PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SAKARYA PAMUKOVA AVCILAR VE ATICILAR DERNEĞİ TEK KURŞUN ATIŞ YARIŞMASI

27.Mayıs.2008, 16:13
SAKARYA PAMUKOVA AVCILAR VE ATICILAR DERNEĞİ

TEK KURŞUN ATIŞ YARIŞMASI VE PİLAV ŞENLİĞİ

ETKİNLİK VE PROGRAM

09:00 AÇILIŞ

KURŞUN ATIŞLARI

MEHTERAN GÖSTERİSİ

PİLAV İKRAMI

GEYVE YÖRESİ HALK ÇALGILARI

ELEMELER

FİNAL VE ÖDÜL TÖRENİ

ÖDÜLLERİMİZ

Otomatik Tüfek + Kupa + Madalya

Elektrikli Süpürge
İki Adet El Telsizi
Cep Telefonu
Elektrikli Izgara
Olta Takımı
Bir Adet Avcı Yeleği
Oto Mp3 Çalar
Bir Adet Gömlek

TARİH : 01/06/2008 PAZAR

YER : KARAPINAR KÖYÜ MEVKİİ

PAMUKOVA/SAKARYA

NOT: ATIŞLAR TEK KURŞUN AYAKTA YİVSİZ TÜFEKLE YAPILACAKTIR.

ulasatasoy
27.Mayıs.2008, 17:08
Çok güzel bir etkinlik olacağı besbelli. Kazasız, belasız, eylenceli, hayırlı bir gün geçirmeniz dileğiyle.

Saygılar:)

nihat baltacı
27.Mayıs.2008, 18:00
katılacak arkadaşlara başarılar dilerim....güzel bir hafta sonu dileğiyle...

raif sengör
27.Mayıs.2008, 20:33
Akın bey güzel bir program. kazasız belasız atışlar dilerim. sonuçlarınıda bekliyoruz..

bülent erdem
27.Mayıs.2008, 22:01
güzel bir etkinlik ve şölen olacağı her halinden belli,katılımcılarada yarışmacılarada başarılar dilerim..herşey gönlünüzce olsun.... akın buarda unutmadan sende yarışcakmısın?

Mustafa ÇİL
27.Mayıs.2008, 22:08
av camiasının yaptığı herşey güzel olur
kazasız belasız biter inşallah

27.Mayıs.2008, 22:11
Bülent Abi merkez dernek üyeleri olarak katılım göstereceğiz.Bende yarışmaya girmeyi düşünüyorum ama kardeşim çok istiyor o kesin...
Daha şimdiden pozeyi sildi hazırladıhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gif

bülent erdem
27.Mayıs.2008, 23:59
akınım, animallah sen ve dedenin emektar bu işin üstesinden gelir....dualarım seninle kardeşim

Fatih HACIABBASOĞLU
28.Mayıs.2008, 06:16
katılacak arkadaşlara başarılar dilerim

Adil Karakus
28.Mayıs.2008, 08:08
Akınım başarılar dilerim kazasız ve belasız yaparsınız inşallah.

Yalnız mesafeyi yazmamışsın kaç metreden yapılacak atışlar

01.Haziran.2008, 17:02
Yarışma kazasız belasız hayırlısı ile sona erdi. Pamukovanın ilk yarışma deneyimi olduğu için bazı eksiklikler ve tecrübesizlikler vardı doğal olarak. Ama seneye bu yanlışların düzeleceğine ve daha güzel bir toplantının ortaya çıkacağına eminim. Genelinde amaca yönelik güzel bir yarışma oldu. Bşk. Tamer Şen kardeşime teşkkür ettim. Atışlar 20 metre mesafeden 250 gr.lık pet su şişelerine yapıldı. 5 atış şeklinde düzenlendi. Tabiiki 5 te 5 yapamayanların hırslanarak ve ben nerde yanlış yaptım diyerek tekrar tekrar yarışlara girmesi ayrı bir espri oldu katılanlar için. Bu arada ilk 3 e Üzümlü otomatik av tüfeği hediye edildi.

01.Haziran.2008, 19:24
Başkanım ben işimden dolayı yarışmaya katılamadım bilgi verdiğiniz için teşekkürler

bülent erdem
01.Haziran.2008, 23:42
sn.başkanım kazasız belasız bitmesi bizleride sevindirdi,derece yapan arkadaşları kutlar,daha nice yarışmalar dilerim...herşey gönlünüzce olsun

03.Haziran.2008, 13:00
YARIŞMA SONUÇLARI FİNAL ATIŞIYLA AŞAĞIDAKİ GİBİ OLDU.
1, Ali SEMERCİLER MANİSA
2, Halil BÜKTEL GEMLİK
3, Zekeriya YILDIRIM OSMANELİ
4, Ali YILMAZ İZMİT
5, Şadi GÜVEN OSMANELİ
6, Fatih ÖZ PAMUKOVA
Sonuçta kazasız belasız neşe içinde biten bu yarışma için Bşk. Tamer Şen şahsında tüm emek sarf edenleri tebrik ediyorum. RASTGELE

bülent erdem
03.Haziran.2008, 23:48
dereceye giren bütün arkadaşları tebrikeder başarılarının devamını dilerim..

01.Temmuz.2009, 19:23
arkadaşlar 2009 yılının yarışma tarihini açıklayında şenliklerinize katılarak katkıda bulunalım saygı ve sevgilerle

Sebahattin AVCI
01.Temmuz.2009, 23:15
şaban bey öncelikle nerelisiniz sakaryadaki etkinlikten bahsetmiyosanız avkolikte yayınladığımız bir sürü etkinlikler yarışmalar oluyor

nasip olursa katılımlarınızı bekleriz

saygı ve sevgiler

02.Temmuz.2009, 04:42
arkadaşalar ben istanbul kartal yavuz selim devlet hastanesindeyim bir çok ilde avlandım yanlız bu tür yarışmalar daha profosyonel olmalı daha çok çıkar amaçlı oldugundan istanbuldaki arkadaşlar itibar etmiyor bu hafta düzce avcıbaşı kupasına gidiyoruz saygı ve sevgilerle