Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm avcılara çağrı 'tepkimizi gösterelim'
Avlanma izinlerine yapılan zamma karşı tepkisiz kalamayız. Miting yapalım demiyorum. Herkezin kendi bölgesinde yapabileceği birşeyler mutlaka vardır.
Başlangıç olarak domuz süreklerine katılmamak ve domuz vurmamak olabilir.Bakalım domuzların vereceği zarar bizden aldıkları parayı kaça katlıyor.
Herkesin farklı görüş ve yaklaşımları olabilir, önemli olan fikir ve çözüm yolları üretmek...
Hepinizin görüşlerini bekliyorum.
saygılar gökbörü
Adil Karakus
16.Mayıs.2008, 14:06
ARKADAŞLAR HERKES FİKRİNİ ZKRETTİ SONUÇ HER ZAMANKİ GİBİ HÜSRAN OLACAK.
BÖYLE SONUÇLANACAK DİYE PESMİ EDİLECEK HAYIR.
ŞİMDİ BURADA BULUNAN TÜM AVCI DOSTLARIMA SESLENİYORUM ÖNÜMÜZDE
YEREL SEÇİMLER VAR BU SEÇİMLERDE GÜCÜNÜZÜ,BİZLERİ GÖRMEZDEN GELEN VE HİÇE SAYAN BİZE DEĞER VERMEYEN BİZLERLE OYNAYAN ZİHNİYETE GÖSTERİN.HAYDİ BU BİZLERİN GÖREVİ OLSUN HER SENE BU OLAYLARA MARUZ KALMAK BENİ ŞAHSEN ÇOK SIKIYOR.BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.DEMOKRATİK HAKKIMIZ OLAN SEÇME VE SEÇİLME HAKKINIZIN NELER YAPABİLECEĞİNE DİKKAT ÇEKİN SAYIMIZ HİÇDE AZ DEĞİL(YURT GENELİNDE)
KALDIKİ AVRUPADA AVCILAR İKTİDARI BİLE KOLTUĞUNDAN EDEBİLECEK GÜÇTELER
SAYGILAR SUNARIM
ulasatasoy
16.Mayıs.2008, 20:02
Bu gibi konularda çareyi yayın organlarında aramak lazım. Önümüzdeki sezonu iyi değerlendirip yaptığımız avları kendi çapımızda görüntülüyelim. Ve bu çekimler esnasında gereken cevapları güzel bir dille anlatalım.
Yapılabilecek diğer bir yöntem de eylemdir. Gerekli yasal izinler alınır ve dikkati çekebileceğiniz en iyi yerde sorunlar güzel ve sansasyonlu bir şekilde anlatılır. Bu eylem bir yarışma ile denk düşürülebilir. Vb.
İstenirse birşeyler olur. Yeterki birlik olunsun.
hy.ibrahim uysal
16.Mayıs.2008, 20:30
Arkadaşlar bizler bulunduğumuz ve üyesi olduğumuz dernekle domuz avına gidiyoruz.Çünkü köylü arkadaşlarımızın ürünlerine zarar veriyor diye.Eğer olayı böyle boykot edersek köylümüze zarar veririz fikrindeyim.başkalarının umrunda olacağını zannetmiyorum.Siz ne dersiniz.Bence bu uygulamalar kaçak avcılığın önünü kesmiyeceği gibi ateşleyecektir.Üyesi olduğumuz derneklerden imzalar toplayıp,yetkili mercilere ulaştıra bilirsek belki bi nebze sesimizi duyura biliriz diye düşünüyorum.Nacizane fikrimdir.
Mustafa ÇİL
17.Mayıs.2008, 09:00
dostlar olaya tam vakıf olamadım ama AĞLAMAYAN ÇOCUĞA MAMA VERMEZLER
fevzi dursun
17.Mayıs.2008, 10:24
domuz sürelerine yani sürek avı yapmayalım gibi eylem olmasında çareyi başka yerlerde bulalım..
çünkü bu işten köylüler zarar görür.. köylü ve çiftçi kardeşlerimiz zaten günü kurtarmaya bakıyolar. mazot 3 ytl yi geçmiş..
TARGET
18.Mayıs.2008, 23:26
İşte cevabı arkadaşlar.okuma 44 cevap 5 demekki çoğunluk memnun
önce sitedeki nabza bir bakın bu konuda bir birlik varmı
Biz daha önceleri bu konuve benzeri konularda avcılar kulübü üyesi ve yöneticisi olarak çalışmalar yaptık ama nafile
eş.... altın semer daksan eş...... yine eş..... ,bunlar yine bildiklerini yapılyorlar
Yinede yapılacak hertürlü çalışmaya destek vermeye hazırız
tepki olarak domuza (zaten gitmiyorum)gitmiyeceğim.
Mersinden sevgi ve saygılar
muratbenlioglu
06.Ekim.2008, 07:04
arkadasım zaten bu av yılı ve sezonu sürek avı yasak normal domuz avı avcı sayısı 3 kişi den fazlası yasak kim ne domuz avlayabilir nede avına gidebilir yaptıgımız av bek geçiş yollarını gece beklemek benim demem şu herkes birlik olsa bir yıl için silah bırakılsa pul almasa avlanmayacagım diye dilekçe verse her avcı bu soruna belki çözüm olabilir
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.