Cevdet umut
28.Mart.2017, 08:15
Merhaba acemi bir avcı adayıyım doğayı yürümeyi gezmeyi çok severim elimden geldiğince dağ tepe gezdn bir insanım sizlerin tecrübelerinsen yararlanmak istiyorum avla ilgili bilgim internetten izlediğim videolar ve yazılardan makalelerden ibaret anlıyacağınjz pratik malesefki 0 inanın çok istiyorum bu duyguyu yaşamak tabiki doğaya zarar vermeden insani duygular içinde katliam yapmadan avcı olmak istiyorum yapabileceğim avlar bıldırcın çuluk gibi avlar ördek ve kaz avı yapma olasılığım yok gibi bir şey internetten okadar çok araştırma yaptım ki kafam karıştı kimi 76 namlu kimi 71 kimi 66 kimi 55 cm namlulardan bahsediyor ve hepside kullandığı tüfeği öve öve bştiremiyor 76 ve 71 namlu boyundaki tüfeği taşımak hamallığa kadar gidiyor kimide olmassa llmaz 76 ve 71 öneriyor öğrendiğim kadarı ile aslında iş şoklarda bitiyor nekadar tup uzun olursa okadar çok uzağa ve iyi dağlımda fişek istenilen yere gidiyor lakin benim tüfek tecrübem askerden ibaret ötesi yok o yüzden 12 numara tüfek yada 20 numara tüfek tepmesi ne olur atışı iyimidir ağırlık farklılıkları çok etkilermi bilmiyorum ama aklımda süperpoze var nekadar az mekanik aksam okadar iyi diye düşünüyorum boyum 187 kilom 102 siz ustalarımın yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekürler