Orijinalini görmek için tıklayınız : Yanlış mı hissediyorum?
ulasatasoy
12.Mayıs.2008, 19:10
Sitenin yenilerinden biri olarak bazı hissiyatlarımı belirtmek isterim. Bu açtığım konu sayesinde tüm avcı dostların bağlarının daha da sıkılaşacağı kanısındayım.:)
Malum burası ortak zevk ve hobilerin, ve o konular etrafında ilgili bazen ilgisiz paylaşımların yaşandığı değerli yöneticilerimizinde elinden gelen çalışmayla gün geçtikçe büyüyen bir site.
Allah yolunu açık etsin birimiz bin olsun.:)
Açılan konular ve paylaşımları şimdiden geriye doğru incelendiğimde, ister istemez göze çarpan bazı noktalar var. Ve ben bunlardan bahsetmezsem kendime yanlış yapmış olurum. Sizinle paylaşmalıyım.
Sitemizde yurdun dört köşesinden farklı coğrafyalardan avcı abilerimiz, dostlarımız ve kardeşlerimiz var.
Açılan konularda konuyu açanın verilen cevaplara yanıt vermesi,
Kendisini doğrudan ya da dolaylı ilgilendiren paylaşımlara ilgili olması, değer verdiğini hissettirmesi,
Hernekadar çok zor olsa da memleketinden olmayan arkadaşların da açtığı konulara iştirak edip o arkadaşları emeklerinden dolayı yüreklendirmesi gerekmez mi?
Bu etik kurallara sıkı sıkıya bağlı avcı abilerimi dostlarımı ve de kardeşlerimi kutlarken. Bazen bu ince ayrıntıları bilerek veya bilmeyerek kaçıran değerli avcı dostlara da saygı ve sevgilerimle hatırlatmak isterim.
Hayırlı akşamlar.:)
nihat baltacı
12.Mayıs.2008, 22:08
haklısın ulaş bey....umuyorum ki üyelerimizin daha duyarlı olması için güzel bir hatırlatma açmışsın.bu site hepimizin paylaşım yapan arkadaşlarımıza gereken teşekkürü borç bilelim arkadaşlar.
ulasatasoy
13.Mayıs.2008, 17:24
Değerli Nihat Bey ve Orçun kardeşim ilgi ve alakanıza çok teşekkürler.
Demek ki hislerimde pek de yanılmıyormuşum. :) Olsun biz yine de bize yakışana devam edelim. Hiç bir çıkar gözetmeksizin arkadaşlarımızın katılımlarına icabet edelim. :)
Kazancımız dostluk iyi niyet olur.
Paylaşmanın erdemine varanlar almadan vermesini bilenlerdir.
ismail talay
13.Mayıs.2008, 18:21
sevgili ulaş , sitenin son zamanlardaki hızına yetişmek neredeyse mümkün değil , biz yöneticiler olarak aramızda yaptığımız görev paylaşımını yerine getirmek için yoğun caba harcıyoruz, bir cok üyemizin görmediği o kadar cok seye caba sarfediyor emek harcıyoruz ki; tek tek telefon acarak yapılan hatayı doğruya doğru yönlerndirdiğimiz bir cok konu oldu .. ayrıca günlük işlerimiz de cabası..ama siteminde haklısın ulaş, teşekkür ederim
cemalreis
13.Mayıs.2008, 21:11
ulaş kardeşim teşekkürler....
