynı.Size otomatiğin kalitesi hakkında
sadece bir detaydan bahsedeceğim. Kol ve kol borusu. Bu iki parçanın montajlanması
bir otomatiğin kalitesinde en önemli noktalardan biridir. Üzümlü firmaları bu iki parçayı montajlar.
Bu montajı 3 boyutta tasarladım. Siz bu iki parcayı sıkı geçme olarak montajlarsanız sorun olmaz.
Lakin bunu yapmanız için tezgahta çok zaman kaybeder ve tüfeğin maliyetini çok yükseltirsiniz.
Bu iki parça zamanla çalışır, mekanizmayı kasada kasar ve kasaya sürtünmesine neden olur.
Kasılan mekanizma kilit ve cep temas yüzeyindeki öpüşmeyi sağlayamaz sonuçta tüfeğin ömrü, kalitesi ve
performansı düşer. Huğlu tüfekleri ve üzümlü tüfekleri bu noktada ayrılır. Huğlulu tüfek üreticileri bu iki parçayı kaynak yaparak
yekpare parça olmasını sağlarlar. Bu proses de tüfeğe ekstra maliyet getirir. Huğlu tüfek konusunda hile yapmayı pek beceremez.
Bu yetenekleri yok. Üzümlü tüccardır. Kötü malı iyi diye satar. Yahudiler halt etmiş yanlarında.
Huğlu bu kol ve kol borusu işleminde kaynak işlemini yapar çünkü bu konuda yetişmiş çok iyi yetenekleri var.
Unutmayalım ki mekanizma ve kasa arasındaki boşluk 0.6mm. Bu boşlukta mekanik bir hareket için parça kalitesi ve geometrik toleransın mükemmel
olması gerekiyor. Bunu yapmadığı için üzümlü firmaları kasa kol boşluğunu olması gereken 0.25mm boşluktan fazla verirler.
Genelde 0.5-0.8 mm tek sefer de yaptıkları T freze kullanırlar. Bu anlattığım her detay birbirini izleyerek sürer gider.
Huğlulular bu boşluğu 0.25mm verir. Aslında insanlar daha ilk tüfeği alırken mekanizmanın kepe veya kasaya sürttüğü defolu tüfeğe para verir.
Şahsen ben bu tüfeğe 1000 tl vermem. Parayı emeğiyle kazanan insanların emeğine yazık olur.
Teşekkür ederim görüşleriniz için.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.