Orijinalini görmek için tıklayınız : Mayıs 2008 Seçim Anketi !
imported_avkolik
23.Mayıs.2008, 06:40
Arkadaşlar lütfen konu başında bulunan ankete oy kullanın...Sonrada eğer istiyorsanız konu altına mesaj olarak yorumlarınızı yazabilirsiniz...
Bu ayki adaylarımız
4x4Cemal (Cemal ALTINSOY)
Bülent ERDEM
Unforgiven (İsmail ŞEN)
Ulaş ATASOY
Mehmet KANDAK
Yöneticiler bu oylamada oy KULLANABİLİR...
Bir üye ancak 1 oy kullanabilir (ikincisine zaten sistem izin vermez)
Mayıs ayı üyemize I.Avkolik Şenliğinde ödül verilecektir.Ödül daha sonra açıklanacak...
Yarışma süresi bir haftadır... 30 Mayıs 2008 Saat 22:00 'da bitecektir.
Yarışmaya 23 Mayıs 2008 saat 10:00 dan (şu an itibari ile üye olanlar) katılamazlar...Katılan üyelerimizin kullandığı oylar geçersiz sayılacak ve bu konunun altında belirtilecektir...
Oy kullanmadan oylama sonuçları görülmez...
Ana sayfada sağ en üst köşedende direk oylamaya katılabilirsiniz...
imported_avkolik
23.Mayıs.2008, 06:54
Arkadaşlar lütfen oy kullanalım...Altına yorum yapmak zorunda değilsiniz..Sadece bir arkadaşımızı seçip OYLA butonuna tıklayacağız hepsi bu...
1alkan1
23.Mayıs.2008, 07:24
Haydi Oya Kampanyası Basladııı ;)
nihat baltacı
23.Mayıs.2008, 09:24
bu ay ki oyum ulaşatasoy kardeşime.hayırlı olsun.
unforgiven
23.Mayıs.2008, 09:37
Sitemize hayırlı uğurlu olsun...Hak eden kazansın diyorum oyumu sevgili 4x4 cemal abime veriyorum...Nedenine gelince de yaşı ve tecrübesi olarak bizden daha ileride...
Saygılarımla...
ulasatasoy
23.Mayıs.2008, 09:38
Siteye değerli katkıları ve düzgün duruşu nedeniyle, ben oyumu Cemal ALTINSOY abime veriyorum. Fakat değerli site üyesi Bülent ERDEM, Mehmet KANDAK'ın ve değerli kardeşim İsmail'in de bu taktire benden çok daha layık genç bir arkadaşımız olduğuna inanıyorum. Lütfen oyların bu bağlamda verilmesini rica ediyorum:)
Saygılar:)
MEHMET KANDAK
23.Mayıs.2008, 11:29
aday olarak gösterilmem bile büyük bişey..
oy veren ve vermeyen arkadaşlara tşekkürler şimdiden.
ben nedense hep cemal abılere werıyorum:))
hayırlı olsun
fatih demircan
23.Mayıs.2008, 12:44
keşke herkeze verebilsem:-)))) ulaşcım sanada vermek isterdim ama bülen erdeme verdim:-)) onunlatanışıklığımız çok eskilerden inşallah bir dahakine oyum sana
imported_avkolik
23.Mayıs.2008, 15:36
Fatih boşuna uğraşma seni seçmicez :D :D :D hadi arkadaşlar oy kullanalım
hy.ibrahim uysal
23.Mayıs.2008, 16:59
Bende oyumu Bülent Erdem kardeşime verdim.Vatana Millete hayırlı olsun.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/wink.gif
fevzi dursun
23.Mayıs.2008, 18:46
arkadaşlar valla çok zor bir durum.. cemal abi,bülent,ismail,ulaş,mehmet kardeşim. siteye yeni olmama rağmen hepiniz çok sevdiğim ve saygı duyduğum arkadaşlarımsınız. valla arkadaşlarım birde kendinizi bizim yerimize koyun bakalım. kime oy verelim. keşke hepinize oy verme imkanımız olsaydı.. ama malesef bir oy kullanabiliyormuşuz.. bir ara atmasam diye düşündüm ama atmak lazım. artık birinize oyumu kullandım. kullanmadığım arkadaşlar yanlış anlamasınlar gönül koymasınlar.
VALLA ARKADAŞLARIM ALLAH SİZE DEĞİL BİZE KOLAYLIK VERSİN...........:)
4x4cemal
23.Mayıs.2008, 19:51
Selamün Aleyküm arkadaşlar, böylesi seviyeli ve ciddi bir sitenin üyesi ve sizin gibi değerli insanlarla dost olmak benim için büyük bir onur ve şeref kaynağıdır. Affınıza sığınarak, gerek ahlaki gerek ibadet gerek iş gerek hayatımıza ait hususlarda ciddiyet, vakar, temkin, ve devamlılığın fıtratımızın bir parçası haline getirmek şarttır, ne varki bu seviyeye çıkmak zor çıktıktan sonra korumakda zorun zorudur. Dolayısıyla ankette ismi geçen kardeşlerimin fıtratlarında bu güzellikler mevcuttur, sitemizin selameti, saygınlığı, devamı için konularıyla katılımlarıyla onların hakettiklerini düşünüyor, ve özür dileyerek anketten adımın çıkarılmasını rica ediyorum. Hepinizi seviyorum. DEVELİDEN SAYGILAR.
