PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.AVKOLİK YAZ ŞÖLENİ BALIKESİR İÇİN KATILIMCI KAYIT LİSTESİ

Adil Karakus
23.Mayıs.2008, 12:37
Değerli arkadaşlar 05/06-07-2008 tarihinde Manavgatta Yıldız Köpek Çifliğinde düzenliyeceğimiz şenliğimize katılmak isteyen arkadaşlar bu bölüme

ADI/SOYADI
CEP TEL.NO

Bilgilerini yazıp kesin katılımcı olduğunu tebliğ edeceklerdir...

Bilgilerinize...

ismail talay
24.Mayıs.2008, 19:38
ismail talay
0544 259 54 77 HADİ BAKALIM 10 PLAKA

Mustafa ÇİL
01.Haziran.2008, 22:49
koca balıkesirden tek senmi varsın gardaşım nerde senn talaylığın gülüm

nihat baltacı
01.Haziran.2008, 22:52
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/cheesy.gif

fatih demircan
02.Haziran.2008, 06:36
yaw abiler 5 inde düğün var yaw nasıl yırtarım bilemiyorum inşallah bende gelirim ama zor gibi

Mustafa ÇİL
02.Haziran.2008, 07:16
glrsn glrsn
bak hem nasıl gelrsin ama
pardon senn önce izin kağıdı imzalatman gerek her ne kadar yeni duysamsa
ALLAH tamamına erdirsin gardaş....yenge izin verrse gelirsin gerisi bana sadece masal ve hikaye

ismail talay
02.Temmuz.2008, 07:27
sevgili arkadaşlar MALESEF balıkesirden sadece ben geliyorum , birde süpriz transferim var . şimdi gelelim balıkesir ekibinin neden gelemediğine,şimdi buralarda sünnet düğün zamanı ve bir cok üyemiz gelecekti. yaklaşık on kişi olacaktık. ama malesef her birinin düğünü sünneti cıktı hemde yakınlarına ait düğün sünnetler. aslında ben kendilerinden bu acıklamayı bekledim ama yoğunluktan olsa gerek unuttular fatih kardeşim gerekli açıklamayı yapmış teşekkürler, sevgili eniştem raif sengör de son ana kadar geliyordu ama oda iki gün önce telle beni aradı önemli bir mazeret beyan ederek gelemeyeceğini döyledi. anlayacağınız yanlız geliyorum. dediğin gibi mustafa ÇİL talayın büyüklüğü falan kalmadı... neyse dostlar balıkesir ekibi nin katılamaması ellerinde olmayan sebeblerden ben biliyorum .. kusura kalmayın artık ......buda bize ders oldu . bundan sonraki şölenimizi okullar kapanmadan , nisan ayı gibi yapalım ki sünnetler düğünle işimize mudahale edemesin . sevgilerimle .. yav bide anlayamadım . nihat sadıcım mustafa çil in mesajına gülüp geçmişsin ...

nihat baltacı
02.Temmuz.2008, 07:59
sadıcım biliyorsun şölen ertelendiği zaman en çok sevinen bendim..amason anda arkadaşımın sünnet cemiyetinin bu tarihte olduğunuöğrendim...yani en yakın mesai arkadaşım.mecburen gitmek zorundayım.
onun için katılamayacağım için tüm avkolikten özür dilerim.herkese güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle..

Adil Karakus
02.Temmuz.2008, 08:17
Fatih ve Nihat kardeşler,Raif enişte inanın gelemiyor oluşunuz beni üzdü,ama tabikide her zaman dediğim gibi öncelikle iş güç rızık önde gelir,sağlık olsun vuslat seneye bahara kaldı demekki. :-)

Artıkın gelenler gelemiyenlere anlatır(avcı işi anlatılırsa tadından da yenmez olur)can dostlar sizin canınız sağolsun kalbimiz gönlümüz sizlerile olacak

selamlar saygılar Balıkesir e

nihat baltacı
02.Temmuz.2008, 09:08
adil abi ne desem bilmiyorum...bu konuda gerçekten çok üzgünüm.artık sizlerin muhabbetini resimlerde yaşarız...

fatih demircan
02.Temmuz.2008, 10:11
benim son ana kadar ümidim var bakalım işler istediğim gibi giderse küçücük bir umudsum var

ismail talay
02.Temmuz.2008, 13:48
allahmı söletiyor seni fatihim hadi beeee!!!!1 kim tutar seni beeeeee

Mehmet Sucu
02.Temmuz.2008, 14:10
Balıkesir gurubundan fatih,aytekin, nihat,ismail,raif abiyi akhisar otobusünde bekliyoruuuuuuz

nihat baltacı
02.Temmuz.2008, 21:16
mehmet abi gerçekten çok gelmek istiyorum. ama yinede en son şeçeneğe kadar gelmeye çalışacağım.valla bütün olabilecekleri düşünüyoruz bakalım...http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gif

bülent erdem
02.Temmuz.2008, 21:49
sevgili ismail abicim,seninde belirtiğin gibi ilk olma münasebeti ilr bazı ekslklerimiz hatalarımız olmuştur,olmasıda gayet normaldir...fakat defalarca belirttiğimiz gibi,bu bir gönül toplantısı,gönül şölenidir..bedenlerimizin o gün manavgatta veya balıkesirde olması bişi deyiştirmez..yeterki avkolik ailesi olarak gönüllerimiz bir olsun..
ben burdan mazeretlerini belirtip,üzütülerini bizimle paylaşan sevgili nihat abimden,raif abimden,ve fatih kardeşimden allah bin kere razı olsun bu gönül dostlarından...teşekkürler abilerim kardeşlerim..
(yinede çıkmayan candan ümit kesilmez)ha gayret nihat abim fatih kardeşim...

İsmail ÇIKRIKÇI
02.Temmuz.2008, 22:40
Değerli arkadaşlar Ablamın kızı yeğenim evleniyor dayısı olarak bulunmazsam gerçekten ayıp
olacak Cuma Sındırgıda Cumartesi-Pazar Bursadayım Sizlere iyi mukabbetler diliyorum.
Anlayışınız için peşin teşekkür ederim.

bülent erdem
02.Temmuz.2008, 22:46
biz teşekkür ederiz ismail abi..yeterki gönüller bir olsun

aytekin kaynak
03.Temmuz.2008, 07:34
ismail bey bak arkadaşlar gelemiyor mazereti var bence sende gelme
yaa ne millet senin çenenimi çekecek http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/kiss.gif

raif sengör
03.Temmuz.2008, 11:58
Arkadaşlar gelmeyi çok isterdim. 15 gün önceden İsmail ile konuştuk planımızı yapmıştık. Fakat mazeritm çıktı, nasip değilmiş. kusurumuza bakmayın, gelemezsekte gönlümüz sizlerle olacak. hepinize iyi muhabbetler dilerim.

fatih demircan
04.Temmuz.2008, 16:32
avkolik aşkı daha baskın geldi ben geliyom anasını satiim kaça patlarsa patlasın

bülent erdem
04.Temmuz.2008, 20:22
gel anasını satim fatih cim gel....neyse cemeresi beraber çekelim...