fatih demircan
14.Mayıs.2008, 08:58
ulaş senin değindiğin bu konuya bir çok kez bizlerde değindik hatta orçun özellikle bu konu üzerinde çok durdu kendisiyle tel ilede görüştük emektarların emeği için mutlaka katılım yapılması gerektiğine vardık.ne varki herkez paylaşımcı olamayabilir biz kimseyi zorlayamayız.işte burada sitemize üye olurken RUMUZ ile deilde gerçek AD SOYAD ile üye olmamızın ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.ısrarla söylüyorum bir kez daha lütfen herkez kendi isim ve soy ismiyle üye olsun.neden mi? rumuzlar akılda kalmayabilir resim kısmına kedi köpek te konmasın bence eğer biz birbirimiz görsel olarak daha iyi tanıyabilirsek daha çok paylaşımcı olacağımıza inanıyorum.mesela yeni yazışmaya başladığım bir üyemizden bahsedeyim.FEVZİDURSUN.kendisinin resmini gördüm adını soyadını biliyorum nereli olduğunu biliyorum köpeğini biliyorum bunların hepsi benim zihnimde yer etti ve kendisiyle birşeyler paylaşabiliyorum.eğer bunlar olmasaydı işte o zaman sanal bir ortam hisseder ve paylaşımcı olmak istemezdim.durum bundan ibaret ulaşcım.inşallah yazdıklarım rumuz kullanan arkadaşların dikkatini çeker ve profil bilgilerini deiştirirler
trabzonlu
14.Mayıs.2008, 16:15
ulaş çok doğru bi konuya değindin inşallah daha duyarlı oluruz
fevzi dursun
14.Mayıs.2008, 16:32
valla ulaş kardeşim ben avkolik ailesine üye olduğum günden bu yana avcılar kubüne gitmez oldum http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/smiley.gif
burasını googleden buldum. bir çok av sitelerini gezdim. bu sitede arkadaşlık olsun. şakacı tavırlarımız olsun. sicak kanlı bir site. çok beğendim.
yöneticilerimizde çok emek veriyolar allah hiçbirini utandırmasın. umuyorumki böyle devam ettikçe arkadaşlık ve paylaşımlarımız.. ileride 700 lü rakamlar yöneticilerimize komik rakamlar gelecek.
çok güzel bir konuya değinmişsin. tabiiki ben karşımdaki bir kişi ile konuşurken. benden büyükmü abimi diyelim kardeşimmi diyelim. inmidir cinmirhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gif.
inanın şimdi köpeğimi gezdirmekten geldim. av ekürümle beraber gezdirdim onda internet yok. akşam kulübe çıkalım dedi. bende ne gelmem dedim. o da yemekten sonra bize gelip burdaki paylaşımları okuycaz. bilmediğimiz çooook şeyler var.. burada öğreniyoruz.
konu da açıyoruz başta sen olmak üzere tüm arkadaşlarım allah razı olsun hepsi paylaşımlarını yazdılar
herkeze çoook teşekkür ediyorum................
ulasatasoy
15.Mayıs.2008, 11:39
Gerçekten şu rumuz konusu önemli. Kişinin kim olduğunu bilemediğimiz gibi, hitap şeklinde de önemli sorunlar çıkıyor. Burada yalan hile yok. Herkez herşeyi ile kimliğini ortaya koymalı.
Katılım konusuna gelince. Dialog da bir kültürdür. Biz Türk toplumunun dünyaya örnek teşkil edebileceği kadar birikimli olduğu bir kültür.
"Bin düşün bir konuş."
"Sofrada eline mecliste diline ..."
"Söz gümüş ise sükut altındır" vb. gibi niceleri.
Fakat nerede ne konuşulacağı gibi, neyin kiminle nasıl konuşulacağı da önemli konular.
Burada bir konu açıp bir daha aylar sonra bir uğrayıp, sorduğu soruyu aldığı yanıtı unutan arkadaşlar, kendi adlarının üzerini tıklayıp ne yazmışlar hangi konuya ne cevap vermişler bakarlar ise sanırım paylaşımlar havada kalmaz ve kişiler rencide olmazlar.
Sırf arkadaşımın reytingini yükselteyim diye cevaplanan konular ile yeni ve hepimiz için önem arzaden konuların hakkınada saygısızlık yapmamamız gerektiğini söylememe gerek yok sanırım:)
Saygılar:)
imported_avkolik
19.Mayıs.2008, 18:18
Ulaş kardeşim malum bazı işler dolayısıyla biraz uzak kaldık...Konuları tararken bu konuyua rastladım..Duyarlılığın için teşekkürler...Diğer abilerimin ve kardeşleriminde duyarlılığı için teşekkürler...Bizler yönetici olarak emin olun burada görünenden çok daha fazla çalışıyoruz..İnşallah sitemizde hakettiği yere gelecektir...Geliyorda...Hadi hep beraber daha iyiyi yapalım diyorum...Saygılar
Mustafa ÇİL
19.Mayıs.2008, 21:02
teşekkürler gardaş
ulasatasoy
21.Mayıs.2008, 18:11
Arkadaşlar teşekkürler. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.