Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakarya'dan bütün avcı arkadaşlarıma RASTGELE
Siteye yeni üye oldum. Çok güzel bir site, kısa zamanda yaygınlaşacağına eminim. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. Sedat Bıçakçı
İsmail ÇIKRIKÇI
30.Mayıs.2008, 15:08
Sedat bey aramıza hoş geldin.
mehmet fatih AKILLI
30.Mayıs.2008, 15:18
sedat bey aramıza hoşgeldiniz, alanyadan selamlar
H.İbrahim UYSAL
30.Mayıs.2008, 15:26
Hoşgeldiniz.Doğru adrestesiniz,paylaşımlarınızı bekliyoruz.
4x4cemal
30.Mayıs.2008, 15:27
Sedat bey DOSTLAR DİYARI AVKOLİK'E hoş geldiniz. Avcılığa, dostluğa, paylaşmaya, ve biçok şeye dair güzellikler burada, sizinde katkınız olması dileği ile Develiden selamlar.
Ali ŞENCAN
30.Mayıs.2008, 15:28
Aramıza hoşgeldiniz iii vakit geçirmeniz dileğiyle ANTALYADAN SEVGİ VE SAYGILAR...
nihat baltacı
30.Mayıs.2008, 16:05
sedat bey aramıza hoşgeldin.nice paylaşımlara....
BAşkanım aramıza hoşgeldiniz.Umarım iyi vakit geçirir derneğimizin yaptığı organizasyonlar hakkında bilgi verirsiniz.
İlk önce beni kırmayıp aramıza katıldığınız için ve sakaryada ve türkiyede avcılık adına bir adım daha ileri gitmek için çaba gösterdiğiniz için teşekkürler
Avkolik Yönetimi Adına
Sakarya Merkez Avcılık,Atıcılık ve Balıkçılık Federe Spor Klübü Üyesi Adına
Akın NARİN
bülent erdem
31.Mayıs.2008, 04:09
sevgili sedat başkanım aramıza hoşgeldiniz,canım kardeşim akın narin in sitemize üye olmanız için yaptığı nazik teklifi geri çevirmediğiniz için,şahsım ve onun adına birkezde ben teşekkür ediyorum..bu güzel ve dostkolik sitemizde sizin gibi değerli abilerimizi görmekten her zaman mutluluk duyarız. bigilerinizi ve deneyimlerinizi bizimle paylaşcağınızı ümid edip,katılımlarınızı bekliyoruz.....rastgele
Fatih HACIABBASOĞLU
31.Mayıs.2008, 07:08
Aramıza hos geldin abicim
huseyin tuncal
31.Mayıs.2008, 11:05
baskanım hosgeldın
Gösterdiğiniz ilgi ve teveccühten ötürü bütün avcı dost ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Tabiiki avcı camiasının olduğu her yerde olmak bizlerin görevidir. Bana düşecek görev ne olursa olsun bedenen, fikren ve elimden geldiği kadar tecrübemle her zaman hazır olduğumu biliniz. Tekrar hoşbulduk. RASTGELE
unforgiven
31.Mayıs.2008, 19:53
Sedat abicim sitemize hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...Dostkoliktesiniz...Kütahya/Emetten kucak dolusu selamlar sevgiler...
Saygılarımla...
Halil KÜÇÜK
31.Mayıs.2008, 21:11
Başkanım hoşgeldiniz
Mersinden Sevgi ve Saygılar
imported_avkolik
31.Mayıs.2008, 21:23
Sevgili Başkanım,
hoş gelddiniz sefalar getirdiniz...Akın kardeşime çok teşekkürler...Siz gibi değerli bir şahsiyeti sitemize kazandırdığı için.İnşallah bilgi ve birikimlerinizden sonuna kadar faydalancağız...
Saygılar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.