ekrem
23.Mayıs.2008, 22:55
cemal abim yaşının gerektirdiği olgunluğu gösterip gençlerin önünü açmış bu güzel davranışından dolayı cemal abimi kutlarım ben geçen seçimde ilk oyumu cemal reise vereceğimi ama bülent erdem kardeşiminde özverili çalışmalarından dolayı benim oyumu bi sonraki seçime hak ettiğini söylemiştim.benim oyum bülent erdem kardeşimin anasının aksütü gibi helal olsun.desteklerinin ve katkılarını devamı bekliyorum kardeşim.
bülent erdem
24.Mayıs.2008, 00:50
özellikle bu ay içerisinde biz avcılar için verdiği emekler,sitemize kattığı saygınlık ve elde ettiği seçim galibiyetinden sonra,keşke diyorum bizlerden çok daha fazla hakkettiğini düşündüğüm sevgilİ MUSTAFA ÖZKAN başkanımın ismide olsaydı adaylar içerisinde........ ali ekber kardeşim amacım sadece hatırlatmaktır,eğer mümkünü varsa benim adaylığımı silip gereğini yapabilirsin.. hassasiyetinden dolayı teşekkürlerhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/kiss.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/kiss.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/kiss.gif bu arada bana teveccü gösteren sevgili fatih demircan,h.ibrahim abim ve ekrem kardeşime sonsuz teşekkürler.
imported_avkolik
24.Mayıs.2008, 14:00
Bülentim şu an oylama başladı...Gösterdiğin hassasiyet için gerçekten teşekkür ederim...Biz boşuna demiyoruz burası dostkolik diye işte örenk bi davranış daha...Kardeşim biz Mustafa başkanımız hakkında yönetimde görüşüp daha değişik birşey yapmayı da planlıyoruz...Artık işi karıştırmayalım...Bu başladı böylece bitsin..
ulasatasoy
25.Mayıs.2008, 19:10
Değerli Cemal ALTINSOY abimiz,
vermiş olduğun karara saygı duymakla beraber, özellikle bundan önceki konu paylaşımlarının içeriği ve genel tutumun nedeni ile bu ayın üyesi olman gerektiği konusundaki düşüncemi bildirmiştim ki, yapılan oylamaların da benim savımı desteklediği kanısındayım.
Diğer aday arkadaşların da nekadar avcıya yakışır bir pencereden baktıkları beni ayriyetten gururlandırmış ve de mutlu etmiştir belirteyim.
Bu noktada, seni kararını bu yaklaşım doğrultusunda, yeniden değerlendirmen için, bir avcı kardeşin olarak rica ediyor.
Bana ve diğer aday arkadaşlara oy veren tüm site üyesi arkadaşlara, katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Önemli olan katılımdır.
Saygılar.:)
theonly07
25.Mayıs.2008, 20:16
Oyum sevgili Bülent abime .Saygılar.
imported_avkolik
26.Mayıs.2008, 07:47
Arkadaşlar ay sonu gelmek üzere lütfen bi tık oy kullanalım...teşekkürlerr
yasar_yetim
28.Mayıs.2008, 19:46
hak eden kazansın hayırlı olsun.....
Levent Erdeniz
28.Mayıs.2008, 20:05
Bende oyumu Bülent Erdemden yana kullandım,hayırlı olsun.Alanyadan sevgiler.
2x2mehmet
28.Mayıs.2008, 20:36
selam arkadaşlar bu ankette oyum 4*4 cemale bence tecrübesyle fazlasıyla hak ediyor.
ferhateren
28.Mayıs.2008, 20:43
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum malatyadan herkese selamlar :) cemal abiyi önceden tanırım bu konuda gerçekten işin ehli, oyum sonuna kadar ona selamlar cemal ustam...
Halil KÜÇÜK
29.Mayıs.2008, 10:56
cemal abim benim
Sevgi ve saygılar
cemal bey oyum size.
hayırlı olsun.
selamlar
sayın 4x4 cemal abime sevgiler saygılar her zaman dostluk kazansın diyorum
4x4cemal
29.Mayıs.2008, 17:25
Değerli arkadaşlar Malatyadan Ferhat Eren yiğenim yeni üye olmasına nazaran benim için oy kullanmış oyunun geçerli olmayacağını hepimiz bilelim. Ferhata beni unutmadığı için ayrıca teşekkürler. Develiden herkese selamlar
imported_avkolik
29.Mayıs.2008, 17:50
Abim oylama bittiğinde bu şekilde kullanılan oylar çıkarılcaktır zaten...Teşekkürler ince düşüncen için....
Fatih HACIABBASOĞLU
30.Mayıs.2008, 05:18
Oy moy Yok Hiç birinizehttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gif Hani Hanginiz bi av Eti paketleyip Gönderdiniz bana....Belediye seçimlerinden örnek alın yawssshttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gif
imported_avkolik
30.Mayıs.2008, 18:58
Valla Fatihim bu kardeşlerimiz sitemizde katıkıları büyük kardeşlerimiz...Sağolsunlar varolsunlar...Knedilerine Manavgat'taki şölenimizde hediyeleri verilecek inşallah...
