PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4+1 yarı otomatik yerli veya yabancı tüfek önerisi

musdi42
21.Ocak.2018, 22:27
Selemün alüyküm üstadlar hobidaşlar herkeze merhabalar 4+1 av tüfeği almak istiyorum kuş ve tavşan avında kullanılacak ayrıca hobi amaçlı atış içinde kullanılacak o kadar yerli marka varki insan kararsız kalıyor.

Tüfeklerden pek anlamam ama aradığım kriterler hafif ele oturan fişek sıkıştırmayan yolda bırakmayacak birşeyler istiyorum ayırdığım bütçe 1000-1500 tl arasında birde kinetik olayı var siz hangi markayı önerirsiniz.

Sizce tüfek alırken nelere dikkat etmeliyim aklımda şu anda huğlu kinetiks sistem var ama daha tam olarak karar vermedim.

Diğer yerli yabancı marka önerilerinizi kendi kullandığınız tüfeklerin artıları eksileri yorum ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler eder herkeze iyi forumlar dilerim.

ibrahim uysal
25.Ocak.2018, 11:19
Aleyküm selam. Öncelikle ayırdığınız bütçeyi bir miktar arttırın. Armsan veya Ata armsın çok güzel yarı otomatikleri var. Size avda hiç sıkıntı yaşatmayacak. illaki kinetiks sistem olsun derseniz Ata arms öneririm. Bu bürçeyi aşamam derseniz yine kinetiks sistem Huğlu Foreverı öneririm. Avda 2+1 olarak kullanacağınızdan çok fazla fişek kapasiteli olması avantaj değil. Şimdiden alacağınız tüfeğin hayırlı olmasını dilerim.

Yıldıray İNCE
25.Ocak.2018, 12:51
Aleyküm selam aramıza hoş geldiniz bende İbrahim kardeşime katılíyorum tüfeginizin şimdiden hayırlı olmasını dilerim

musdi42
08.Şubat.2018, 19:59
Teşekkürler arkadaşlar av hobisine yeni başladığım için kinetiksi tüfeği kimse önermedi bende huğlu gx 512 aldım bu gün inşAllah benim için hayırlı olur.