PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞBAKANA BAŞVURU

27.Mayıs.2008, 10:23
Arkadaşlar konuya duyarsız kalındığı için yeni konu olarak açtım bu kadar önemli bir eyleme destek vermemiz lazım.

Ben bir kaç Milletvekilimizle görüştüm, mecliste soru önergesi verilmesi için uğraşıyoruz , AV&DOĞA dergisi sahibi Kamil Üçbaş bu işin peşinde.

SEVGİLİ AVCILAR AŞAĞIDAKİ BAŞVURUYU, gerekli değişiklikleri yapıp www.basbakanlik.gov.tr (http://www.basbakanlik.gov.tr) den BİMER e gönderin.

Sayın Başbakanım

21 Mayıs 2008 günü yapılan Merkez Av Komisyonu için sizden ve yüce makamınızdan ilçem,ilim ve Bölgem avcıları adına yardımlarınızı rica ediyorum.
1- 2008-2009 Av Dönemi için 21 mayıs 2008 çarşamba günü toplanan MAK toplantısı bir tek avcı üye olmadan yapılmıştır. Bu yüzden 21 üye ile toplanması gereken MAK 11 kişi ile toplanmıştır.
2-Geçmiş dönemlerde yapılan MAK toplantılarında İl Av Komisyonu raporları doğrultusunda kararlar alınmıştı. Bu MAK toplantısında bunun tam tersi yapılmış, bir çok ilde keklik avına yasak getirilmiştir.
3-En büyük tarım zararlısı olan yaban domuzu sürek avı hiç bir veriye dayanmadan yasaklanmıştır. Ülkemizde hiç bir bölgenin bu doğrultuda bir talepleri yoktur .Bu kararla köylümüz ve çiftçimiz çaresiz bırakılmaktadır.
Biz Ülkemizi çok seviyoruz.
Hoşgörünüze sığınarak, ülkemiz avcısını , köylüsünü ve çiftçisini mağdur edecek olan bu kararların geri alınması husunda gereğini yüce makamınızdan saygılarımla arz ederim.

Mustafa Özkan
Milas Avcılar Derneği Başkanı
Muğla Avcı Dernekleri Temsilcisi
Ege Bölgesi MAK Üyesi

TARGET
27.Mayıs.2008, 10:35
Mustafa bey kolay gelsin.Sizin bu çalışmalarınını takip ediyorum.inşallah pek umutlu olmasamda bu uğraşlarının karşılığını alırız diye düşünüyorum.
Mersinden Sevgi ve saygılar

Adil Karakus
27.Mayıs.2008, 14:19
DEĞERLİ ARKADAŞLŞAR MUSTAFA BEYİN ÇAĞRISINA KULAK VERMEK

LAZIM LÜTFEN.

HAKKIMIZI ARAYALIM,SESSİZ KALMAK KABULLENMEKTİR,SONRA SEZON

AÇILINCA VAH TÜH DEMEK OLMUYOR,

DİLEKÇELERİNİZİ BİMER E YOLLAYIN,SESSİZ ÇIĞLIK ATMAK BİZE FAYDA

GETİRMEZ

SAYGILAR

Mustafa ÇİL
27.Mayıs.2008, 16:48
teşekkürler başkanım aynen uygulanmıştır.
dostlar neden byle vurdum duymazsınız sizler
burada yapılan herşey av camiası adına yapılmaktadır
sağolasın başkanım

hy.ibrahim uysal
27.Mayıs.2008, 17:05
Ellerinize sağlık aynen uygulandı.Mustafa abiciğim İnşallah sonuçlarını alırız.

nihat baltacı
27.Mayıs.2008, 18:12
gönderilmiştir....

27.Mayıs.2008, 18:13
Sayın Başkanım düşüncelerize katılıyor özverinize teşekkür ediyorum.bende arkadaşlar gibi gerekeni yaptım.selamlar.

ali38
27.Mayıs.2008, 19:00
Başkanım Teşekkürler Bizlerinde yapa bileceği bişey varsa herzaman hazırız

bülent erdem
27.Mayıs.2008, 20:33
değerli avkolik üyeleri lütfen duyarsız kalmayalım..

