Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Av 7 Gün Olmalı

Burhan KESKİN
03.Mayıs.2018, 13:31
2018/2019 Av taslağı belli oldu bölge başkanların çalışmaları başladı mücadele veren karadeniz ve ege bölge başkanları diğerlerinden tık yok av daire başkanı ses çıkartmayanlardan yana anlaşma bir türlü sağlanamıyor kimi bölge başkanları avın 7 gün olmasına karşı bu ister istemez dernekleri etkilemekte bazı dernekler av komisyonuna yazılı dilekçe ile fax göndermekte büyük ihtimal avı 7 gün yapmayacaklar buda hafta içi çalışanlara haftada 1 gün av yapma şansı tanıyacak ya cumartesi yada pazar hal böyle olunca hafta sonları avlaklarda yığılmalar yaşanacak akabinde mera sahipleri ve muhtarlarda bu kalabalıktan dolayı kendilerini devlet sanıp maraz çıkaracak olan vergisini pulunu ödeyen 1 gün avlanan avcıya olacak altına tükürsen sakal üstüne tükürsen bıyık bana göre av 7 gün olmalı nedini hafta sonu yığılmaların ortadan kalkmasıdır başka fikri olan varsa dinleyelim arkadaşlar.

ibrahim uysal
03.Mayıs.2018, 16:09
Face'te arkadaşın birisi yazmış;''İşim icabı cumartesi ve pazar çalışıyorum,pazartesi izinim var''diye..Şimdi bu arkadaşımız kaçak avcılık mı yapacak?Bu arkadaşımızın hiç mi hakkı yok avlanmaya?Vizeyi yaptırsın,pulunu alsın,devlete ve millete faydası olsun ama haklarından mahsur kalsın...Olmaz öyle şey!!!
İnşallah haksızlığı ortadan kaldıracak,avcılığın yedi gün olacağı bir karar alınır...
Bu arada;bunu sonuna kadar savunan abi ve kardeşlerimize de sonsuz teşekkürler...

samet bereket
06.Mayıs.2018, 12:06
Bu konu gerçekten aslında büyük bir sorun ama avcı camiasından çok az kişi bu konuya destek veriyor hal böyleyken ağalar ne derse o oluyor maalesef.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmet akdeniz
07.Mayıs.2018, 19:03
Av 7 gün olmalı nedeni avı seviyorum ve ne zaman müsait olacağım belli olmayan işte çalışıyorum veya çalışanlar var herşeyi yasal olan bu avcılar kaçak avcı konumuna düşürmemek için av 7 gün olmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vedat hamurcu
27.Mayıs.2018, 07:05
Aynen bencede 7 güne cıkarılmalı en azından yıgılma olmaz