Orijinalini görmek için tıklayınız : YENİ SEZON'DA HANGİ FİŞEK..
samet bereket
02.Ağustos.2017, 18:29
Avcı dostlar malum sezon açılıyor fişekler köküne kadar zamlandı üstüne birde her istediğimiz markayı bulamam sıkıntısı da eklendi yeni sezonda kimler hangi fişeği kullanacak bilgi alışverişinde bulunalım.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ibrahim uysal
03.Ağustos.2017, 05:24
Samet'im senin de dediğin gibi;fiyatlar aldı başını gidiyor... :( İnternet satışları durduğu için, artık yakın bayilerde ne bulabilirsek onu kullanacağız gibime geliyor... ???
samet bereket
03.Ağustos.2017, 07:56
Samet'im senin de dediğin gibi;fiyatlar aldı başını gidiyor... :( İnternet satışları durduğu için, artık yakın bayilerde ne bulabilirsek onu kullanacağız gibime geliyor... ???
Allah ne verdiyse diyorsun yani abi ama sen ithal seversin.[emoji4]
ibrahim uysal
03.Ağustos.2017, 10:11
Allah ne verdiyse diyorsun yani abi ama sen ithal seversin.[emoji4]
Aynen Samet...:)
Üveyikte; geçen yıl aldığım 20 numara Armsan'ı, 25 gr.8 numaralı saçmalı Mirage marka fişekle düşünüyorum..
Keklikte;Beretta 687 mi, Federal marka (önceden aldığım ve de stokladığım)32 gr.7,5 numaralı ve B&P marka 32 gr. 6 numara saçmalı fişeklerle düşünüyorum kardeşim..
Usta kendi fisegimi imal etsem daha mı ucuza gelir fark eder mi
Yıldıray İNCE
05.Ağustos.2017, 03:58
Aynen katılıyorum başka ceremiz yok
samet bereket
05.Ağustos.2017, 05:09
Aynen Samet...:)
Üveyikte; geçen yıl aldığım 20 numara Armsan'ı, 25 gr.8 numaralı saçmalı Mirage marka fişekle düşünüyorum..
Keklikte;Beretta 687 mi, Federal marka (önceden aldığım ve de stokladığım)32 gr.7,5 numaralı ve B&P marka 32 gr. 6 numara saçmalı fişeklerle düşünüyorum kardeşim..
Maşallah İbrahim abi avın kanlı olsun stok sağlam.
samet bereket
05.Ağustos.2017, 05:11
Usta kendi fisegimi imal etsem daha mı ucuza gelir fark eder mi
Kendi fişeğinizi imal etseniz barut bulmak çok zor bulsanızda çok pahalı Avrupa fişek fiyatını buluyor daha ucuz yerli fişekler var.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.