Fatih HACIABBASOĞLU
28.Mayıs.2008, 06:20
işlem tamam başkanım..tabigaleye alırlarsahttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/angry.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/angry.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/angry.gif

28.Mayıs.2008, 06:43
Tamamdır başkanım

imported_avkolik
28.Mayıs.2008, 07:12
Başkanım verdiğiniz başbakanlık linki düzeltildi...Arkadaşlar yukarıdaki linke tıkladığınızda direk başbakanlık sitesi açılıyor...Ordan gereken işlemi yapıyoruz...hadi elbirliği ile mesaj yağmuruna tutalım...Avcının sahipsiz olmadığını gösterelim...

fatih demircan
28.Mayıs.2008, 08:42
ben önceden gönderdiydim ama bidaha gönderdim sakıncası yoktur heralde

İsmail ÇIKRIKÇI
28.Mayıs.2008, 13:51
Sayın Mustafa ÖZKAN bey peşinen teşekkür etmek istiyorum bizleri aydınlattığın ve biz avcılar adına emek sarf ettiğiniz için. Ben umutluyum bu kararların değişeceğine ne derler Tavşan
dağa küsmüş dağın haberi yok.
Başbakanımız Sayın Racep Tayyip ERDOĞAN'ın bilgisi olursa Avcıların sırtından rant peşinde
haksız yere kazanç sağlanıyorsa bu yanlışlığa izin vermiyecektir.
Arkadaşlar hakkımızı arayalım yapılan yanlışlığın düzeltilmesi için birlik olalım umudumuzu
yitirmiyelim ben başaracağımıza inanıyorum.

avci064
29.Mayıs.2008, 06:43
Sayın Başkanım;

Kafama takılan bir kaç konuyu size yönetmek isterim.

Bu veryansın ettiğimiz MAK taslağı daha önce milliparkların sitesinde vardı. Ve milliparklar yazmışki "bu taslak özellikle il komisyonlarından gelen talepleri üzerine hazırlanmıştır". Bakanlık bunu özellikle belirtmiş. Ayrıca iller arasında yapılan ankettede av günlerinin 3 gün olarak kabul edilmesi gerektiği belirtilmiş. Sizim ilinizde de 3 gün olarak kabul edilmiş milliparkların sitesinde yazdığına göre. Peki siz neden avılığın 3 günle kısıtlanması tarafındasınız. Bu taslak bu haliyle milliparkların sitesinde dururken şimdi tepki gösterilen taslağa kimse itiraz etmedi. Peki bu teklifi yapan il komisyonları hangileri. Yalanmı söylüyorlar. Peki bizim komisyonlarımızdan böyle bir teklif gitmediyse neden bakanlık yalancılıkla suçlanıp, bizim böyle bir talebimiz yok diye ortalık ayağa kaldırılmadı.

MAK kararları bizim seçtiğimiz temsilciler ile bakanlığın belirlediği üyelerden oluşur. Şimdi Başbakana yazılan arzımız eline geçtiğinde; başbakan sorsa milliparklara; Cevap: "Başbakanım bu taslak il komisyonlarından gelen talebe göre hazılandı. Bu talebe taslak halindeyken herhangi bir itiraz olmadı. Hatta kimse bizim böyle bir talebimiz yok demedi. Ve yine bölgelerin gönderdiği temsilciler de MAK a çağrıldı, geldiler ama katılan olmadı" olmazmı sizce.

29.Mayıs.2008, 09:05
Değerli arkadaşım mücadele temel ilkelerimizde biridir,ancak bu zihniyeti taşıyan insanlarla mücadele etmek kolaymı bilemem başarılar .

ekrem
30.Mayıs.2008, 20:51
sayın mustafa özkanın yazısı:

Arkadaşlar konuya duyarsız kalındığı için yeni konu olarak açtım bu kadar önemli bir eyleme destek vermemiz lazım.

Ben bir kaç Milletvekilimizle görüştüm, mecliste soru önergesi verilmesi için uğraşıyoruz , AV&DOĞA dergisi sahibi Kamil Üçbaş bu işin peşinde.

SEVGİLİ AVCILAR AŞAĞIDAKİ BAŞVURUYU, gerekli değişiklikleri yapıp www.basbakanlik.gov.tr (http://www.basbakanlik.gov.tr/) den BİMER e gönderin.