Ama bende oy vermedim :D Boş boş da olmuyor ki ya :)
Anketi iki dakika sonra kapatıyorum arkadaşlar...
4x4cemal
30.Mayıs.2008, 19:02
Fatih, kardeşim belediyelerde köfte büyük burdaki bize yetmez başının çaresine bak. Birgün iki mahkum adliyede muhakeme sırası beklerken biri diğerine soruyor suçun ne? Devleti 1 milyar ytl dolandırdım ya senin suçun ne? Bende komşunun tavuğunu çaldım.!!!!!! He bre ahmak ben milyarın yarısını rüşvet verir kurtulurum ya sen tavuğun neresini vereceksin.!!!!!!!!!! ULAŞ kardeşin Asil kan konusundaki köpek gibi biz bulursak yiyor bulamazisek ŞÜKREDİYORUZ. DEVELİDEN SELAMLAR
imported_avkolik
30.Mayıs.2008, 19:03
Arkadaşlar Mayıs ayı üyesi olarak sevgili Cemal ALTINSOY Abimiz seçildi... Tebrikler Cemal Abi...
Tüm katılan arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
ulasatasoy
30.Mayıs.2008, 19:06
Tebrik ederim Cemal abi. Bana ve diğer aday arkadaşlara oy gönderen tüm üyelerimize şahsım ve site adına teşekkürler. Sitemiz kazanmıştır.:)
Saygılar :)
TEBRİKLER CEMAL ABİ KUTLARIM
H.İbrahim UYSAL
30.Mayıs.2008, 20:28
Tebrikler,hayırlı olsun.
4x4cemal
30.Mayıs.2008, 20:31
Selamün Aleyküm, DEĞERLİ AVKOLİK AİLESİ herşeyden önce sizlerin benim gönlümde bir abi, bir kardeş, bir arkadaş ve bir değer olarak yeriniz var. Benimde büyüklerimin düsturu gereği insan gönlünü hoş tutmayı o gönülleri feth etmeyi bir hedef olarak kabul etmişimdir. Sitemizde hemen hemen her konuda ruhi, ilmi ve güncel konular açan, anlattığı şeylerle muhataplarının ufkunu açan çok değerli arkadaşların arasından mayıs ayı üyesi olarak seçme lütfunda bulunduğunuz için sonsuz saygı, sevgi ve teşekkürlerimi sunarım. Özellikle ULAŞ ATASOY ve İSMAİL ŞEN kardeşimin böyle bir seçimde taraf oldukları halde benim adımı ön plana çıkartma saygınlığını ve büyüklüğünü göstermeleri karşısında onlarada ilk mesajımda bi teşekkür edememenin mahçubiyetini yaşıyor, ve onlarla birlikte MEHMET KANDAK, BÜLENT ERDEM gibi arkadaşlarla bu siteye faydalı olabilme yarış değilde sınavında olmayı şeref sayıyor, değerli site yöneticileri ve sizlere tekrar teşekkür ediyor ve sizleri seviyorum. Develiden Selamlar.
ethemeyiler
30.Mayıs.2008, 20:31
Tebrikler,hayırlı olsun.
Halil KÜÇÜK
30.Mayıs.2008, 20:47
Tebrikler Cemal Abi.
Mersinden Sevgi ve saygılar
ulasatasoy
30.Mayıs.2008, 20:54
Abi estafurullah mahçubiyet nedemek?
Kendi adıma öyle bir duyguya kapılmana çok üzülürüm. Yıllar öğrenmek isteyene insanların şifrelerinin düşüncelerinde, bazen bir konuya verdikleri cavap veya yaklaşımlarında olduğu gerçeğini öğretiyor.
Hayatımda çok önemli gelişmelere vesile olan Kayseri'den değerli bir avcı abimizin hak ettiği taktiri görmesini desteklemek, doğruları herzaman oduğu gibi dile getirmek en doğal hareketti onu yaptık.
Saygılar :)
nihat baltacı
30.Mayıs.2008, 22:22
tebrikler cemal abi.hayırlı olsun....
ulasatasoy
31.Mayıs.2008, 18:11
Sana da değerli Erkan ÖZTÜRK abicim:) Şu güzelliklerin fotolarını atsana pointer albümüne :)
unforgiven
31.Mayıs.2008, 19:33
Cemal abim hayırlı uğurlu olsun inşallah...Büyüklerimiz varken bize sitede ayın üyesi olmak yakışmaz...Hakedene hakkını verceksin demiş atalarımız...
Saygılarımla...
4x4cemal
02.Haziran.2008, 19:05
Selamün Aleyküm. Değerli dostlar haziran ayına girmiş olmamız hasebiyle tebrik mesajı yazmış olan arkadaşlara teşekkür ediyorum, ve artık bu sayfanın altını çizip Haziran ayı üyesi için odaklanalım. ( lütfen bu mesaj son olsun) Develiden selamlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.