PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve MUTLU SON...

Ali ŞENCAN
17.Mayıs.2008, 08:13
Herkeze merhabalar vatani görevimi 17.05.2008 bugün itibari ile bitirmiş bulunmaktayım...e tabi haklı gururu içindeyimhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gifSitemize kaldığım yerden biraz kafamı dinledikten sonra son gaz devam diyecez inşallah...herkesi herşeyi özledim en başta KRAL'M onu çok özledim...askerde olduğum süreç içinde bana desteklerini esirgemeyen dostlarıma sonsuz teşekkürler...Sevgi ve Saygılar şu an için ADANADAN...http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gif

Mustafa ÇİL
17.Mayıs.2008, 08:48
alim gardaşım sağ salim döndün gardaşım
aramıza .....önce biraz kafanı dinle dinlen yorgunluk at SON GAZ devam dersin inşallah
ha bu arada bende bu sabah geldim ve bir aydır ilk kez girebildim steye
ankarada idim sende bende hoş geldik
yakında grüşürüz inşallah

İsmail ÇIKRIKÇI
17.Mayıs.2008, 08:58
Ali kardeşim geçmiş olsun gözün aydın.Bence hayat bundan sonra başlıyor yeni hayatında başarılar dilerim. Bende şafak sayıyorum sizler geldiniz benim oğlum teskereci oldu.

ulasatasoy
17.Mayıs.2008, 09:01
Bu son değil, yepyeni bir başlangıcın işareti olabilir. Gözün aydın kardeşim. Bundan sonraki hayatın başarılarla dolu olsun. :)

nihat baltacı
17.Mayıs.2008, 10:27
ne mutlu sana ali kardeşim...gözün aydın hayırlısı ile sağsalim bitirdin.bundan sonra ki hayatında başarılar dilerim..

Ali ŞENCAN
17.Mayıs.2008, 10:36
Herkeze iii dilekleri için sonsuz teşekkürler...ulasatasoy bey kimliğimde olduğu üzere Her son yeni bir başlangıçtır benim için inceliğiniz için tekrar teşekkürler...
Mustafa abim sende hoşgeldin...

ismail talay
17.Mayıs.2008, 11:51
ALİM , hoş geldin :) allah bundan sonraki hayatına sağlık , başarı , bereket versin ..

imported_avkolik
17.Mayıs.2008, 12:17
Ali'm hoşgeldin kardeşim...Nihayet bitti...Dinle bi kafayı iyice...Başlayalım sonra ..Çok çalışmamız lazım çoook :) Kardeşim görüşmek üzere..selamlar

Fatih HACIABBASOĞLU
17.Mayıs.2008, 15:24
Aliciğim Hepimizin Gözü Aydın.....Sabırsızlıkla bekliyoruz seni buralarda

unforgiven
17.Mayıs.2008, 15:27
Rabbim inşallah askerlik vazifen içersinde olduğu gibi gelecek hayatında da muvaffakiyetler nasip etsin...

Saygılarımla...

bülent erdem
17.Mayıs.2008, 19:16
şükür kavuşturana....

TARGET
17.Mayıs.2008, 20:30
Geçmiş olsun birader.Sivil hayatta herşey gönlünce olsun.
Mersinden sevgi ve saygılar

aytekin kaynak
17.Mayıs.2008, 21:44
bugun ali kardeşimize kavuştuk hoşgeldin alicim

Adil Karakus
18.Mayıs.2008, 08:26
Ali kardeşim geçmiş olsun,seni sevenlerin gözü aydın olsun,haytta hiç bir zaman unatımyacağın anıların oldu hepimizin olduğu gibi.
Vatani görevini tamamlamış olmanın verdiği haklı gurur ve mutluluk ile evine sevdiklerine kavuştun tekrar geçmiş olsun ve hoş geldin kardeşim.

selamlar saygılar

osman seyfeli
19.Mayıs.2008, 07:02
kardeşim hoşgeldın şerefler verdın asıl askerlık bundan sonra başlıyo benden demesi.hanım der tuz sen dersin cızzzzzzzz ahhh ahhhh.şaka bı yana şafak kaç??

fatih demircan
19.Mayıs.2008, 16:34
Alicim hayırlısıyla bitirdin askerliği.hayatının 2.dönemi başlıyor desene evliliğe kadar iyi çıkar tadını sonra 3. dönem başlayacak inşallah hayatının her döneminde şans senden yana olur.güzellikler seninle olsun

raif sengör
19.Mayıs.2008, 16:51
Ali kardeş hoş geldin. bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. Bigadiç ten selamlar....

19.Mayıs.2008, 22:07
Ali abi hayırlı uğurlu olsun.Aramıza çok çabuk şekilde bekliyoruz

20.Mayıs.2008, 06:29
ali sencan hoş geldin şükür ya gözün aydın sonunda bitti haaa.........

mehmet fatih AKILLI
20.Mayıs.2008, 09:31
HEMŞERİM, HOŞGELDİN, SEFALAR GETİRİN

hy.ibrahim uysal
20.Mayıs.2008, 11:40
Aliciğim,hoşgeldin sefalar getirdin.Dinlenme arasını fazla uzatma,sabırsızlıkla bekliyoruz.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/wink.gif