Sayın Başbakanım

21 Mayıs 2008 günü yapılan Merkez Av Komisyonu için sizden ve yüce makamınızdan ilçem,ilim ve Bölgem avcıları adına yardımlarınızı rica ediyorum.
1- 2008-2009 Av Dönemi için 21 mayıs 2008 çarşamba günü toplanan MAK toplantısı bir tek avcı üye olmadan yapılmıştır. Bu yüzden 21 üye ile toplanması gereken MAK 11 kişi ile toplanmıştır.
2-Geçmiş dönemlerde yapılan MAK toplantılarında İl Av Komisyonu raporları doğrultusunda kararlar alınmıştı. Bu MAK toplantısında bunun tam tersi yapılmış, bir çok ilde keklik avına yasak getirilmiştir.
3-En büyük tarım zararlısı olan yaban domuzu sürek avı hiç bir veriye dayanmadan yasaklanmıştır. Ülkemizde hiç bir bölgenin bu doğrultuda bir talepleri yoktur .Bu kararla köylümüz ve çiftçimiz çaresiz bırakılmaktadır.
Biz Ülkemizi çok seviyoruz.
Hoşgörünüze sığınarak, ülkemiz avcısını , köylüsünü ve çiftçisini mağdur edecek olan bu kararların geri alınması husunda gereğini yüce makamınızdan saygılarımla arz ederim.

Mustafa Özkan
Milas Avcılar Derneği Başkanı
Muğla Avcı Dernekleri Temsilcisi

sayın mustafa bey bu yazınıza kadar makta yaptıklarınızı destekledim(bu sene olan olmasını hiç içine sindiremediğimiz olaya olan tavrınız siz dahil diğer üyeler) ama hala sayın başbakanım şu şöyleydi bu böyleydi diye özür dileyerek yaltaklanır(dilim elvermiyo dahasını demiyecem) bi tavır içinde olursanız kimse sizi kaale almaz.kardeşim kaç kişiyiz ne kadar gücümüz var,biz, ailemiz,etrafımız bi oturun düşünün bi organizasyon yapın federasyon olarak bütün avcılardan imza toplayın çıkın adamların karşısına biz şu kadar kişiyi temsil ediyoruz deyin bi bakalım.önce federasyon olarak bu kararı alın koyun avcıların önüne kardeşim biz bu haksızlığa karşı başımızı dik tutacaz dikilecez karşı koyacaz deyin ha bu avcılar sizi desteklemeyeceklerse o zaman bu av camiasına herşey mübah.yaş itibariyle sizden küçüğüm yazdıklarım kırıcı olabilir ben şahsınızdan (temsil ettiğiniz makamdan asla değil bunları yapmak zorundasınız)kırdıysam özür dilerim

02.Haziran.2008, 08:51
Sevgili Ekrem Kardeşim.

Bizlere yapılanlara o kadar içerlemişinki bu yazında da alenen görülüyor.

Tesbitlerin doğru . imzada toplasak , yürüyüşte yapsak bu zihniyete anlatamayız...

Gönderdiğimiz başvurular , doğrudan Ç.Orman Bakanlığına oradan Milli Parklar Genel müdürlüğüne havale oluyor.

Yani başlarından savuyorlar. Biz bir ümit Başbakan'dan yardım istedik.

O da olmadı...

Avcılara üvey evlat muamelesi gene sürdü..

Tek çare bizlere ( avcılığa ) yakın milletvekilleri aracılığıyla konuyu meclise taşımak.

Selamlar.

02.Haziran.2008, 16:13
Sayın Başkanım, bu düşünceye aynen katılıyorum. Tüm avcı arkadaşlar, oy verdikleri Milletvekillerine, Siyasi Partilere hesap sorsunlar. Ben Çevre ve Orman Bakanına aynen şöyle söylüyorum. SAYIN BAKAN; AVCILAR DÜNYADA DA SAYGIN OLAN ATA SPORLARINI YAPIYORLAR. AVCILAR TİCARETHANE FALAN İŞLETMİYORLAR, AVCILIKTAN PARA KAZANMIYORLAR Kİ VERGİ MÜKELLEFİ OLSUNLAR. AYRICA AVCILAR SAĞMAL İNEK TE DEĞİLLERDİR. HEPSİ BİRER DOĞASEVERDİR. BU HÜKÜMET İKTİDARA GELİRKEN DEVLETİN GÜCÜ KULLANILARAK HALKTAN DÖNER SERMAYE, VAKIF YARDIMI VB. PARALAR ALINMAYACAĞI HUSUSUNDA BU HALKA SÖZ VERMİŞLERDİ. AVCILARDAN HARAÇ ALINIR GİBİ ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞININ DÖNER SERMAYESİNE ALINAN AVLANMA PULU, VB. PARALARIN ALINMASINA, BİR DE BU İŞİN KANUNLAŞMASINA NEDEN MÜSAADE EDİYORSUNUZ?

Mustafa ÇİL
02.Haziran.2008, 17:41
bu konular gndemde kalmalı diye düşünüyorum

bülent erdem
03.Haziran.2008, 04:17
yazılanları okuyunca,insanı bir umutsuzluk alıp gidiyor,allah sonumuzu hayır etsin