Orijinalini görmek için tıklayınız : Kopegim hamile :(
Tinbu
21.Aralık.2017, 16:28
Merhabalar.3 yasinda disi Alman kurdum var.Biz ilcede yasiyoruz.Annemin gozetimindeyken 20 dk kaybolmus gecen ay kizginlik donemindeyken.Pazar gunu karninda ve goguslerinde sisme fark ettim.Telefon yoluyla veterinere danistim 20 gunluk hamile alizine yap dedi fakat merkezde o ilac veterinerlerde yokmus.İlcemizde 8 klinik var kimse bakmadi.Eczaneye gittim depi provera kullaniyor burda ciftciler dediler.Dun bir tane alip vurdum.Etkisi konusunda kullananlar varsa bilgilendirebilir mi?Ya da baska bir ilac yapmam mi gerek? Bir kez daha depo provera vurmali miyim?Yavru atiyorsa da bunu nasil anlarim? İmkanim olmafigi icin merkeze de goturemiyorum lutfen bilginizi esirgemeyin :(
veyselll
21.Aralık.2017, 17:28
20 günlk köpeğe iğne yapmanız iyi olmamış. eski di pro ayarıysa ya az belli olmuş embriyo olarak atar, ya hiç atmaz yada atarken ölür. çok dikkat edin. durgunluk olursa veterinere götürün.
Tinbu
21.Aralık.2017, 19:51
Kakasinda biraz degisiklik var onun disinda sikintisi yok.Ama kesin cozumlu bir ilac olmayabilir diyorsunuz hamileligi sonlandirmak icin.Bu arada veteriner 45 gune kadar alizine kullanilabildigini soylemisti.Hamileligin net anlasilmasi icin 30 gunu beklerlermis neden 20 gun iyi olmamis dediniz kanama ihtimali icin mi ?
veyselll
22.Aralık.2017, 19:30
Verdiğiniz ilaç yavruları öldürüp, köpeğin bünyesinin atmasını bekleyeceksiniz. Düşük olayı yani. Alizine 45 güne kadar düşüğe 55 günden sonra doğum için kullanılır ama geç zamanlardaki düşüklerde sıkıntı oluyor genelde. Vet, ölü yavruları kendi çıkarmak zorunda kalıyor
Zamanında bende kullandım bu ilaçları köpeğime. Kızanı bittikten 1 hafta sonra vurdum. 2 3 gün sonra ufak bi kan geldi o kadar.
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.